Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Ειχα ανοιξει περυσι θεμα για μια αγορα του laptop HP Omen 17-AN005nv που ειχα κανει απο το Public Πειραια και ειχε παρουσιασει εξαρχης τεχνικα προβληματα..Τ o  Public αντιθετα με την επιθυμια μου να το παραδωσει στο service  της Hp για ελεγχο κι αντικατασταση του με καινουριο, προσπαθησε ,οπως φανηκε στην πορεια,  να το επισκευασουν στο καταστημα ανεπιτυχως.Κι αφου δεν μπορεσαν να το επισκευασουν, το εστειλαν κατοπιν στην Hp ,η οποια φυσικα το βρηκε ανοιγμενο ,με κομματι μαλιστα χαρτοπετσετας μεσα και καταγρατζουνισμενη και στραβοβιδωμενη μια βιδα!!!!Ο προϊσταμενος service του Public  απολυθηκε,ή οπως μου είπαν στο καταστημα, παραιτηθηκε σε καιρο οικονομικης κρισης, γιατι βρηκε αλλου δουλειά καλυτερη.Για να μην τα πολυλογω, επειτα απο αγώνα πολλων μηνων κι αφου ανακατεψα και δικηγορο,η Hp  ενω δεχοταν επι μηνες να μου τον επισκευασει με δικα της εξοδα και σε καμια περιπτωση να τον αντικαταστησει,γιατι ηταν εκτος εγγυησεως, χωρις εγω να φταιω φυσικα, μου προτεινε σαν μοντελο αντικαταστασης το pn 5ES16EA .Αυτο δεν ειναι το μοντελο HP Omen 17- an124nv?Τι γνωμη εχετε γι αυτο;επισης, επειδη ειχα δωσει  σχεδον 2000 ευρω για την αγορα του προηγουμενου υπολογιστη,κοιταζα για κατι κοντα σε αυτα τα χρηματα οπως ειναι το HP Omen 17-an188nr.Φυσικα απο ο,τι βλεπω κανενας απο τους 2 δεν εχει ενσωματωμενο οπτικο μεσο και δεν καταλαβαινω ,γιατι εχει αφαιρεθει απο  τα συγχρονα μοντελα.Επελεξα τον προηγουμενο συνδυαστικα με αλλα χαρακτηριστικα,  επειδη ειχε κι οπτικο μεσο.Ειμαι  ψιλοασχετη απο τεχνολογια, αλλα απο ο,τι βλεπω, το μοντελο, που μου προτεινουν, αν ειναι αυτο  απο το pn  που μου εδωσαν, εχει 6 πυρηνες 2,2 ενω το δικο μου που ειναι παλιο μοντελο ειχε συχνοτητα 2,8.Βεβαια δεν ξερω, αν αρκει αυτο το νουμερο, η αν οι πυρηνες κανουν τη διαφορα.Καθε διαφωτιση απο πλευρας σας ποιο μοντελο της Hp να επιλεξω ειναι δεκτη.Δεν θα επρεπε ομως να τους προτεινω μια αντικατασταση κοντα στα αντιστοιχα χρηματα που ειχα δωσει κι οχι κοντα στα αντιστοιχα χαρακτηριστικα ,που ειχε το παλιο μοντελο;ευχαριστω

Επεξ/σία από elenitsa1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...