Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτό το τμήμα και σε ένα άλλο παρόμοιο άλλης σχολής. Αλλά μένω Αθήνα και μάλλον θα πηγαινοέρχομαι με τα ΚΤΕΛ, οπότε θέλω να υπολογίσω πόσα θα ξοδεύω τον μήνα για να ξέρω αν συμφέρει το διαμέρισμα. Στο πρόγραμμα σπουδών του 2018 έγραφε 2 φορές την εβδομάδα εργαστήριο στην Εισαγωγή Πληροφορικής και 2 φορές την εβδομάδα σε ένα άλλο μάθημα (αυτά για το Α εξάμηνο τουλάχιστον). Οπότε θα είναι maximum 16 φορές τον μήνα ( (2+2)*4 ) τα εργαστήρια με απουσίες; Γίνεται την ίδια μέρα να έχουν 2 ή και 3 εργαστήρια με διαφορετικά μαθήματα, οπότε να είναι λιγότερες οι φορές που θα πηγαίνω; Όποιος ξέρει οτιδήποτε, αν μπορεί να απαντήσει, είναι πολυ σημαντικό θέμα για εμένα (στην ουσία με βάση αυτό θα επιλέξω ποια σχολή θα βάλω πρώτη εκτός απο Αθήνα).

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να αξίζει και θα σου βγει και η πίστη αφού η διαδρομή μόνο στο πήγαινε είναι 2+ ώρες μάλλον και λίγο λέω. Αυτά που θα δίνεις στο κτελ θα φτάνουν να νοικιάσεις ένα σπίτι λογικά. Αν θες κοντά στην και μπορείς να το δηλώσεις τότε κοίτα αυτήν εδώ που δεν ξέρω πόσο θα σε ενδιαφέρει https://sep4u.gr/s1008/

Έχω φίλο που κάνει την διαδρομή Αθήνα-Χαλκίδα με ΚΤΕΛ για τα εργαστήρια, μου έχει πει πως είναι περίπου 1 ώρα και 1 τέταρτο διαδρομή, μπορεί και μίαμιση ώρα καθώς η σχολή δεν είναι στη Χαλκίδα αλλά προς τα έξω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, axouu είπε

Δεν πιστεύω να αξίζει και θα σου βγει και η πίστη αφού η διαδρομή μόνο στο πήγαινε είναι 2+ ώρες μάλλον και λίγο λέω. Αυτά που θα δίνεις στο κτελ θα φτάνουν να νοικιάσεις ένα σπίτι λογικά. Αν θες κοντά στην και μπορείς να το δηλώσεις τότε κοίτα αυτήν εδώ που δεν ξέρω πόσο θα σε ενδιαφέρει https://sep4u.gr/s1008/

Έχω φίλο που κάνει την διαδρομή Αθήνα-Χαλκίδα με ΚΤΕΛ για τα εργαστήρια, μου έχει πει πως είναι περίπου 1 ώρα και 1 τέταρτο διαδρομή, μπορεί και μίαμιση ώρα καθώς η σχολή δεν είναι στη Χαλκίδα αλλά προς τα έξω. 

Αντέχω και για 4 ώρες, αρκεί να έχω κάτι να διαβάζω για να μην σπαταλάω τον χρόνο μου. 😛 Δεν την είχα δει αυτή τη σχολή η αλήθεια είναι, μόνο και μόνο επειδή δεν είχε στο όνομα της 'Πληροφορική'. Το ξέρω ίσως είναι λάθος ο τρόπος σκέψης μου. Μήπως ξέρεις από τον φίλο σου αν βγαίνεις και πληροφορικάριος / προγραμματιστής από αυτό το τμήμα;

12 λεπτά πριν, divo είπε

Για την συγκεκριμενη σχολη δεν ξερω, γενικα ομως μπορω να σου πω.

Το προγραμμα ανακοινωνεται στις αρχες του εξαμηνου. Απο εκει και  περα εσυ διαλεγεις ωρες και μερες. Στα πρωτα εξαμηνα εχει πιο πολλα υποχρεωτικα συνηθως 

Ειναι λοιπον στο χερι σου να βαλεις 2 ή 3 μαθηματα την  ιδια μερα. Παρακολουθα μονο οταν θα βγουν να κανεις γρήγορα τις εγραφες σου

Την ιδια διαδρομη εκανε ο γιος μου και μπορω να σου πω οτι τα εξοδα αν νοικιαζε σπιτι εκει ηταν 3 φορες+ επανω, σε σχεση με τα εισητηρια.

Η μονη διαφορα ειναι αν μπορεις να μεινεις στην εστια.

Διαλέγω δηλαδή μέρες και ώρες που μπορώ να πηγαίνω στα εργαστήρια; Εντελώς δικές μου ώρες ή κάποιες συγκεκριμένες για να μην πάει ο καθένας όποτε θέλει (και να είναι και ο καθηγητής εκεί); Αν είναι έτσι καλώς γιατί έχω δει άλλες τραγικές καταστάσεις που ανακοινώνουν την ημέρα εργαστηρίου μια μέρα πριν και είναι μια συγκεκριμένη ώρα και παίρνει και απουσία όποιος δεν πάει. Και αργεί και ο καθηγητής μετά.

Επεξ/σία από epsa_lemonada
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, epsa_lemonada είπε

Αντέχω και για 4 ώρες, αρκεί να έχω κάτι να διαβάζω για να μην σπαταλάω τον χρόνο μου. 😛 Δεν την είχα δει αυτή τη σχολή η αλήθεια είναι, μόνο και μόνο επειδή δεν είχε στο όνομα της 'Πληροφορική'. Το ξέρω ίσως είναι λάθος ο τρόπος σκέψης μου. Μήπως ξέρεις από τον φίλο σου αν βγαίνεις και πληροφορικάριος / προγραμματιστής από αυτό το τμήμα;

Δεν πηγαίνει σε αυτό το τμήμα επειδή φέτος δημιουργήθηκε οπότε δεν μπορεί να ξέρει, αυτό αυτό είναι το site και αυτό είναι το πρόγραμμα σπουδών. Η αλήθεια είναι πως δεν με τράβηξε πολύ η συγκεκριμένη σχολή  (έκανα μηχανογραφικό με το 10%) και έτσι την έβαλα πιο κάτω στο μηχανογραφικό. Όπως βλέπεις έχει προγραμματισμό στο πρόγραμμα σπουδών (το οποίο πρόγραμμα μου φαίνεται μπερδεμένο έτσι όπως είναι). Το τμήμα λίγο που το κοίταξα μου έδωσε την εντύπωση πως ασχολείται με διαφορετικά πράγματα από αυτά που με ενδιαφέρουν αλλά τώρα που το ξανακοιτάζω μάλλον έκανα λάθος.

Επεξ/σία από axouu
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, axouu είπε

Δεν πηγαίνει σε αυτό το τμήμα επειδή φέτος δημιουργήθηκε οπότε δεν μπορεί να ξέρει, αυτό αυτό είναι το site και αυτό είναι το πρόγραμμα σπουδών. Η αλήθεια είναι πως δεν με τράβηξε πολύ η συγκεκριμένη σχολή  (έκανα μηχανογραφικό με το 10%) και έτσι την έβαλα πιο κάτω στο μηχανογραφικό. Όπως βλέπεις έχει προγραμματισμό στο πρόγραμμα σπουδών (το οποίο πρόγραμμα μου φαίνεται μπερδεμένο έτσι όπως είναι). Το τμήμα λίγο που το κοίταξα μου έδωσε την εντύπωση πως ασχολείται με διαφορετικά πράγματα από αυτά που με ενδιαφέρουν αλλά τώρα που το ξανακοιτάζω μάλλον έκανα λάθος.

Χμμ... είδα λίγο τα υποχρεωτικά μαθήματα όλων των εξαμήνων και τα σύγκρινα με αυτά της Τρίπολης και έχουν αρκετά ίδια! Τα υπόλοιπα θυμίζουν μαθήματα Αυτοματισμού. Αλλά ψάχνοντας για επαγγελματικά δικαιώματα δεν βρήκα κάτι. Μάλλον θα χρειάζεται κάποιο μεταπτυχιακό για να θεωρείσαι καθαρά ως Πληροφορικάριος ή ως κάτι άλλο σχετικό με την Βιομηχανία .

Δημοσ.

Ειλικρινά, καλύτερα ΤΕΙ κοντά στην Αθήνα, παρά αυτό το τμήμα. Φουλ γαμάτος εξοπλισμός αλλά όλο το υπόλοιπο δεν αξίζει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, epsa_lemonada είπε

Διαλέγω δηλαδή μέρες και ώρες που μπορώ να πηγαίνω στα εργαστήρια; Εντελώς δικές μου ώρες ή κάποιες συγκεκριμένες για να μην πάει ο καθένας όποτε θέλει (και να είναι και ο καθηγητής εκεί); Αν είναι έτσι καλώς γιατί έχω δει άλλες τραγικές καταστάσεις που ανακοινώνουν την ημέρα εργαστηρίου μια μέρα πριν και είναι μια συγκεκριμένη ώρα και παίρνει και απουσία όποιος δεν πάει. Και αργεί και ο καθηγητής μετά.

Kαθε εργαστηριο της σχολης γινεται συγκεκριμενη ημερα της εβδομαδας ή ημερες.ανακοινωνονται δυωρα και εσυ επιλεγεις οποιο δυωρο σε βολευει.Αν το πανεπιστημιο θελει να εξυπηρετησει φοιτητες που ερχονται απο μακρια(δυσκολο λογω αποστασης) Φροντιζει να βαζει εργαστηρια την ιδια ημερα οποτε να επιλεξεις 9:00-11:00 το πρωτο 11:00-13:00 το δευτερο και καθεξης.

ΨΑξε κανενα φορουμ της σχολης η ομαδα στο φβ να πληροφορηθεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε

Ειλικρινά, καλύτερα ΤΕΙ κοντά στην Αθήνα, παρά αυτό το τμήμα. Φουλ γαμάτος εξοπλισμός αλλά όλο το υπόλοιπο δεν αξίζει.

δεν υπάρχουν πια ΤΕΙ στην Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sensai είπε

δεν υπάρχουν πια ΤΕΙ στην Ελλάδα

Σε ότι μετονομάστηκαν τέλος πάντων. Οι βάσεις παραμένουν ίδιες πάνω κάτω.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Σε ότι μετονομάστηκαν τέλος πάντων. Οι βάσεις παραμένουν ίδιες πάνω κάτω.

Δεν μετανομάστηκαν απλώς, έγιναν πανεπιστήμια. Κάτι έλεγε πως θα τα επαναφέρει ο Μητσοτάκης νομίζω αλλά δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...