Iliaskrs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το θέμα antivirus ποτέ δεν τα είχα καλά .Τα τελευταία 3-4 χρόνια σβήνω/ξαναπερνάω διάφορα antivirus λόγω των συνεχών σπαστικών ενημερώσεων τους και των πόρων που καταναλώναν μιας και είχα κ έχω low end συστήματα.Τώρα όμως θα στήσω ένα σχετικά μέτριο μηχανηματάκι και θα αποθηκεύσω ότι αρχείο έχω από τα τελευταία 10 χρόνια - δεν θέλω να το ρισκάρω να χάσω κάποιο απ αυτά μιας και είναι σημαντικα..Θα ήθελα λοιπόν να προτείνετε κάποιο antivirus που να είναι αποτελεσματικό και να χρησιμοποιεί τους λιγότερους δυνατούς πόρους. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από Iliaskrs
zx1234r Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Στο θέμα antivirus δεν πρέπει να σε απασχολούν οι πόροι ειδικά αν βάλεις μέσα σημαντικά αρχεία. εδώ στο φόρουμ κάθε μέρα ανοίγουν 4 post απο θύματα ransomware. Πάρε ένα eset μαζί με firewall (internet security λέγεται) και ξεμπέρδεψες. 1
donblunts Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, zx1234r είπε Στο θέμα antivirus δεν πρέπει να σε απασχολούν οι πόροι ειδικά αν βάλεις μέσα σημαντικά αρχεία. εδώ στο φόρουμ κάθε μέρα ανοίγουν 4 post απο θύματα ransomware. Πάρε ένα eset μαζί με firewall (internet security λέγεται) και ξεμπέρδεψες. Λιάκο, αυτό που σου είπε ο απο πάνου. Σκέψου και για το BitDefender. 1
Iliaskrs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Βέβαια με απασχολεί και το κομμάτι επιδόσεις,δεν θέλω να βαράει η cpu 100%.
zx1234r Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε Βέβαια με απασχολεί και το κομμάτι επιδόσεις,δεν θέλω να βαράει η cpu 100%. Δεν υπάρχει περίπτωση εκτός και αν έχεις Intel 486. Περισσότερο μνήμη θα σου φαει και iops σκληρού αλλά όχι τραγικά. Υπολόγισε το κόστος των αρχείων σου αν κολλήσεις ransomware και τα χάσεις και δες αν αξίζει το tradeoff της χασουρας επιδόσεων. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Iliaskrs είπε Θα ήθελα λοιπόν να προτείνετε κάποιο antivirus που να είναι αποτελεσματικό και να χρησιμοποιεί τους λιγότερους δυνατούς πόρους.
micos000 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Θα χρειαστείς και καποιο anti ransom ware όπως της Kaspersky. 1
chios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μιας που πιάσαμε τα antivirus στα win10 το μαμά λέει τίποτα; τα ransomware τα πιάνει;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, chios είπε Μιας που πιάσαμε τα antivirus στα win10 το μαμά λέει τίποτα; τα ransomware τα πιάνει; τιποτα δεν λεει.
chios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Έχω το Symantec Endpoint Protection αλλά έλεγα να το βγάλω και να μείνω με τον Windows, μάλλον θα το αφήσω τότε. 1
zx1234r Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, chios είπε Μιας που πιάσαμε τα antivirus στα win10 το μαμά λέει τίποτα; τα ransomware τα πιάνει; Όχι. Ένα ποστ χθες στο φόρουμ έλεγε ότι κόλλησε ransomware και είχε το default ενεργοποιημένο. Δεν έκανε απολύτως τίποτα. Για τα πιο ελαφριά ίσως κάνει αλλά εγώ δεν θα βασιζομουν.
Iliaskrs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγκατέστησα το kaspersky πριν απο λίγο σε ένα απο τα low end laptop μου.Πήγα στο task manager όλα οκ από θέματα πόρων.Πάω να googlαρω κάτι,τουλάχιστον 20s αναμονή να μπει αφου έλεγε "waiting for" https://imgur.com/uRygBE8 Δοκίμασα να μπω κατευθείαν σε κάποια sites κ έκανε τουλάχιστον 10s να μπει. Edit:Πρώτη φορά βλέπω τον control panel να laggαρει. Edit2:Ξέχασα να αναφέρω τα απίστευτα-τεράστια specs:cpu:AMD E1-6010 1,35ghz ram:8,00GB Single-Channel DDR3 @ 665MHz Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Iliaskrs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα