Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Σε 15 μέρες πετάω για Ελλάδα απο Αμερικη και θα ήθελα να φέρω 2 oneplus 7 pro κινητά σφραγισμένα μαζί μου. Πιστεύετε ότι θα έχω κανένα θέμα με κανένα τελωνείο στο αεροδρόμιο; Υπάρχει καμία διαφορά αν τα βάλω στην χειραποσκευή ή στην μεγαλη βαλίτσα που την παίρνουν αυτοι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

πιθανον να εχεις, πιθανον οχι, δεν υπαρχει εγγυηση. Εχουν δικαιωμα να σε ελεγξουν κι ας περασεις απο την πρασινη πορτα, και να τα φορολογησουν

καλυτερα στη χειραποσκευη, στη βαλιτσα μπορει να κανουν φτερα σε καποια μεταφορτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι έλεγχοι που γίνονται στα αεροδρόμια είναι τυχαίοι. Απ' όπου κι αν πας να βγεις φαίνεται από μακριά αν έρχεσαι εντός ή εκτός Ευρώπης, από το tag της βαλίτσας σου. Μη σκεφτείς να το ξεκολλήσεις πριν βγεις από το αεροδρόμιο παίζει να μπλέξεις χειρότερα.

Δεν υπάρχει διαφορά αν τα κινητά τα βάλεις σε βαλίτσα ή χειραποσκευή, ο έλεγχος αν γίνει θα γίνει στην Αθήνα όπου θα σε βάλουν να ανοίξεις οποιαδήποτε αποσκευή έχεις. Έχει να κάνει περισσότερο με το που τα νοιώθεις πιο ασφαλή. Προσωπικά από Αμερική φέρνω πάντα ανοιχτές συσκευές για να μπορώ να τις έχω μαζί μου στο αεροπλάνο και να αποφύγω οποιαδήποτε μανούρα από τους TSA.

Επεξ/σία από Speculoos
  • Like 1
Δημοσ.

Ανέβασετα στις αγγελίες και βάλε χώρος συναλλαγή το τελωνείο του αεροδρομίου...

Όλα ελέγχονται. Σπάσε την συσκευασία για να είναι για προσωπική χρήση.

Δημοσ.

φιλος μου έφερε από αμερική λαπτοπ το οποιο το ειχε σε επανω του όχι σε βαλιτσα. σε όλα τα αεροδρομιο και τοπικο του ζητηθηκε να τον ενεργοποιηση  απλα να τον αναψει όμως το ξεραμε και είμασταν προετοιμασμένοι..... το σιγουρο φιλε είναι να εχεις ανοιξει την συσκευασια και ισως να τα εχεις ενεργοποιηση κιολας αλλιως στις βαλιτσες και αν σου κατσει σου κατσε

Δημοσ.

Ανοιξε τις συσκευες και το πολυ πολυ στειλε τις συσκευασιες με ταχυδρομειο, οκ χανεις μεν το σφραγισμενο της υποθεσης αλλα ετσι θα εχεις τις αρχικες συσκευασιες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lakou είπε

φιλος μου έφερε από αμερική λαπτοπ το οποιο το ειχε σε επανω του όχι σε βαλιτσα. σε όλα τα αεροδρομιο και τοπικο του ζητηθηκε να τον ενεργοποιηση  απλα να τον αναψει όμως το ξεραμε και είμασταν προετοιμασμένοι..... το σιγουρο φιλε είναι να εχεις ανοιξει την συσκευασια και ισως να τα εχεις ενεργοποιηση κιολας αλλιως στις βαλιτσες και αν σου κατσει σου κατσε

Ναι, είναι και αυτό τυχαίο. Εμένα δε μου ζητήθηκε ποτέ στο JFK ή Αθήνα. Πάνω μου το είχα και γω το laptop.

Δημοσ.

νομίζω οτι ο δειγματοληπτικός έλεγχος έχει να κανει και με την ωρα άφιξης αλλά και με την πτήση. πηγαινω orlando 2 φορές το χρόνο. συνήθως μέσω frankfurt με lufthansa. δεν εχουν ασχοληθεί ποτέ μαζί μου.μάλιστα προ ενος έτους ειχα βάλει στις αποσκευές κουτα ποδηλάτου με πολύ ακριβό καινούργιο ποδήλατο που αγοράστηκε από εκει. βγήκα σαν κύριος μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες που πετάξαν μαζί μου από frankfurt. από την άλλη έχει τύχει να πάω να παραλάβω φίλο που έφτανε με direct flight από usa και του ζάλισε τα @@ ο τελώνης λίγο πριν την έξοδο στις αφίξεις... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...