mp123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, mclein² είπε προτιμω κυριλλε κ αλητεια. Αλέξη εσύ.
TechnoState Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 .... μαύρο??? Ρε παίδες καλοκαίρι είναι!!!... Ts η περίσταση είναι κάποιο κοινωνικό γεγονός, γάμος βάπτιση ή κάτι άλλο? Το λευκό (πουκάμισο) είναι safe επιλογή, αρκεί να είναι κάτι ποιοτικό... όχι όμως κάποιο ξεχασμένο στην ντουλάπα σου, απο την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 1997, κίτρινο πλέον με λιωμένα, κολάρο κ μανσέτες. 1
DYEL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, TechnoState είπε .... μαύρο??? Ρε παίδες καλοκαίρι είναι!!!... Ts η περίσταση είναι κάποιο κοινωνικό γεγονός, γάμος βάπτιση ή κάτι άλλο? Το λευκό (πουκάμισο) είναι safe επιλογή, αρκεί να είναι κάτι ποιοτικό... όχι όμως κάποιο ξεχασμένο στην ντουλάπα σου, απο την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 1997, κίτρινο πλέον με λιωμένα, κολάρο κ μανσέτες. γαμος είναι. ε τώρα να βάλω κουστούμι και το πουκάμισο να είναι μάπα είναι χαζομάρα,φυσικά και θα βάλω καλο πουκάμισο
mp123 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, DYEL είπε Θέλω να ρωτήσω κάτι τους φασιονιστες του ινσομνια. Φοροντας μπλε κοστούμι,μπορείς να συνδυάσεις μαύρη ζωνη με καφέ παπούτσια? Μου αρέσει ο συνδυασμός μπλε κοστούμι με καφέ παπούτσια και καφέ ρολόι,αλλά είναι λάθος η ζώνη να είναι μαυρη και όχι καφέ? Επίσης αν θέλω επίσημο λουκ τι χρώμα είναι καλυτερο για γραβάτα?μαύρη? Το εσώρουχο έχει σημασία τι χρώμα και είδος ειναι? -Μπορείς αλλά θέλει προσοχή να είναι σκούρο μπλε το κοστούμι και σκούρο καφέ το παπούτσι αλλά εδώ μιλάμε για καλοκαίρι αρα το σκούρο καφέ δεν το φοράνε αρα άκυρο.πιο safe μαύρο παπούτσι μσυρη ζώνη. -όπως το παραπάνω.καφε ρολόι ποτέ πέφτει επάνω το μάτι.μονο εαν δεν φορέσεις γραβάτα το φοράς. - η γραβάτα από μόνη της τονίζει το επίσημο.οτι σου αρέσει να βάλεις νομίζω. -μποξερ εφαρμόστο παντα.μονόχρωμο άσπρο, μπλε σκούρο η μαύρο .( εννοείτε καλό εσώρουχο και όχι κινέζικο με 2 ευρώ )..
asemnos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Spoiler Μονο εμενα μου ηρθε πρωτο αυτο οταν διαβασα το θεμα; 😏
dkstopo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η γραβάτα καθορίζει τα υπόλοιπα Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από dkstopo 1
DYEL Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, mp123 είπε -Μπορείς αλλά θέλει προσοχή να είναι σκούρο μπλε το κοστούμι και σκούρο καφέ το παπούτσι αλλά εδώ μιλάμε για καλοκαίρι αρα το σκούρο καφέ δεν το φοράνε αρα άκυρο.πιο safe μαύρο παπούτσι μσυρη ζώνη. -όπως το παραπάνω.καφε ρολόι ποτέ πέφτει επάνω το μάτι.μονο εαν δεν φορέσεις γραβάτα το φοράς. - η γραβάτα από μόνη της τονίζει το επίσημο.οτι σου αρέσει να βάλεις νομίζω. -μποξερ εφαρμόστο παντα.μονόχρωμο άσπρο, μπλε σκούρο η μαύρο .( εννοείτε καλό εσώρουχο και όχι κινέζικο με 2 ευρώ ).. ευχαριστώ για τα τσιπς. έτσι για να ξέρω,αν βάλεις καφέ παπούτσι και καφέ ρολόι,πρέπει να είναι ολόιδιο το χρώμα?η δεν έχει σημασία να διαφέρουν λίγο?
mp123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, DYEL είπε ευχαριστώ για τα τσιπς. έτσι για να ξέρω,αν βάλεις καφέ παπούτσι και καφέ ρολόι,πρέπει να είναι ολόιδιο το χρώμα?η δεν έχει σημασία να διαφέρουν λίγο? Όπως σου είπα και πιο πάνω.αυτο που θες να κάνεις δεν είναι ότι καλύτερο.ειναι δυσκολος συνδιασμος.αλλα άμα σου αρέσει κανε το. μην φορέσεις γραβάτα. πουκαμισο εγω θα φοραγα μονο ασπρο.επισεις το κοστούμι και πουκαμισο να είναι σε στενή γραμμή..τωρα το χρώμα που λες δεν παιζει ρολο.( πιστευω το ρολοι να μην ειναι απο αυτα τα τεραστια αλλα να ειναι ενα σοβαρο )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα