Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 hour ago, nikos5800 said: Πόσες φορές έμεινες στην ίδια τάξη στα μαθηματικά μου λες?😀 Το βίντεο του arkin το είδες? Τόσο είναι ένα 15% μπορεί και λίγο παραπάνω ! Με τις κονσόλες από του χρόνου να υποστηρίζουν Ray tracing πολύ αμφιβάλλω αν θα χρειαστούμε 5 χρόνια πριν την ειρωνεία μάθε τι μπορεί να είναι ο άλλος. αν από 68 σε 75 fps ή 101 σε 108 μεταφράζονται σε παραπάνω από 15% απόδοση τότε μάλλον κάτι σίγουρα μετράω λάθος. όπως και να έχει ας βγουν οι κονσόλες που θα υποστηρίζουν ray tracing χωρίς να χρειαστεί μετά από 2 χρόνια pro έκδοση για να το κάνει και τότε το συζητάμε ξανά. προς το παρόν οι κάρτες μπορεί να έχουν την τεχνολογία αλλά τα παιχνίδια δεν είναι ακόμα εκεί.
ollandos1980 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 για amd αρχικα ..μη ασχολησε ...μονο για custom καρτες τις κοιτας που δεν υπαρχουν αυτη την στιγμη οποτε απο αυγουστο για αυτες ..απο τις 2 αζιξει η η ΧΤ εκδοση γιατι η διαφορα τιμης δειχνει μικρη ..οποτε στην σουμα μας βγαινει ενα μπατζετ 450-500 ευρω για custom 5700ΧΤ που ειναι μεγαλο για 1080 συστημα και εκει μπαινει στο παιχνιδι και η 2070s μετα ...μαλλον overkill κατηγορια στην τελικη ... Παμε στις 2 που συγκρινεις ...η πραγματικη διαφορα σε αποδοση ειναι 10-11% ..αυτη ειναι η διαφορα ..μια ακριβη εκδοση 1660τι θα ειναι πολυ καλυτερη σε θερμοκρασιες και αθορυβη και σε φαση οβερκλοκ θα εχει επιδοσεις στοκ 2060 + οτι γλυτωνεις καποια λεφτα ,rtx ειναι απλα μαρκετιγκ κατι να λεμε οτι υπαρχει που δεν ειχαν οι αλλες καρτες,πολυ αρχικο σταδιο και ζεις ανετα χωρις αυτο Αυτο που χανεις σε σχεση με φθηνη 2060 ειναι καποια λιγα fps σε συγκριση μαξ οβερκλοκ και οι 2 καρτες τα οποια ειναι πολυ λιγα στην τελικη μικροτερη δηλαδη η διαφορα του 10-11%...τωρα ειδικα για 1660τι προτινω ειτε strix ειτε aorus γιατι εχουν 3 και 4 χρονια εγγυηση ενω η msi 2 συνοψη αν μπορεις και θελεις να πιασεις μεγαλο μπατζετ κοιτας 5700ΧΤ και 2070s καρτες που ειναι και καλες για 1440 αναλυση αν εχεις σκοπο να κανεις και αυτο το βημα ...αν τεντωνεσαι στο μπατζετ γυρω στα 300+ παρε την 1660τι να μην περιμενεις κιολας και ειναι μια χαρα καρτα
Black Demis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, lazo37 είπε και αυτο ισχυει για οποιαδηποτε 2060; με φοβιζουν λιγο τα φθηνοτερα μοντελα οπως της palit ακριβή 2060 με φτηνή διαφορά είναι κύριός στην σταθερότητα θερμορκασιες φασαρία και τον χρόνο ζωής της (κρύα κάρτα παραπάνω ζει)} σαν επιδόσεις είναι ίδιες πάνω κάτω εγώ σε φτηνές δεν παω για δυο λόγους οτι περισσότερες οταν τα ζορίζεις βράζουν ετσι ανεβαίνει γενική θερμοκρασία του μηχανήματος (εκτός και αν εχεις κάνα κουτί τέρας) και......... ανεμιστιρακια για να προλάβουν να την κρυώσουν κάνουν για τα καλά φασαρία (ενα pc που είχα έφαγε πόδι (το κλώτσησα πολυ δυνατά) επειδή μου την εσπασε ο θόρυβος) πχ αυτή με αυτή διαφορά στης επιδώσεις δεν έχει https://www.skroutz.gr/s/17487998/Palit-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-StormX-NE6166T018J9-161F.html https://www.skroutz.gr/s/17487998/Palit-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-StormX-NE6166T018J9-161F.html καπου εκει ομος σταματούν ομοιοτητες τους Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από Black Demis
lazo37 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε για amd αρχικα ..μη ασχολησε ...μονο για custom καρτες τις κοιτας που δεν υπαρχουν αυτη την στιγμη οποτε απο αυγουστο για αυτες ..απο τις 2 αζιξει η η ΧΤ εκδοση γιατι η διαφορα τιμης δειχνει μικρη ..οποτε στην σουμα μας βγαινει ενα μπατζετ 450-500 ευρω για custom 5700ΧΤ που ειναι μεγαλο για 1080 συστημα και εκει μπαινει στο παιχνιδι και η 2070s μετα ...μαλλον overkill κατηγορια στην τελικη ... Παμε στις 2 που συγκρινεις ...η πραγματικη διαφορα σε αποδοση ειναι 10-11% ..αυτη ειναι η διαφορα ..μια ακριβη εκδοση 1660τι θα ειναι πολυ καλυτερη σε θερμοκρασιες και αθορυβη και σε φαση οβερκλοκ θα εχει επιδοσεις στοκ 2060 + οτι γλυτωνεις καποια λεφτα ,rtx ειναι απλα μαρκετιγκ κατι να λεμε οτι υπαρχει που δεν ειχαν οι αλλες καρτες,πολυ αρχικο σταδιο και ζεις ανετα χωρις αυτο Αυτο που χανεις σε σχεση με φθηνη 2060 ειναι καποια λιγα fps σε συγκριση μαξ οβερκλοκ και οι 2 καρτες τα οποια ειναι πολυ λιγα στην τελικη μικροτερη δηλαδη η διαφορα του 10-11%...τωρα ειδικα για 1660τι προτινω ειτε strix ειτε aorus γιατι εχουν 3 και 4 χρονια εγγυηση ενω η msi 2 συνοψη αν μπορεις και θελεις να πιασεις μεγαλο μπατζετ κοιτας 5700ΧΤ και 2070s καρτες που ειναι και καλες για 1440 αναλυση αν εχεις σκοπο να κανεις και αυτο το βημα ...αν τεντωνεσαι στο μπατζετ γυρω στα 300+ παρε την 1660τι να μην περιμενεις κιολας και ειναι μια χαρα καρτα επιτελους ενας να απανταει επι του θεματος γιατι ξεκινησαν συζητησεις για amd καρτες που δε με ενδιαφερουν ιδιαιτερα. Αυτο που με προβλιματιζει ειναι ποσο καλυτερη θα ειναι η 1660 ti απο την 1060 που εχω τωρα. Και αν αξιζει τα 50 ευρω παραπανω η 2060 για το rtx που δε νομιζω να χρησιμοποιησω
ollandos1980 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, lazo37 είπε επιτελους ενας να απανταει επι του θεματος γιατι ξεκινησαν συζητησεις για amd καρτες που δε με ενδιαφερουν ιδιαιτερα. Αυτο που με προβλιματιζει ειναι ποσο καλυτερη θα ειναι η 1660 ti απο την 1060 που εχω τωρα. Και αν αξιζει τα 50 ευρω παραπανω η 2060 για το rtx που δε νομιζω να χρησιμοποιησω αυτο ειναι δυσκολο ερωτημα ...στην εξης διασταση ..απο την 1060 ειναι καλυτερη και αρκετα και ειδικα σε σενα με 144hz μονιτορ θα δεις ακομα ποιο μεγαλη διαφορα ...απλα και η 1060 ειναι καλουτσικη για σημερινα δεδομενα και μπαινει το ερωτημα αν πρεπει να αναβαθμισεις γενικως η οχι ...και να περιμενεις τις επομενες γενιες ?..τωρα για 2060 αν το ερωτημα σου ειναι μονο για το rtx μη το συζητας απο την στιγμη που εχεις καλο μονιτορ και θα εχεις καρτα να το υποστηριξει ποιοτικα εισαι σουπερ ...μην ασχολησε καν με κατι που δεν εχει παιχνιδια ακομα για αυτο και να βγουν θα τρεχει με πολυ λιγα fps γενικως ειναι πολυ αρχικο σταδιο και δεν ειναι κριτηριο καν ..δεν υπαρχει νοημα και ουσια για αυτο ...τι προτινω ..? αν δεν χρειαζεσαι την 1060 για 2ο pc για παραδειγμα..η κατι αλλο ...ακομα και σημερα μπορει να πουληθει και σε καλη τιμη ...οποτε την δινεις και περνεις μια πολυ καλη 1660τι ..με μικρο συμπληρωμα στα λεφτα ...οποτε εχεις ξοδεψει λιγα και εισαι σιγουρα πολυ καλυτερος σε αποδοση και εχεις και ενα αρμονικο-συνδιασμενο συστημα ...αν δεν αναβαθμισεις ..η 1060 θα πεθανει στα χερια σου ..οποτε στην επομενη γενια θα πρεπει να βαλεις ολο το μπατζετ ...οποτε προτινω πωλησει τις 1060-(απο 150 εως 180 ευρω βρισκεις αγοραστη πιστευω) και αγορα καλης 1660τι ... για τους απεριγραπτους εγω τους τα εχω πει αλλα μαλλον θελουν αναφορα σε καθε θεμα μπαινουν να πουν τον καημο τους ...να το κανουν ανω κατω ...που να ρωτησει κανεις και για amd καρτες ..?
lazo37 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε αυτο ειναι δυσκολο ερωτημα ...στην εξης διασταση ..απο την 1060 ειναι καλυτερη και αρκετα και ειδικα σε σενα με 144hz μονιτορ θα δεις ακομα ποιο μεγαλη διαφορα ...απλα και η 1060 ειναι καλουτσικη για σημερινα δεδομενα και μπαινει το ερωτημα αν πρεπει να αναβαθμισεις γενικως η οχι ...και να περιμενεις τις επομενες γενιες ?..τωρα για 2060 αν το ερωτημα σου ειναι μονο για το rtx μη το συζητας απο την στιγμη που εχεις καλο μονιτορ και θα εχεις καρτα να το υποστηριξει ποιοτικα εισαι σουπερ ...μην ασχολησε καν με κατι που δεν εχει παιχνιδια ακομα για αυτο και να βγουν θα τρεχει με πολυ λιγα fps γενικως ειναι πολυ αρχικο σταδιο και δεν ειναι κριτηριο καν ..δεν υπαρχει νοημα και ουσια για αυτο ...τι προτινω ..? αν δεν χρειαζεσαι την 1060 για 2ο pc για παραδειγμα..η κατι αλλο ...ακομα και σημερα μπορει να πουληθει και σε καλη τιμη ...οποτε την δινεις και περνεις μια πολυ καλη 1660τι ..με μικρο συμπληρωμα στα λεφτα ...οποτε εχεις ξοδεψει λιγα και εισαι σιγουρα πολυ καλυτερος σε αποδοση και εχεις και ενα αρμονικο-συνδιασμενο συστημα ...αν δεν αναβαθμισεις ..η 1060 θα πεθανει στα χερια σου ..οποτε στην επομενη γενια θα πρεπει να βαλεις ολο το μπατζετ ...οποτε προτινω πωλησει τις 1060-(απο 150 εως 180 ευρω βρισκεις αγοραστη πιστευω) και αγορα καλης 1660τι ... για τους απεριγραπτους εγω τους τα εχω πει αλλα μαλλον θελουν αναφορα σε καθε θεμα μπαινουν να πουν τον καημο τους ...να το κανουν ανω κατω ...που να ρωτησει κανεις και για amd καρτες ..? εχω βρει ενα φιλαρακι να του τη δωσω 150 ευρω την 1060 φιλικη τιμη γιαυτο κ σκεφτομαι για αναβαθμιση απλα δε ξερωρ αν η διαφορα που θα δω θα αξιζει 150 ευρω..να σου πω τν αληθεια δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο την καρτα αλλα ειχα και σαπιο επεξεργαστη νεχρι οριν λιγο καιρο και ετρωγε bottleneck ασχημο
ollandos1980 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, lazo37 είπε εχω βρει ενα φιλαρακι να του τη δωσω 150 ευρω την 1060 φιλικη τιμη γιαυτο κ σκεφτομαι για αναβαθμιση απλα δε ξερωρ αν η διαφορα που θα δω θα αξιζει 150 ευρω..να σου πω τν αληθεια δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο την καρτα αλλα ειχα και σαπιο επεξεργαστη νεχρι οριν λιγο καιρο και ετρωγε bottleneck ασχημο οχι διαφορα θα δεις ...και σε οβερκλοκ κατασταση ακομα ποιο μεγαλη ...εφοσον εχεις καλο μονιτορ θα δεις διαφορα ...αν ησουν σε κατωτερο μονιτορ δεν αξιζει τον κοπο ...υπο τις συνθηκες αυτες ομως ειναι πολυ καλη περιπτωση και καλη αναβαθμιση με αισθητη διαφορα ..
lazo37 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε οχι διαφορα θα δεις ...και σε οβερκλοκ κατασταση ακομα ποιο μεγαλη ...εφοσον εχεις καλο μονιτορ θα δεις διαφορα ...αν ησουν σε κατωτερο μονιτορ δεν αξιζει τον κοπο ...υπο τις συνθηκες αυτες ομως ειναι πολυ καλη περιπτωση και καλη αναβαθμιση με αισθητη διαφορα .. εισαι ωραιος και μετρας! ευχαριστω για τη βοηθεια.. overclock εννοεις στα factory ορια οχι παραπανω;
SpoonyBar Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, lazo37 είπε εχω βρει ενα φιλαρακι να του τη δωσω 150 ευρω την 1060 φιλικη τιμη πάντως τη σκοτώνεις την 3αρα 1060 στα 150 να ξέρεις. ΟΚ αν είναι αδελφικός φίλος.
Havik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, SpoonyBar είπε πάντως τη σκοτώνεις την 3αρα 1060 στα 150 να ξέρεις. ΟΚ αν είναι αδελφικός φίλος. Τον φίλο του σκοτώνει, από άποψη απόδοσης η RX570 είναι καλύτερη και κάνει ~120€, να ήταν η 6gb 1060 να πω οκ..
Arkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Σιγά που την σκοτώνει. Κάρτα των 100 ευρω είναι η 1060 3gb και των 120 ευρώ η 6αρα 2
nikos5800 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, SpoonyBar είπε πάντως τη σκοτώνεις την 3αρα 1060 στα 150 να ξέρεις. ΟΚ αν είναι αδελφικός φίλος. Ούτε στον εχθρό μου δεν θα έδινα στα 150 ευρώ την 1060 3gb 😀 Δεν ξέρω μερικοί ψάχνουν κορόιδα ακόμα και στον φιλικό τους περιβάλλον
SakafliaC Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Ξεθάβω το θέμα, γιατί μετά από 6 μήνες είμαι στο ίδιο ακριβώς δίλημμα με το φίλο που το ξεκίνησε. Γέρνω βασικά προς την 1660ti. Σύστημα με i7 7700 και προορίζεται κυρίως για PUBG σε 1080p. Αν το δεις πες ποια πήρες τελικά ρε φίλε. Από περιέργεια πιο πολύ 😜
leros2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Ξεθάβω το θέμα, γιατί μετά από 6 μήνες είμαι στο ίδιο ακριβώς δίλημμα με το φίλο που το ξεκίνησε. Γέρνω βασικά προς την 1660ti. Σύστημα με i7 7700 και προορίζεται κυρίως για PUBG σε 1080p. Αν το δεις πες ποια πήρες τελικά ρε φίλε. Από περιέργεια πιο πολύ 😜 Η 1660ti δεν.... 1660 super ή 2060. Στο Pubg με τι settings παίζεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα