dchatz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 δλδ τώρα τι να κάνω γμτ. Να πάρω κι άλλη;..... Πήρα την πρώτη χωρίς hot arc start, anti-stick ρε φίλε την τύφλα μου μέσα ...
manosfp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ λέω να τη μπουμπουνισω και να δώσω την παλιά στο γείτονα που μου πε να του πάρω μια 😁😁😁 Επίσης δε βλέπω ασφαλή μέθοδο αποστολής... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από manosfp
dchatz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, manosfp είπε ...... Επίσης δε βλέπω ασφαλή μέθοδο αποστολής... Πιστεύω ή "EU Priority Line US$6.56 7-15 business days Tracked" καλύπτει. Δεν την έχω ποτέ χρησιμοποιήσει γιατί πάντα την priority direct mail έβρισκα και πάντα δεν είχα θέμα. Δε ξέρω τι διαφορά έχουν οι δυο αυτές.
manosfp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Η priority δεν είναι 100% ασφαλής στο banggood.
ForeignOffice Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, dchatz είπε Πιστεύω ή "EU Priority Line US$6.56 7-15 business days Tracked" καλύπτει. Δεν την έχω ποτέ χρησιμοποιήσει γιατί πάντα την priority direct mail έβρισκα και πάντα δεν είχα θέμα. Δε ξέρω τι διαφορά έχουν οι δυο αυτές. Ογκώδη μη ογκώδη
xraos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Το banggood μαζευει λεφτα προσοχη. Δεν ειναι στοκ η ηλεκτροκόλληση αλλα γραφει Processing time:27 business days + Shipping time:7-35 business days. Αρα θα παρει τα λεφτα και θα κανει αποστολη τα χριστουγεννα και αμα..Θα το παρετε το Φεβρουαριο/ Μαρτιο. Εδω οταν ειναι για αποστολη σε 1 εβδομαδα το κυλανε πισω μηνες (εβδομαδα εβδομαδα καθυστερηση για να μη ακυρωνει ο κοσμος). Προσοχη!
Moderators matrixxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, thanasisxask είπε Καινούργια προσφορά στα 29.73€ ηλεκτροκόλληση 250Α αυτή γράφει ότι έχει και hot arc start, anti-stick. Βαλε συνδεσμο απο πισι αν θες να πατησουμε πανω στο λινκ για να δουμε τι ειναι ακριβως το προιον, οι συνδεσμοι απο το app δεν ειναι καθαροι.
xristossl2000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Που είναι ρε παιδιά η προσφορά και δε την βλέπουμε; Βάλτε κανα λινκ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, xristossl2000 είπε Που είναι ρε παιδιά η προσφορά και δε την βλέπουμε; Βάλτε κανα λινκ. Μπηκε ο ποστερ αλλα δεν δημοσιευσε κατι νεοτερο. Οποιος πατησε το βρωμικο app-link και ειδε το προιον αν μας δωσει τον καθαρο συνδεσμο. Δεν μπορεσα να βρω καποια σε αυτα τα λεφτα λιγο που εψαξα στο BG.
thanasisxask Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι από κινητό και από τι φαίνεται το λινκ που βάζω δεν μπορεί να φανεί σε εσάς. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από thanasisxask
JohNickZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-250-250A-Mini-Electric-Welding-Machine-Portable-Digital-Display-MMA-ARC-DC-Inverter-Plastic-Welder-Weld-Equipment-p-1583503.html Ισχύει ότι έχει 27 (?) μέρες processing time και δεν υπάρχει η κλασική priority direct mail τουλάχιστον προς το παρόν. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από JohNickZ 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, JohNickZ είπε https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-250-250A-Mini-Electric-Welding-Machine-Portable-Digital-Display-MMA-ARC-DC-Inverter-Plastic-Welder-Weld-Equipment-p-1583503.html Ισχύει ότι έχει 27 (?) μέρες processing time και δεν υπάρχει η κλασική priority direct mail τουλάχιστον προς το παρόν. Aυτη την βρηκα και εγω, αλλα δεν εχει "Καινούργια προσφορά στα 29.73€" Price: 36,06€ 45,10€ 20% Off Βλεπω οτι εχει τοσο μονο μεσα απο την εφαρμογη. Αλλα δεν εχει μεσα στην τιμη τα μεταφορικα που μαλιστα οπως εγραψαν και αλλοι δεν προσφερει την ασφαλη μεθοδο για θεματα τελωνειου. Αρα δεν βλεπω τιμη καλυτερη. 1
link67 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, matrixxx είπε Aυτη την βρηκα και εγω, αλλα δεν εχει "Καινούργια προσφορά στα 29.73€" Price: 36,06€ 45,10€ 20% Off Βλεπω οτι εχει τοσο μονο μεσα απο την εφαρμογη. Αλλα δεν εχει μεσα στην τιμη τα μεταφορικα που μαλιστα οπως εγραψαν και αλλοι δεν προσφερει την ασφαλη μεθοδο για θεματα τελωνειου. Αρα δεν βλεπω τιμη καλυτερη. Eιναι προφορα που φαινεται μονο σε οσους παιρνουν newsletter. Και εμενα μου την εχει στειλει τα 29.73 ευρω. Λογικα δεν υπαρχει κινδυνος τελωνειου γιατι εχει απενεργοποιημενο το tariff insurance με αυτη τη μεθοδο αποστολης. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από link67
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, link67 είπε Eιναι προφορα που φαινεται μονο σε οσους παιρνουν newsletter. Και εμενα μου την εχει στειλει τα 29.73 ευρω. Λογικα δεν υπαρχει κινδυνος τελωνειου γιατι εχει απενεργοποιημενο το tariff insurance με αυτη τη μεθοδο αποστολης. Ακομα και ετσι να ειναι (γιατι εχω διαβασει και το αντιθετο) τα μεταφορικα με την EU, ειναι 6-7 ευρω, οποτε φτανει την τιμη του θεματος.
Alxnks Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, matrixxx είπε Ακομα και ετσι να ειναι (γιατι εχω διαβασει και το αντιθετο) τα μεταφορικα με την EU, ειναι 6-7 ευρω, οποτε φτανει την τιμη του θεματος. Ίδια τιμη μεν, για καλυτερο προιον δε....50 περισσοτερα αμπερ (20% περισσοτερη δυναμη), συν εξτρα λειτουργειας ασφαλειας με τα anti stick και hot arc start.
Προτεινόμενες αναρτήσεις