elvetia2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας, πριν απο λιγο είχα μια πτώση με το drone mavic pro platinum. Είμαι απο Θεσσαλονικη,ξέρεις κανείς αν υπάρχει κάποιος εδω να το παω να το δει? Σας ευχαριστώ πολυ-πολυ!!! Η ψυχολογία μου είναι χάλια γιατί το προσέχω πάρα πολύ....
zx1234r Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 50 λεπτά πριν, elvetia2005 είπε Καλησπέρα σας, πριν απο λιγο είχα μια πτώση με το drone mavic pro platinum. Είμαι απο Θεσσαλονικη,ξέρεις κανείς αν υπάρχει κάποιος εδω να το παω να το δει? Σας ευχαριστώ πολυ-πολυ!!! Η ψυχολογία μου είναι χάλια γιατί το προσέχω πάρα πολύ.... Τι ζημιά έπαθε δηλαδή?
memetdeli Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Καλησπερα, σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεται να ανησυχεις, οπως ολα και αυτο ειναι μηχανημα και μπορει να φτιαχτει. Μπορεις αν θες να Επικοινωνήσεις με το κατάστημα Χlab: http://www.xlab.gr/ , Τηλ: 210 -5243152 / 6983270000,το οποιο ειναι Εξουσιοδοτημένο καταστημα για επισκευες DJI προιοντων και θα σε προσανατολησουν αναλογως.
kostasbm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 σε μια πτωση δεν ειναι απαραιτητα για πεταμα αλλα και τα ανταλλακτκα δεν ειναι φτηνα εσυ τι ζημια εχεις?? εχουν σπασει καποια κομματια?? γιατι κυριως τα μπρατσα που στηριζονται τα μοτερ διαλυονται ... βαλε μια φωτο
elvetia2005 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, δεν βρήκα κάτι θεσσαλονικη( θα το ήθελα για να βλέπω και από κοντά την κατάσταση) Δευτέρα το έστειλα εδώ myhelis.com δεν τα ξέρω τα παιδιά για να πω την αλήθεια αλλά μου απάντησαν κατευθείαν και έδειξαν ενδιαφέρον... Τώρα κάθε μέρα κοιμάμαι και ξυπνάω με το ποσό που θα μου βγει με την χαζομάρα που έκανα και μου έπεσε... Σήμερα, μίλησα μαζί τους και βρήκανε κάποιο θέμα στην κάμερα.Δεν κάνει λέει καθόλου φοκους. Αν το φτιάξουν είναι 90€ αλλιώς λέει 350€ αντικατάσταση Καλύτερα να πάρω άλλο! Περιμένω...
kostasbm Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 ας κοστολογησουν τη ζημια και βλεπεις δεν εισαι ο πρωτος που του πεφτει ουτε ο τελευταιος
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, kostasbm είπε δεν εισαι ο πρωτος που του πεφτει ουτε ο τελευταιος Γεγονός !
elvetia2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Καλημέρα! Απλά είναι η πρώτη κρυάδα, είδωμεν όμως σήμερα που θα έχω νέα από κει! θα σας ενημερώσω τι και πως!
elvetia2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι εντάξει οι τιμές!
elvetia2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, kostasbm είπε Ποσο το εχεις παρει??? Το πήρα 1200€
kostasbm Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 το 1/4 ζημια..... για το μονο που θα σε μαλωνα(τροπος του λεγειν) ειναι οτι εδωσες παρα πολλα χρηματα για πρωτο drone ,αν δε κανω λαθος αν δεν ειναι το πρωτο ξεχασε αυτα που ειπα επειδη ασχολουμε καποια χρονια μπορω να σου πω οτι οταν αγοραζεις κατι ακριβο ,απο αγχος και μονο μπορει να κανεις ζημια..... οποτε ειναι μονοδρομος η επισκευη αλλα να σιγουρευτεις και τι εγγυηση επισκευης δινουν αυτα απο μενα ....α και κατι που ξεχασα.....ξερεις γιατι επεσε ???ηταν λαθος σου ηταν κατι αλλο ..παρεμβολη ..μηχανικη βλαβη....ειναι πολυ σημαντικο να ξερεις 1
aris_rom Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Πολύ σωστή η ερώτηση στην τελευταία πρόταση του φίλου από πάνω. Είδες μήπως το λογκ από την πτήση μετά; Αντιλήφθηκες εσύ κάτι εκείνη την στιγμή ή αργότερα όσον αφορά το τι μπορεί να πήγε στραβά; Πάντως έχω ακούσει καλά σχόλια και κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα. Επίσης με 285 δύσκολα θα βρεις κάτι το οποίο είναι να είναι έστω και το 1/4 όσο καλό είναι το δικό σου. Άρα κατ εμέ, δες τι εγγύηση προσφέρουν, και κάνε την επισκευή.
elvetia2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Την έκανα την επισκευή και όλα καλά παιδιά! Έχεις δίκιο για τα χρήματα αλλά είναι μεγάλη ιστορία! Δεν το πλήρωσα εγώ,μου το πήρανε για να τραβάω έναν καλλιτέχνη. Σιγα σιγά φυσικά όλα αυτά! φυσικα και δεν θα πάω πάνω από τα κεφάλια Απλά τα πράγματα μου τα προσέχω λίγο περισσότερο από μενα(αυτό θα με φάει) το έριξα από δικό μου λάθος και το πλήρωσα εγώ ο ίδιος γιατί έκανα μ.... Οπως επίσης θα ήθελα πολύ να με βοηθησει κάποιος αλλά δεν βρίσκω αυτό το κάποιον από Θεσσαλονίκη!!! επειδη ασχολουμε καποια χρονια μπορω να σου πω οτι οταν αγοραζεις κατι ακριβο ,απο αγχος και μονο μπορει να κανεις ζημια..... Εδώ τα είπες όλα!!! Σας ευχαριστω για όλα παίδες, και μόνο που είπαμε αυτά είναι πολύ σημαντικό!!
kostasbm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 ειναι τοσα τα; απροοπτα που καθε φορα πρεπει να ειμαστε σχολαστικοι με ολα...καθε φορα που πεταμε ειναι μια καινουργια και προσπαθουμε να ελαχιστοποιουμε τις πιθανοτητες ατυχηματος οι παρεμβολες , οι μπαταριες αλλα και τα μοτερ που δεν ειναι αθανατα και πρεπει να τα προσεχουμε για τυχον περιεργους ηχους gps calibration παντα πριν ξεκινησεις και μην κανεις αναβαθμισεις αμεσως....να περιμενεις να ακουσεις τα σχολια απο αλλους αυτααααααα καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα