mp123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, kurkosdr είπε Δεν υπάρχει "επίσημη αντιπροσωπεία". Υπάρχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Οκ γραψε λαθος. Εγω πάντα το πάω από εκεί που αγόρασα το αυτοκίνητο. Τι πιο απλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, mp123 είπε Το συμπέρασμα είναι πως όλοι πρέπει να δουλέψουν.και οι επίσημες αντιπροσωπείες και ο μπαρμπαμητσος.οταν είναι το αυτοκίνητο στην εγγύηση το πας επίσημη αντιπροσωπία τελος δεν σηκωνει συζητηση αυτο το θεμα. οταν λήξει επιλέγεις.αν μείνεις ευχαριστημένος συνεχίζεις στον επισημο αν όχι το πας στον μάστορα της γειτονιάς.. ειναι τόσο απλά τα πράγματα. Υ.γ τι δεν καταλαβαίνετε μερικοί εδώ. Θα πάρω την πόρτα και θα φύγω. Γιατί πρέπει να το πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία όταν είναι εντός εγγύησης ; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Κάπου εδώ θα κλειδώσει το θέμα.θελω να είμαι ο τελευταίος που κάνει σχόλιο. TS φίλε πάρε Tesla να σωθείς. Τζάμπα πράγμα 70000 ευρώ αλλά δεν θα έχεις σέρβις για λάδια .σκέψου το μεγάλη ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, nolifer είπε Σε μένα μιλάς; Όχι στον άλλον που κράζει, δε ξέρω πως βγήκες μάλλον επειδή έχεις το ίδιο nick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, mp123 είπε Οκ γραψε λαθος. Εγω πάντα το πάω από εκεί που αγόρασα το αυτοκίνητο. Τι πιο απλο. Αν έχεις μια καλή σχέση με αυτούς ΟΚ. Αν όχι και σου βάζουν 180 ευρώ καπέλο για μια αλλαγή λαδιών, τότε πας αλλού (αρκεί να είναι αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο). Ούτε την εγγύηση χάνεις και την ίδια υπηρεσία σου παρέχουν και εκεί. Αυτοί που σου πούλησαν το αυτοκίνητο απλά σου πούλησαν ένα αυτοκίνητο, δεν τους παντρεύτηκες για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από kurkosdr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε Γιατί πρέπει να το πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία όταν είναι εντός εγγύησης ; Όχι ρε φίλε.βαλτος είσαι να ξεκινήσει πάλι από την αρχή το νήμα .σίγουρα μου κάνεις πλάκα τωρα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από mp123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Δεν υπάρχει "επίσημη αντιπροσωπεία". Υπάρχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή αντιπροσωπεία. Ελλάδα δεν υπάρχει. Γερμανία, Μόναχο οταν είχα πάρει το 2003 το clk,με 41.000χλμ, το πήρα από την επίσημη Mercedes Benz München,ετσι λεγεται,δεν ήταν αντιπροσωπεία,δεν την είχε κάποιος ιδιώτης,ήταν μια σε όλη τη πολη και υπήρχαν μετα και οι επισημοι αντιπρόσωποι και υπήρχαν και τα εξειδικευμένα. Έτσι είναι και σε κάθε μεγάλη πόλη. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jwcmcs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μαγκες οσοι μιλατε για εξουσιοδοτημενα να ξερετε οως ειναι λαθος η λέξη που χρησιμοποιείται.. Επισημοι επισκευαστες ειναι ΜΟΝΟ οι αντιπροσωπειες ολα τα υπόλοιπα που έχουν τα σηματα των εταιρειών ειναι ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ!!! Μαθετε αυτο που λετε να το λετε σωστα και ας αφησουμε τις εξυπναδες σαν ελληναρες.. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από jwcmcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Στις 12/7/2019 στις 3:38 ΜΜ, dimos15 είπε Πρεπει να κανω το πρωτο service σε audi a3 του 2018 και μου ειπαν αλλαγη λαδιων 200€ με την εκπτωση.. ( κανονικα εχει 280€ 😂 ) Το επομενο αμαξι θα ειναι ηλεκτροκινητο... https://www.porsche.com/central-eastern-europe/en/_greece_/aboutporsche/importers/news/?pool=eastern-europe&id=greece-news-2014-03-04&lang=en H porsche θελει 200€ https://www.movenews.gr/crash-test-timon-gia-bmw-allagh-ladion-me-173-h-me-50-euro/ Η bmw 173€ Δεν ξέρω τι λένε εγώ στο cayenne έδωσα 280 με την έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Φευγω για διακοπές. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diver_Gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Στις 12/7/2019 στις 3:38 ΜΜ, dimos15 είπε Πρεπει να κανω το πρωτο service σε audi a3 του 2018 και μου ειπαν αλλαγη λαδιων 200€ με την εκπτωση.. ( κανονικα εχει 280€ 😂 ) Το επομενο αμαξι θα ειναι ηλεκτροκινητο... https://www.porsche.com/central-eastern-europe/en/_greece_/aboutporsche/importers/news/?pool=eastern-europe&id=greece-news-2014-03-04&lang=en H porsche θελει 200€ https://www.movenews.gr/crash-test-timon-gia-bmw-allagh-ladion-me-173-h-me-50-euro/ Η bmw 173€ Πραγματικά αναρωτιέμαι για το αν έστω το 1/3 έχει διαβάσει το αρχικό ποστ και δεν σχολιάσει έτσι απλά για να γράψει ότι του κατέβει.... Πρώτο service θα κάνει στο Audi ο άνθρωπος, μέσα λοιπόν στο πρώτο service έχει και αλλαγή λάδιων. 200 ευρώ λοιπόν το πρώτο service με αλλαγή λάδιων και όχι 200 ευρώ για αλλαγή λάδιων. 4 σελίδες σχόλια τα περισσότερα καμία σχέση, ότι να είναι κυριολεκτικά....... Διαβάστε λίγο πρώτου γράψετε κάτι δεν είναι κακό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Diver_Gr είπε Πραγματικά αναρωτιέμαι για το αν έστω το 1/3 έχει διαβάσει το αρχικό ποστ και δεν σχολιάσει έτσι απλά για να γράψει ότι του κατέβει.... Πρώτο service θα κάνει στο Audi ο άνθρωπος, μέσα λοιπόν στο πρώτο service έχει και αλλαγή λάδιων. 200 ευρώ λοιπόν το πρώτο service με αλλαγή λάδιων και όχι 200 ευρώ για αλλαγή λάδιων. 4 σελίδες σχόλια τα περισσότερα καμία σχέση, ότι να είναι κυριολεκτικά....... Διαβάστε λίγο πρώτου γράψετε κάτι δεν είναι κακό. "....και μου ειπαν αλλαγη λαδιων 200€ με την εκπτωση" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, papoys1 said: Κάνε εσύ κάθε 15 και 20 χιλιόμετρα που λέει ο κατασκευαστής ειδικά καλοκαίρι με 40 βαθμούς θερμοκρασία και αιρκοντίσιον στο φουλ να δροσίζεσαι , να πηδιέται κυριολεκτικά το μοτέρ και όταν μετά από καμιά 100στή χιλιάδες χιλιόμετρα κυκλοφορείς με το τετράκιλο λαδιού στο πορτμπαγκάζ να συμπληρώνεις λάδι έλα να με βρεις. ή πήγαινε στην αντιπροσωπεία να σου δώσει καινούργιο μοτέρ. 310000 χιλιόμετρα μετά μια χαρά ήταν. Καμιά φορά έμεναν και λίγο παραπάνω λόγω ταξιδιών. Το αμάξι δούλευε άψογα, χωρίς κανένα θόρυβο και ανέβαζε κόφτες αβίαστα. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από NickTG 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Όταν βλέπετε μηνύματα από trolls δεν χρειάζεται να πέφτετε στην παγίδα και να απαντάτε ή να εκνευρίζεστε. Αρκεί να κάνετε μια αναφορά και τα μηνύματα θα αφαιρεθούν. Το πολύ πολύ να μείνουν online από μερικά λεπτά έως αρκετές ώρες και μετά ...παπαλα. Συνήθως τα άτομα αυτά είναι ή ανήλικοι που έκαψαν φλάντζα ή μεσήλικες σε κρίση ηλικίας, όποτε δε νομίζω πως θέλετε να κάνετε διάλογο με αυτούς. Τα μηνύματά τους μένουν για λίγο online και τα διαβάζουν ελάχιστοι όποτε είναι σα να μην τα έγραψαν ποτε. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, mp123 είπε Όχι ρε φίλε.βαλτος είσαι να ξεκινήσει πάλι από την αρχή το νήμα .σίγουρα μου κάνεις πλάκα τωρα. Καθόλου βαλτός και δεν τρολλάρω . Ποιός ο λόγος να το πάει κάποιος στην αντιπροσωπεία για service ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα