Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει.

1 λεπτό πριν, slk200gr είπε

εγω πηγα απο 9+ σε 10 ,δεν νομιζω

Ναι αλλά ρωτάει από S9 σε S10 plus.....

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Φυσικά και αξίζει.

Ναι αλλά ρωτάει από S9 σε S10 plus.....

παλι δεν ειμαι σιγουρος εκτος αν ειχε προβλημα με την αυτονομια της μπαταριας

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με κάτι. Τώρα ειδικά που βελτιώθηκε η κάμερα αισθητά μέσω update. Απλά ρωτάω γιατί μου άρεσε σαν εμφάνιση το 10+

Δημοσ.

αν σου αρεσει το παιρνεις ,εγω ηξερα απο πριν οτι δεν θα εχει καποια σημαντικη διαφορα (και αυτες που υπαρχουν ειναι σαν να μην υπαρχουν) ομως το πηρα γιατι η επιβαρυνση μου ηταν πολυ μικρη (εχω εταιρια) οποτε .........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, shooterg είπε

Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω αξιζει η μεταβαση? 

Προφανως και αξιζει γιατι οι διαφορες ειναι τεραστιες.

Παιρνεις

+μεγαλυτερη μπαταρια/αυτονομια,η μερα με την νυχτα σε σχεση με το S9

+μεγαλυτερη/καλυτερη οθονη/ιντσες

+8gb ram σε σχεση με τα 4 του S9 και 128gb χωρου βασικη εκδοση σε σχεση με τα 64του S9.

+Android 9 out of the box που σημαινει οτι θα παρει αλλη μια μεγαλη αναβαθμιση παραπανω απο το S9

+2 επιπλεον καμερες μια telephoto και μια Ultrawide(ολα τα λεφτα)

+reverse wireless charging για να μπορεις να φορτισεις ασυρματα μικρες συσκευες οπως ασυρματα ακουστικα ή smartwatch αν τυχει.

Δεν τα λες και λιγα.

1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Αλλο το S9+ και αλλο το απλο S9. 

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, slk200gr είπε

παλι δεν ειμαι σιγουρος εκτος αν ειχε προβλημα με την αυτονομια της μπαταριας

Με το fast charge τι πρόβλημα να έχεις; Μια μικρή φόρτιση λίγων λεπτών στο αμάξι ή στο σπίτι πριν βγεις και είσαι κομπλέ. Ποτέ δεν είχα θέμα άσχετα με τα λίγα mAh επειδή υποστήριζε γρήγορη φόρτιση σε αντίθεση με το A7 μου που και μικρή μπαταρία έχει και δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. 

Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου πως δεν αξίζει η αναβάθμιση προς το S10+ είναι μια χαρά τίμιο τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, d4mage είπε

Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου πως δεν αξίζει η αναβάθμιση προς το S10+ είναι μια χαρά τίμιο τηλέφωνο.

Να θυμισω για αλλη μια φορα οτι μιλαμε για το απλο S9 και οχι το S9+ οπως λεει και ο τιτλος.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να θυμισω για αλλη μια φορα οτι μιλαμε για το απλο S9 και οχι το S9+ οπως λεει και ο τιτλος.

Για το απλό S9 μιλάω κι εγώ, το S9+ δεν είχε θέματα μπαταρίας γι αυτό και αναφέρω τα λίγα mAh. Εξακολουθώ να υποστηρίζω πως δεν αξίζει η αλλαγή. Είναι μια χαρά τηλέφωνο, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και άψογες φωτογραφίες. Σε τι να χρειαστεί κάποιος το S10+ από τη στιγμή που έχει το S9. Προφανώς και η απάντησή μου έχει να κάνει με όσους έχουν ήδη ένα S9 ΚΑΙ όχι τόσο στους υποψήφιους αγοραστές που έχουν άλλο τηλέφωνο, όσοι έχουν 200+ ευρώ παραπάνω σαφέστατα το s10/s10+ είναι καλύτερη επιλογή.

Επεξ/σία από d4mage
Δημοσ.

Κοιτα απο το απλο S9 το S10+ συγκεκριμενα μια χαρα αναβαθμιση θεωρειται οτι και να λεμε και αυτο γιατι το απλο S9 ειναι αρκετα πετσοκομμενο σε σχεση με το S9+.

Μονο και μονο για τις 2 εξτρα καμερες,την αισθητα μεγαλυτερη μπαταρια(και οθονη)και τα 8gb ram τα αξιζει τα παραπανω τα χρηματα του+αυτα που εχω αναφερει παραπανω.

Ασε που εχει πεσει και αρκετα η τιμη του,δεν ειναι οτι μιλαμε για αγορα S10+ με τιμες day one.

Τωρα ο καθενας οτι θελει ας αγορασει προφανως.

Δημοσ.
Στις 12/7/2019 στις 2:33 ΜΜ, slk200gr είπε

επειδη κι εγώ σκέφτομαι τη μετάβαση που έκανες εσύ (και όχι αυτή που σκέφτεται ο ts) τί δεν άξιζε; το s9+ έχει αρχίσει να με κουράζει λίγο στο χέρι ενώ το s10 είναι πιο ελαφρύ!

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, samsunglife είπε

επειδη κι εγώ σκέφτομαι τη μετάβαση που έκανες εσύ (και όχι αυτή που σκέφτεται ο ts) τί δεν άξιζε; το s9+ έχει αρχίσει να με κουράζει λίγο στο χέρι ενώ το s10 είναι πιο ελαφρύ!

Στο χέρι είναι πολύ καλύτερο με το ίδιο μέγεθος οθόνης,επίσης το πήρα για να φορτιζω σε περίπτωση ανάγκης το gear s3  που έχω (2 φορές ξέμειναν όλο όλο αλλά δεν έχει σημασία ) κατα άλλα δεν ένιωσα κάποια διαφορά ,οκ μερικοί θα πουν τώρα κάμερα καλύτερη ,περισσότερος χώρος κτλ αλλά δεν την ένοιωσε την διαφορά τι να κάνουμε τώρα ,αν δεν έχεις θέμα με τα χρήματα πάρτο και θα έχεις και την τελευταία συσκευή με μια σχετικά μικρή διαφορά 

• Thanks 1
Δημοσ.

η ταχυφόρτιση των 15w είναι για γέλια σε κινητό του 2019 και με τιμή κοντά στο χιλιάρικο,samsung ξύπνα, ο Κινέζος σε έφαγε λάχανο στο θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...