tsibosp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Προσωπικά αυτός ο κατακερματισμός της συγκεκριμένης αγοράς δεν με βρίσκει σύμφωνο και θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα θα κάνει κακό στην βιομηχανία. Παντα ετσι γινεται στην αρχη μετα τον δευτερο χρονο βλεπουν ποιοι εχουν το περισσοτερο user base και γινονται συγχωνευσεις για τον χτυπησουν συνηθως. Τωρα βεβαια εδω παιζουν πολλα στην μεση με τα δικαιωματα κτλ. θα δειξει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι με τοσες υπηρεσιες και τοσο κατακερματισμενο περιεχομενο σε σπρωχνουν στην πειρατεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apot345 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Bil79 είπε αμα βαλει και τη "Δυναστεια" θα το παρω... Τότε απλά θα περιμένεις την πλατφόρμα του CBS, που θα το έχει και αυτό αποκλειστικά 😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ff7lucas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Επιτέλους θα δούμε το FRIENDS να μας λυθεί η απορία περί τίνος πρόκειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos4 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, ff7lucas είπε Επιτέλους θα δούμε το FRIENDS να μας λυθεί η απορία περί τίνος πρόκειται. Έχω έναν φίλο στην Αμερική που μου έχει πει πολύ καλά λόγια! Αντε να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 "...η απάντηση της Warner στο Netflix, το Prime Video, το Disney+ και το Apple TV+..." έλα να πιάνουμε καμία δεύτερη δουλειά γιατί τα έξοδα μεγαλώνουν. Το ξανασκέφτηκα, αναβαθμίζω τον torrent client Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdragon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Regulus είπε "...η απάντηση της Warner στο Netflix, το Prime Video, το Disney+ και το Apple TV+..." έλα να πιάνουμε καμία δεύτερη δουλειά γιατί τα έξοδα μεγαλώνουν. Το ξανασκέφτηκα, αναβαθμίζω τον torrent client Ένας σοβαρός λόγος που αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost.Dog Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Προσπαθεί το καψο-Sling, αλλυόλο στα ίδια και στα ίδια γυρίζουμε. Δυστυχώς. Ποιος / και από πού (πως) μπορεί να δει στην Ελλάδα ΗΒΟ?? Εδώ, οι Ελληνες "πάροχοι" ζουν ακόμη στα "Συμβόλαια" και στις δεσμεύσεις και "α, κύριε, σας τα δίνουμε πακέτα όλα, δηλαδή ΚΑΙ ιντερνετ, ΚΑΙ τηλεφωνία ΚΑΙ τηλεόραση". Αυτό είναι το αφήγημα τους. Ποιά όλα μωρ' σουρτούκω? Ποια όλα. Ποιος σου είπε ότι ψάχνω πάροχο Ιντερνετ?? Επειδή εσείς τεχνολογικά είστε 5ος κόσμος? Και δε μιλάω για streaming (δηλαδή, περιγράφοντας τον καημό μου...) . Μιλάω για native app, στην υπερ-tv μου και όχι streaming μέσω του PC ή του Tablet. Αλλά οι κοιμισμένοι, ολιγοπωλιακοι "καρτελάκηδες" έλληνες, εκεί. Το "κουτί"-ΜΑΣ, ο αποκωδικοποιητής-ΜΑΣ, το ιντερνετ "μας", το "τηλέφωνο-ΜΑΣ", και τέτοιες ανοησίες. Εδώ η Nova, που λένε κάποιοι, επιμένει, ακόμα, στο περίφημο "πιάτο της"! "Ναι , σας δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ τον εξοπλισμό μας". Ρε δεν θέλω "πιάτα" ούτε ποτήρια. Θέλω να δω, έστω με καθυστέρηση από τις ΗΠΑ, το Chenobyl, σε binge ενός 48ωρου, με οποιονδήποτε τρόπο, πχ. νοικιάζοντας τον "τίτλο", με κάρτα, ή με βδομαδιάτικο πρόγραμμα, ή με κάποιο "πρόμο" που μου γλιτώνει λεφτά, κλπ. ΟΧΙ δεν θέλω τα φιλαράκια. Οπως σωστά είπε ένας φίλος πιο πάνω: Vod και τα μυαλά στα κάγκελα. Αυτο το πραγμα Με την ΕΣΣΔ (Ευρωπαική Ενωση Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών) έχει παραγίνει. Σε όλα, μα σε ολα, 20 χρόνια πίσω. Ουφφφφ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannakos83 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Το μικρό σπίτι στο λιβάδι θα το έχει ????? 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Giannakos83 είπε Το μικρό σπίτι στο λιβάδι θα το έχει ????? 😇 Όχι δεν τους ανήκουν τα δικαιώματα. Θα έχει όλες τις σειρές του HBO που έχει βγάλει τόσα χρόνια, από Game of Thrones μέχρι The Sopranos. Rome, True Blood, Boardwalk Empire, Deadwood, Sex and the City κλπ Θα έχει τις νέες σειρές του HBO που έρχονται τα επόμενα 2 χρόνια. Watchmen, His Dark Materials, Lovecraft Country, The Outsider, The Nevers, Avenue 5, Perry Mason. Θα έχει τη βιβλιοθήκη του CW, θα φύγουν κάποια στιγμή όλες οι σειρές του από το Netflix, μιλάω για Riverdale, Flash, Supernatural κλπ Ότι καινούργιο σε σειρά και ταινία βγάζει η DC θα είναι μέσα γιατί η υπηρεσία DC Universe συμπεριλαμβάνεται στο Max, δικό τους μαγαζί είναι. Από παιδικά θα έχει μέσα ότι βγάζει το Cartoon Network και θα έχει και τα παιδικά του Boomerang και την anime βιβλιοθήκη του Crunchyroll. Θα έχει τη βιβλιοθήκη της Warner με ναυαρχίδα σαφώς το Friends και αργότερα θα μπουν και οι κωμωδίες του Lorre, και οι παλιές πχ Big Bang Theory και οι καινούργιες του. Θα έχει και δικά του originals που θα λέγονται max originals, πχ το Dune. Δυστυχώς το μικρό σπίτι στο λιβάδι δεν θα το έχει, αυτή τη στιγμή τα δικαιώματα του πρέπει να ανήκουν στη Paramount, ετοίμαζε και κινηματογραφικό reboot της σειράς το 2016. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από aypnia 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zillakarpen Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Αρκετό καιρό παρακολουθώ τις εξελίξεις σχετικά με τις υπηρεσίες τύπου Netflix . Δεν θα κρύψω το γεγονός ότι από τη στιγμή που έγινα συνδρομητής στη συγκεκριμένη υπηρεσία έχω σταματήσει να κατεβάζω περιεχόμενο από οπουδήποτε και αφήνομαι αποκλειστικά στο περιεχόμενο που μου προσφέρετε με ότι αρνητικό ή θετικό αυτό περιέχει. Απο τη στιγμή όμως που μπαίνουν και άλλοι παίχτες στο παιχνίδι γνώμη μου είναι ότι πλέον θα πρέπει να μειωθει στο μισό η τιμή των πακέτων για να πεις ότι θα έχεις 2 διαφορετικές συνδρομές. Η άλλη άποψη είναι ότι κάθε ένα δυο μήνες θα διαλέγεις και διαφορετική υπηρεσία με το περιεχόμενο που θα σε ενδιαφέρει κάθε φορά όποτε δεν θα μπορείς να πεις ότι είσαι κολλημένος με μια εταιρεία . Όλα αυτά βέβαια μέχρι να αρχίσουν τα τύπου Δέσμευση 12 μηνών ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 13/7/2019 στις 10:01 ΜΜ, sdragon είπε Ένας σοβαρός λόγος που αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά ποτέ. Αν κατάλαβα καλά ο λόγος είναι που δεν θα κάνω 5 συνδρομές σε υπηρεσίες. Είναι τόσοι πολλοί οι λόγοι που δεν θα ανοίξω συζήτηση. Μόλις τα πιάσω χοντρά θα επανορθώσω. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από Regulus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdragon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 39 λεπτά πριν, Regulus είπε Αν κατάλαβα καλά ο λόγος είναι που δεν θα κάνω 5 συνδρομές σε υπηρεσίες. Είναι τόσοι πολλοί οι λόγοι που δεν θα ανοίξω συζήτηση. Μόλις τα πιάσω χοντρά θα επανορθώσω. Όχι δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι απευθυνόμαστε στον παράνομο τρόπο θέασης της κάθε σειράς. Και μάλιστα το δικαιολογούμε κιόλας ότι δεν έχουμε λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Regulus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στις 16/7/2019 στις 10:47 ΜΜ, sdragon είπε Όχι δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι απευθυνόμαστε στον παράνομο τρόπο θέασης της κάθε σειράς. Και μάλιστα το δικαιολογούμε κιόλας ότι δεν έχουμε λεφτά. Ο λόγος που γκρινιάζω είναι ότι έχω πληρώσει τόσα πολλά (νόμιμα) παίρνοντας τόσα λίγα που δυστυχώς πρέπει να ρεφάρω (αν και σε μικρό βαθμό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnia Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Το HBO Max ανακοίνωσε τη σειρά Circe (Κίρκη), με φόντο την ελληνική μυθολογία https://www.enternity.gr/Article/Movies/News/Το-HBO-Max-ανακοίνωσε-τη-σειρά-Circe-(Κίρκη),-με-φόντο-την-ελληνική-μυθολογία/54647.html https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/modern-greek-mythology-drama-series-circe-a-go-at-hbo-max-1228022 ΥΓ: Θέλω να δω ποιόν θα βάλουν να παίξει τον Οδυσσέα 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 50 minutes ago, aypnia said: Το HBO Max ανακοίνωσε τη σειρά Circe (Κίρκη), με φόντο την ελληνική μυθολογία https://www.enternity.gr/Article/Movies/News/Το-HBO-Max-ανακοίνωσε-τη-σειρά-Circe-(Κίρκη),-με-φόντο-την-ελληνική-μυθολογία/54647.html https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/modern-greek-mythology-drama-series-circe-a-go-at-hbo-max-1228022 ΥΓ: Θέλω να δω ποιόν θα βάλουν να παίξει τον Οδυσσέα 🙂 Πρώτη φορά βλέπω να ανακοινώνουν "spinoff" πριν την "main" σειρά. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα