Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και 5+ χρόνια είμαι κάτοχος του S5 και ήρθε καιρός για αλλαγή. 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; μέχρι 500€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; καλύτερα από Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 
5) Μέγεθος οθόνης; 5.8 - 6.2
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Δεν με ενδιαφέρει 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όσο γίνεται καλύτερη κάμερα 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; όσο μεγαλύτερη μπαταρία τόσο το καλύτερο 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Στο μπάτζετ αυτό κλασικά Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Facebook,Instagram,Viber, Gmail κτλ, τυπική χρήση. Δεν παίζω παιχνίδια 

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αρκετές καλές συσκευές. Ως τώρα κοιτάω για S9+, P20 Pro, S10e, P30 . Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για το τι πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Andre7w είπε

Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και 5+ χρόνια είμαι κάτοχος του S5 και ήρθε καιρός για αλλαγή. 

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; μέχρι 500€
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; καλύτερα από Ελλάδα 
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;  Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 
5) Μέγεθος οθόνης; 5.8 - 6.2
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Δεν με ενδιαφέρει 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όσο γίνεται καλύτερη κάμερα 
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; όσο μεγαλύτερη μπαταρία τόσο το καλύτερο 
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Στο μπάτζετ αυτό κλασικά Android 
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Facebook,Instagram,Viber, Gmail κτλ, τυπική χρήση. Δεν παίζω παιχνίδια 

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αρκετές καλές συσκευές. Ως τώρα κοιτάω για S9+, P20 Pro, S10e, P30 . Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για το τι πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο.

Καλό είναι σε αυτά τα χρήματα και με αυτά που θες να πας να τα δεις από κοντά.

Για μένα πάντως έχεις ψήφο στο S10e με ένα αρνητικό στην μπαταρία από τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Καλό είναι σε αυτά τα χρήματα και με αυτά που θες να πας να τα δεις από κοντά.

Για μένα πάντως έχεις ψήφο στο S10e με ένα αρνητικό στην μπαταρία από τα υπόλοιπα.

Άμα κάνω λίγη υπομονή ακόμα, μαζέψω ακόμα λίγα και πάω για S10 ? Θα άξιζε? Γενικά μου αρέσουν τα samsung. Αλλά φέτος με τα S10 ακούω ότι πολύ εύκολα υπερθερμαινονται. Ισχύει ακόμα αυτό ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andre7w είπε

Άμα κάνω λίγη υπομονή ακόμα, μαζέψω ακόμα λίγα και πάω για S10 ? Θα άξιζε? Γενικά μου αρέσουν τα samsung. Αλλά φέτος με τα S10 ακούω ότι πολύ εύκολα υπερθερμαινονται. Ισχύει ακόμα αυτό ?

Ναι αξίζει.

Όλα το καλοκαίρι υπερθερμαίνονται,αλλά όχι σε τρομερό βαθμό.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/7/2019 στις 8:13 ΜΜ, Andre7w είπε

Αυτό ετοιμαζόμουν να σου πω διαβάζοντας το thread: περίμενε λίιιιιιιγο ακόμα και πήγαινε για το s10. Ερχόμενος δε απο s5 θα πάθεις πολιτισμικό σοκ...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, samsunglife είπε

Αυτό ετοιμαζόμουν να σου πω διαβάζοντας το thread: περίμενε λίιιιιιιγο ακόμα και πήγαινε για το s10. Ερχόμενος δε απο s5 θα πάθεις πολιτισμικό σοκ...

Αυτό μάλλον θα κάνω. Υπομονή ακόμα λίγο και πάμε για S10. Ο μόνος ενδοιασμός που είχα είναι το θέμα με την θερμοκρασία, αλλά λένε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andre7w είπε

Αυτό μάλλον θα κάνω. Υπομονή ακόμα λίγο και πάμε για S10. Ο μόνος ενδοιασμός που είχα είναι το θέμα με την θερμοκρασία, αλλά λένε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό θέμα. 

Κατοχος S10+ 3 μηνες, ποτε δεν ανεβασε θερμοκρασια ο,τι κι αν εχω κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...