Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι ερασιτεχνες που θα πάρουν μια φθηνή ηλεκτροκολληση για να μάθουν την τέχνη προσοχή τα μάτια σας. Η ένταση αλλά κυρίως η συχνότητα του φωτός της ινβερτερ μπορεί να σου κάνει ζημιά ακόμα και μέσω της αντανάκλασης στον τοίχο. Ακόμα και αν την κοιτάξεις από 100 μέτρα μακρυα.  Έχει αναφερθεί από μάστορα σε μένα οτι κοιτούσε την ηλεκτροκολληση στην διπλανή οικοδομή για λίγα δευτερολεπτα και έπαθε ζημιά και το κατάλαβε ωρες μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το ειπε ο μαστορας καθ`υπερβολη.

Οσο για την προσφορα ,το πηγαμε στο αλλο ακρο.εχει και εδω τετοιες προσφορες,και μαλιστα επωνυμες.στα 72 πηρα borman 18-140 για χρηση και απο γεννητρια,με ολα τα τσιμπραγκαλα,και με εγγυηση διετη μαλιστα,διοτι με τις ινβερτερ καθε πατημα του διακοπτη ειναι επιφοβο.και στην πορτα μου.και πλεον κυκλοφορανε και αυτοματες μασκες στα 16 ευρω απο τετοια μαγαζια.βγειτε λιγο και απο το σπιτι.....

Δημοσ.
Στις 23/7/2019 στις 7:23 ΜΜ, papars είπε

Κάποια από αυτές που έχουν αναφερθεί στο νήμα κάνει για στραντζαριστό 4x4 όπως εδώ:

mpalkoni.jpg

το συγκεκριμένο μάλλον δεν ειναι 40χ40 αλλα 38χ38.....που σημαίνει περίπου 1mm πάχος.Θα έλεγα να το σκεφτείς καλα....να τσοντάρεις στρατζαριστό 1mm σε παλιό σάπιο( γιατι και τα υπόλοιπα θα έχουν προφανώς επηρεαστεί,ισσως λιγότερα αλλα σίγουρα...)  δεν είναι εύκολη δουλειά.ΕΙδικά σε ανεβατά κολλήματα.Σου μιλάω σαν επάγγελματίας του χώρου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, babisgr είπε

το συγκεκριμένο μάλλον δεν ειναι 40χ40 αλλα 38χ38.....που σημαίνει περίπου 1mm πάχος.Θα έλεγα να το σκεφτείς καλα....να τσοντάρεις στρατζαριστό 1mm σε παλιό σάπιο( γιατι και τα υπόλοιπα θα έχουν προφανώς επηρεαστεί,ισσως λιγότερα αλλα σίγουρα...)  δεν είναι εύκολη δουλειά.ΕΙδικά σε ανεβατά κολλήματα.Σου μιλάω σαν επάγγελματίας του χώρου.

Το μέτρησα και είναι 30χ30.  Δεν θα ασχοληθώ γιατί είναι πολλά τα μέτρα που πρέπει να αλλαχτούν και όχι μόνο η γωνίες.

Το ότι είναι πολλά τα μέτρα ήταν και ο λόγος που κοίταγα για την ηλεκτροκόλληση του θέματος. Το κόστος επισκευής θα είναι μεγάλο για αυτό και κοίταγα μήπως το κάνω μόνος μου σιγά σιγά.  Με τους φόρους να πλησιάζουν, το βλέπω για του χρόνου ...

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, papars είπε

Το μέτρησα και είναι 30χ30.  Δεν θα ασχοληθώ γιατί είναι πολλά τα μέτρα που πρέπει να αλλαχτούν και όχι μόνο η γωνίες.

Το ότι είναι πολλά τα μέτρα ήταν και ο λόγος που κοίταγα για την ηλεκτροκόλληση του θέματος. Το κόστος επισκευής θα είναι μεγάλο για αυτό και κοίταγα μήπως το κάνω μόνος μου σιγά σιγά.  Με τους φόρους να πλησιάζουν, το βλέπω για του χρόνου ...

Το 30χ30χ2mm είναι περίπου 1.8 κιλά το μέτρο με περίπου 1 ευρώ το κιλό το σίδερο, υπολογίζεις πόσα λεφτά θες για τα σίδερα. Κατά τα άλλα δεν είναι δύσκολη δουλειά, αυτή που θες να κάνεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος άλλος την παρήγγειλε, ξέρετε γιατί το banggood δεν έδωσε ακόμα tracking number ;

Μήπως περιμένουμε να μπει Ευρώπη πρώτα και μετά να πάρει;

Αναρωτιέμαι γιατί τώρα με τις διακοπές φοβάμαι μην έρθει χαρτί και χαθεί, ενώ αν το δεις στο tracking ξέρεις αν και πότε ήρθε.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Order Submitted Jul/12/2019 06:41:20

Payment Confirmed Jul/12/2019 06:41:22

Order Processing Jul/12/2019 06:42:43

Shipped Jul/24/2019 06:28:45

Shipping Method: Priority Air Mail Download our APP to get instant order update notifications.

No logistics info temporary.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Εμένα λέει priority  direct mail 6 έως 14 μέρες. 

Σε όλους το ίδιο λέει. DPD tracking έδωσαν όμως. Το tracking του PostNL (το τυπικό priority) είναι μορφής LX********NL. Το tracking που έδωσαν είναι οκταψήφιο και δουλεύει μόνο εδώ:

https://www.trackingmore.com/dpd-hk-tracking.html

Για 6-14 μέρες, ξεχάστε το. Στον μήνα να είστε και χαρούμενοι.

Επεξ/σία από God
Δημοσ.

Εγώ νόμιζα πως αυτό το tracking ήταν ψέμα, σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Όσο για ταχύτητα άμα είναι μήνας καλά θα ήταν, για δίμηνο το κόβω 😁

Δημοσ.
Στις 31/7/2019 στις 11:14 ΜΜ, God είπε

Σε όλους το ίδιο λέει. DPD tracking έδωσαν όμως. Το tracking του PostNL (το τυπικό priority) είναι μορφής LX********NL. Το tracking που έδωσαν είναι οκταψήφιο και δουλεύει μόνο εδώ:

https://www.trackingmore.com/dpd-hk-tracking.html

Για 6-14 μέρες, ξεχάστε το. Στον μήνα να είστε και χαρούμενοι.

Μου ήρθε mail από DHL και tracking number δικό τους, έρχεται μέσω Γερμανίας και αλλάζει μεταφορική; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Μου ήρθε mail από DHL και tracking number δικό τους, έρχεται μέσω Γερμανίας και αλλάζει μεταφορική; 

Εμένα δεν μου έχει έρθει κάτι τέτοιο.

Ας το ελπίσουμε, γιατί αλλιώς θα πέσει λυπητερή μαζί με την παράδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμένα μου ήρθε ένα τέτοιο email.

Έχει και ένα tracking number τύπου CDΧΧΧΧΧΧΧΧΧDE.

Αν κάτσει τίποτα τελωνείο τι κάνουμε ρε αδέρφια; Η DHL ξέρετε τι κανει ε; αν δε πας να το πάρεις χρεώνει φύλαχτρα με τη μέρα μέχρι να πας.

Ελπίζω να δηλώθηκε σαν πακετο από Ε.Ε. και να μην εχουμε τραβαλα. Το θεμα είναι τι κάνω εγω που φεύγω αυριο για 15 μέρες ...

Το καλύτερο θα ήταν να το παραδώσει η DHL στα ΕΛΤΑ να τελειώνουμε.

Επεξ/σία από dchatz
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...