Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήγα σε μεγάλη αλυσίδα για αγορά TV ήμουν ανάμεσα στην LGU55 K6400 και την LG 60 UK6200. Ο πωλητής ήταν κάθετος υπέρ της 6400 σαν ποιότητα εικόνας. Μήπως κάποιος φίλος έχει την συγκεκριμένη ή έχει άποψη και για την 6200 γιατί την έχω παραγγείλει και σκέφτομαι αν επέλεξα σωστά την 55 αρα. Μόνο την 6400 είχε και την είδα από κοντά.

Δημοσ.

99% είναι ίδιες...

ποιο καινούρια η 6400 (και ποιο όμορφη για εμένα) αλλά οι διαφορές τους απειροελάχιστες. 

τι διαφορά στην τιμή είχαν?

Δημοσ.

Δεν είχαν διαφορά μεγάλη ,30 ευρω παραπάνω η 60αρα η 6200. απλά σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάρω την 60αρα αντι την 55αρα

Δημοσ.

Ανάλογα την απόσταση τότε..  για πάνω από 2.5 μέτρα θα πήγαινα για 60+ιντσες. bigger is better που λεν και στο χωριό μου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, madnifestah είπε

Ανάλογα την απόσταση τότε..  για πάνω από 2.5 μέτρα θα πήγαινα για 60+ιντσες. bigger is better που λεν και στο χωριό μου. 

Προσυπογράφω. 

Δημοσ.

Πες μας και την αποσταση Θεασης , ωστε να εχει νοημα η απαντηση μας αν εκανες καλα στις 55 ιντσες η οχι.

Δημοσ.

Επειδή είναι γωνιακός καναπές η πιο μικρή είναι 2 μέτρα και κατι και η πιο μεγάλη 4 μέτρα. Δεν θα έχει όμως απόλυτη ευθεία θέασης για να εκμεταλλευτώ και το VA panel της 60αρας 6200.

Ρώτησα για την απόσταση 4 μέτρα και μου είπαν ότι είναι ΟΚ και η 55αρα.  

Ελπίζω να μην έχω κάνει χοντρή πατάτα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...