Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να μαθω περι καταγγελιών σε ικα-γεωνομικο επειδη θελω να πραξω αναλογα στον εργοδοτη μου.Οταν ειχα υπογραψει την συμβαση μου δεν εδωσα πολυ βαση δεν την κοιταξα καν η αληθεια ειναι ομως μου εδωσε ενα χαρτί για τν τραπεζα που έγραφε μηνιαίες αποδοχές 151 ευρω μεικτα και εκει άναψε το πρώτο λαμπάκι.Καμια παρομοια κατασταση που γνωρίζετε εστω να ξερω πως θα κινηθώ.

Οσο για τν αναφορα μου για γεωνομικο το υπόγειο του εχει παντου κατσαριδες και εχει τροφιμα και παρασκευάζουν γλυκα εκει.

Ευχαριστώ εκ τον πρότερον.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Πες μας και ποιος είναι να μη ξαναφαμε από κει.

Ναι γιατί οι άλλοι έχεις την εντύπωση πως βάζουν κατσαριδικτόνα. Παντού ελευθέρας έχουν ειδικά τέτοια εποχή που είναι στις χαρές τους.:P

Μιλούσα με γνωστό και μου έλεγε ότι πήγαν σε παρασκευαστήριο γνωστής αλυσίδας για έλεγχο χωρίς ειδοποίηση και τελείως απροειδοποίητα μετά από κάρφωμα.7 Πακιστανοί χωρίς χαρτιά και 2 Έλληνες παρασκεύαζαν με τα χεράκια τους τα εδέσματα που τρώμε όλοι μας.

• Like 2
  • Sad 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Πόσες ώρες δουλεύεις και πόσα πληρώνεσαι;

Πληρώνομαι 27 ευρω στο χέρι καθε βραδυ για 8ωρο σαν σερβιτορος.

Οταν ζητήθηκε να ανοίξω λογαριασμό στν τραπεζα η βεβαίωση εργοδότη έγραφε μηνιαίες αποδοχές 151 ευρω μια φιλη μου ειπε οτι αυτα ισοδυναμούν με 2ωρη απασχόληση την ημερα σε ένσημα 

Επεξ/σία από ChrissKn
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, papoys1 είπε

παρασκεύαζαν με τα χεράκια τους τα εδέσματα που τρώμε όλοι μας.

αντισώματα χωρίς να τα πληρώνεις μην έχεις και παράπονο !!!!!!!:D

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ChrissKn είπε

Οταν ζητήθηκε να ανοίξω λογαριασμό στν τραπεζα η βεβαίωση εργοδότη έγραφε μηνιαίες αποδοχές 151 ευρω μια φιλη μου ειπε οτι αυτα ισοδυναμούν με 2ωρη απασχόληση την ημερα σε ένσημα 

Αυτά δεν τα συζητήσατε πριν ξεκινήσεις δουλειά???

Μισθό, ένσημα κτλ ??

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bill987 είπε

Αυτά δεν τα συζητήσατε πριν ξεκινήσεις δουλειά???

Μισθό, ένσημα κτλ ??

Μου ειπαν οτι εχω τν ασφαλεια μου και οτι θα πληρώνομαι καθε μερα.Βεβαια δεν με πληρωσαν ποτε δυο μερες δοκιμαστικά που ηταν κανονικη βαρδια 8ωρη.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ChrissKn είπε

Σου βάζει τον ελάχιστο μισθό στην τράπεζα για να είναι καλυμμένος και σου δίνει τα υπόλοιπα στο χέρι. Το κάνουν πάρα πολλοί.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις υπογ΄ραψει κάποια συμβαση;Αυτή τι γράφει;

Εκανας το λαθος και δεν εδωσα βαση στηβ συμβαση οπως αναφερα και στο ποστ.

1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Σου βάζει τον ελάχιστο μισθό στην τράπεζα για να είναι καλυμμένος και σου δίνει τα υπόλοιπα στο χέρι. Το κάνουν πάρα πολλοί.

Αυτό φαντάστηκα και εγω αρα το μονο που μπορώ να τον κυνηγήσω είναι τα δοκιμαστικά;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ChrissKn είπε

Εκανας το λαθος και δεν εδωσα βαση στηβ συμβαση οπως αναφερα και στο ποστ.

Αυτό φαντάστηκα και εγω αρα το μονο που μπορώ να τον κυνηγήσω είναι τα δοκιμαστικά;

Να τον κυνηγήσεις γιατί θέλεις; Τι κουβέντα είχατε κάνει;

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι αλλά δεν έχεις αντίγραφο εσύ να δεις τι γράφει;

Οχι δρν σκέφτηκα καν οτι θα χρειαστεί απο αμελια.Δεν φαντάστηκα οτι θα φτασω σε τετοιο σημείο.Δεν υπαρχει στν εφορια αυτη; Οπως γινεται με τα συμφωνητικά οταν νοικιάζουμε ενα σπιτι;

2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Να τον κυνηγήσεις γιατί θέλεις; Τι κουβέντα είχατε κάνει;

Θελω να παραιτηθώ μου συμπεριφέρθηκε με πολυ ασχημο τροπο τς προηγούμενες μερες και θελω να κυνηγήσω οτι δικαιούμαι βαση νομου οχι για εκδίκηση απλα μονο και μονο γιατι δρν θελω να του χαρίσω τιποτα!

Δημοσ.

Προφανώς τσακώθηκες και εκ των υστέρων ψάχνεις κάπου να πιαστείς να εκδικηθείς.

Ηρέμησε μερικές ημέρες και ξανασκέψου το , ιδίως αν το γνώριζες και τώρα κάνεις την πάπια.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...