Muscarius36 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω ψάξει παντού για απάντηση και δε βρίσκω. Εβαλα κάποια ελαστικά μετά από πρόταση βουλκανιζατερα που μου πρότεινε. Το όνομα είναι Dunlop sport σκέτο. Οχι Maxx κτλ. Τα συγκεκριμένα δεν τα βρίσκω πουθενά όμως, είναι σαν να μη βγάζει τέτοια ελαστικά η Dunlop. Πάνω λέει ότι φτιάχτηκαν στην Poland και είναι 2 μηνών μόλις! 2119 Υπάρχει περίπτωση κάποιος να ξέρει τι γίνεται;;; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Muscarius36
gaakoum Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Αν ψάξεις με τον κωδικό προϊόντος σου βγάζει ότι πωλείται στην Ιταλία: http://ww.w.prezzigomme.com/pneumatico/5452000837912
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Dunlop sp sport,υπάρχουν. Κάπου πρέπει να το λέει επάνω στο ελαστικό. https://www.dunlop.eu/el_gr/consumer/tires/dunlop_sp_sport_01.SPT01.html Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από jmmys
Muscarius36 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό με την Ιταλία το έχω δει αλλά εκεί που βρήκα με τον κωδικό φαίνεται να είναι άλλη η σχεδίαση του πέλματος. Έχει ουσιαστικά την σχεδίαση του sport Maxx! Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο στη Ιταλία αυτό το ελαστικό και να μη φαίνεται αλλού;;; Δεν είναι πολύ παράξενο αυτό; 34 λεπτά πριν, jmmys είπε Dunlop sp sport,υπάρχουν. Κάπου πρέπει να το λέει επάνω στο ελαστικό. https://www.dunlop.eu/el_gr/consumer/tires/dunlop_sp_sport_01.SPT01.html Πάνω στο ελαστικό λέει σκέτο sport και έχει άλλη σχεδίαση! Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Muscarius36
Muscarius36 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, jmmys είπε Μήπως είναι μαϊμού dunlop,κινεζικά. Τι να πω ρε φίλε, made in Poland λέει, και με κάτι κωδικούς που έχει στο DOA όντως βγάζει εργοστάσιο στην Πολωνία. Για αυτό όμως θέλω να μάθω αν ξέρει κανείς, μήπως παίζεται τίποτα... Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Muscarius36
Alxnks Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Και γιατί ρωτάς εδώ και ψάχνεις φωτογραφίες στο google αντί να βρεις και να πάρεις ένα τηλέφωνο/email με φωτογραφίες στον εδώ αντιπρόσωπο της dunlop ή απευθείας στα κεντρικά;
Muscarius36 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μήπως κάποιος ξέρει, αν δε ξέρεις μην απαντάς 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Νομίζω καλύτερα είναι ένα τηλ από Δευτέρα στη Goodyear Dunlop Ελλάς.
Muscarius36 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Νομίζω καλύτερα είναι ένα τηλ από Δευτέρα στη Goodyear Dunlop Ελλάς. Ναι κ εγώ δεν βλέπω κάποιον να ξέρει. Έλεγα μήπως υπήρχε κάτι για να πω στο κατάστημα που τα πήρα ώστε να τα αλλάξουν αλλά από ότι έχω καταλάβει έως τώρα γενικά δεν προκειται για κάτι μαϊμού ή κάτι τέτοιο, αλλά παραμένει φάντασμα 👻
mclein² Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 εχεις σκαναρει το QR code να δεις που οδηγει ; επισης, με τα sport maxx μοιαζουν αλλα δεν ειναι ιδια. τα μαξ εχουν αλλη αυλακωση στο μεσα.
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Οι περισσότεροι λαστιχαδες πλέον κανουν παραεισαγωγες. Πιθανότατα τα λαστιχα σου τα έφερε από κάποια Τρίτη χώρα πχ Ιταλία που τα βρήκες διαθεσιμα και δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Δε σε επηρεάζει σε κάτι-ισως μόνο σε θέμα χτυπά ξύλο εγγύησης που θα παρέχεται από το Χ,ψ λαστιχα και όχι την αντιπροσωπεία. Προσωπικα επειδή μου έχει τύχει στους 3 μήνες να διαλυθεί pirelli εσωτερικά και να μείνει με τα λινά ενώ πήγαινα μάλιστα με 80-90 χαω, και άκρη δεν έβγαλα με τον λαστιχα έκτοτε παίρνω μόνο από μαγαζιά που πουλάνε με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας με τα ανάλογα έγγραφα.... 1
Muscarius36 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, mclein² είπε εχεις σκαναρει το QR code να δεις που οδηγει ; επισης, με τα sport maxx μοιαζουν αλλα δεν ειναι ιδια. τα μαξ εχουν αλλη αυλακωση στο μεσα. Ακριβώς έχουν άλλη αυλακωση! Το qr στην σελίδα της dunlop, ο κωδικός του barcode που τα εμφανίζει σε κάτι σαιτ ιταλικά τσέχικα κτλ αλλά χωρίς περισσότερες πληροφορίες. Το καλό είναι ότι παίζουν στην ίδια τιμή με τα Maxx, δεν είναι τίποτα φθηνά Δλδ 10 ώρες πριν, paylidis είπε Οι περισσότεροι λαστιχαδες πλέον κανουν παραεισαγωγες. Πιθανότατα τα λαστιχα σου τα έφερε από κάποια Τρίτη χώρα πχ Ιταλία που τα βρήκες διαθεσιμα και δεν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας. Δε σε επηρεάζει σε κάτι-ισως μόνο σε θέμα χτυπά ξύλο εγγύησης που θα παρέχεται από το Χ,ψ λαστιχα και όχι την αντιπροσωπεία. Προσωπικα επειδή μου έχει τύχει στους 3 μήνες να διαλυθεί pirelli εσωτερικά και να μείνει με τα λινά ενώ πήγαινα μάλιστα με 80-90 χαω, και άκρη δεν έβγαλα με τον λαστιχα έκτοτε παίρνω μόνο από μαγαζιά που πουλάνε με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας με τα ανάλογα έγγραφα.... Ναι, νεναια από το εργοστάσιο της Πολωνίας είναι φτιαγμένα που βγάζει η εταιρεία διαφορά μοντέλα της από εκεί. Δε ξέρω πια γόμα είναι πάνω τους, αυτό είναι το θέμα! Εγγύηση δεν έχω θέμα γιατί είναι οκ ο μάστορας κ από παλιά που κάτι είχε συμβεί ξηγηθηκε. Αυτό με το πιρελλι πάντως είναι απίστευτο! Το έψαξες; ήταν οκ τα λάστιχο; το χτύπησες μήπως κ μετά έγινε αυτό; Πρώτη φορά το ακούω, μπορεί να σκοτωθείς έτσι Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Muscarius36 1
paylidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, Muscarius36 είπε Αυτό με το πιρελλι πάντως είναι απίστευτο! Το έψαξες; ήταν οκ τα λάστιχο; το χτύπησες μήπως κ μετά έγινε αυτό; Πρώτη φορά το ακούω, μπορεί να σκοτωθείς έτσι Δυστυχώς έχει συμβεί σε πολλούς με pirelli runflat. Και σε πολύ γνωστό μου. Όχι δεν είχε χτύπημα δεν είχε τίποτα απλά «αστοχία υλικού». Πεταμένα 500€ ήταν εκείνα τα λαστιχα γιατί προφανώς τα άλλαξα όλα αμέσως μετά το συμβάν στο ένα λάστιχο και την ανταπόκριση του λαστιχα... ο μόνος λόγος που δε σκοτώθηκα είναι ότι ήταν runflat γιατί μπορεί να ήταν πίσω αλλά είμαι πίσοκινητος όποτε το αμάξι κατευθείαν άρπαξε δεξιά με το που διαλύθηκε.
androu Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, και μένα μου πρότειναν σήμερα απο τον αντιπρόσωπο της Goodyear dunlop εδώ Κρήτη τα ίδια Dunlop Sport σκέτα και δεν βγάζω άκρη. Βλέπω σε ξένα sites υπάρχουν στο Ελληνικό οχι και γιαυτό έστειλα στην εταιρεία e-mail. 590 δεν ειναι λίγα για να παρω μαιμού λάστιχο. Παω σε Michelin primacy 4+ καλύτερα. Απλά αυτά δίνουν 4 χρόνια εγγύηση και 1 οτι κι αν πάθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα