akatadektos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στο forum. Πρόσφατα μου έδωσαν την LG 24EB23PM-B με το εξης προβλημα. Υστερα απο καποια ωρα λειτουργιας, κλεινει μονο η οθονη κ το λαμπακι on/off για κανενα 3λεπτο. Μετα ανοιγει κ συνεχιζει κανονικα. Υποθεσαμε οτι μπορει να ειναι πλακετα τροφοδοσιας, γι αυτο μου την χαρισε ο φιλος. Αγορασα πλακετα απο επισημο service lg κ την αλλαξα. Μετα την αλλαγη για μια μερα δεν μου εκανε τπτ. Σημερα ξεκινησε παλι. μενει ανοιχτη για 15λεπτα περιπου κ μετα σβηνει. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι??
GMagicPlus Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Το push button panel είναι αφης; Αν ναι εκει έχεις θεμα.
akatadektos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Σημερα την πηγα σε lg service. Ο τεχνικος μου ειπε μαλλον ειναι λαμπες, αλλα θα με παρουν να με ενημερωσουν. Δεν εχει αφης, ειναι κανονικα ολα τα κουμπακια.
coolerman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Ίσως να έχουν πρόβλημα η λεντομπάρες(εσωτερικά)του οπίσθιου φωτισμού..
SteliosK22 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα έσβηνε τελείως (και το λαμπάκι) και άναβε μετά από 5 λεπτά μόνη της. Πρόσεξα οτι παίζει ρόλο η θερμοκρασία δωματίου μάλλον ζεστένεται. Βρήκα προσωρινή λύση με το να χαμηλώσω το Brightness γιατί το διάβασα σε κάτι φορουμς ότι βοηθάει. Και όντως για πολύ καιρό δεν μου το έκανε (πήγα το brightness στο 40). Αλλά σε κάποια φάση απηύδησα γιατί με το που άναβα air condition (ζεστό) άρχισε πάλι να το κάνει. Τελικά το πήγα στο service LG που είχα κοντά μου και θα μου αλλάξουν πλακέτα. Ίδωμεν... Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από SteliosK22
SteliosK22 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Έγινε αλλαγή πλακέτας τροφοδοσίας και τώρα δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το brightness το έχω πάει σχεδόν full και με ανοιχτό air condition δεν έχει κανένα θέμα. Συνολικά το service κόστισε 70€ αλλά από το να έπαιρνα άλλο monitor άσε που αυτό με βολεύει είναι από τα λίγα πλέον 16:10 με ανάλυση 1920χ1200 για 24 είναι σούπερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα