BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, babs8 είπε η πλειοψηφια των βιντεο αναλυσεων και benchs δειχνει την ιντελ να κρατα την πρωτια στα παντα εκτος απο workstation. στο τελος καθε βιντεο ειναι αρκετοι που ειπαν "for gaming, intel still is the best choise" το οποιο θα εριξε απο τα συννεφα πολλους. επισης μεχρι και αποτελεσματα στην καταναλωση ενεργειας δεν υπαρχει πολυ σημαντικη διαφορα. κανω την εξης ερωτηση στον εαυτο μου : αφου θα παω σε γενια των 7nm για ολα οσα ελεγαν οτι θα προσφερει, τι θα γινει οταν η ιντελ παει στα 7 ή αντε 10 σε συγκριση με αυτους τις amd? μηπως να περιμενω (?) λεω στον εαυτο μου... μαλλον οχι, γιατι και μενα με "καταφερε" η amd με τις τιμες. ακομα και σε αυτη τη γενια ο κυριως λογος ειναι οι σχεση τιμων σε συγκριση με την ιντελ. καλα μην πουμε και τον 9600Κ που συγκριναν με τους 3600 και με το ζορι ηταν απο πισω η amd 😂 Η πλειοψηφία των fanboy σαν εσένα και η πλειοψηφία αυτών που είτε διαβάζουν ότι ναναι είτε τα διαβάζουν όπως θέλουν, σαν εσένα δηλ. είναι που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκι ο οποίος δίνει τα χρήματά του, που ειδικά τις εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, τα βγάζει πέρα δύσκολα και προσπαθεί με όσο το δυνατόν να κάνει το καλύτερα σύστημα όσο πιο οικονομικά γίνεται. Εν υπήρχε μια αστυνομία διαδικτύου θα σας είχε στείλει σπίτια σας. Διάβασε λοιπόν τα παρακάτω να ξεστραβωθείς. Υπάρχει και κάτι αντίστοιχο λινκ περί κατανάλωσης που δείχνει ότι και σε αυτό γράφεις μπούρδες. 5 4
songokuy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Και ΑΙ του αινσταιν να βγάλουν σε cpu με τιμη 10 ευρο, δε θα ξανα αγοραζα ποτε μα ποτε τον ποτον AMD. η τυποι πουλανε οχταπυρινο cpu που δεν ειναι οχταπυρινο. 3 1
GusGiv Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Ρε παιδιά έχει καταντήσει η αηδία παγκοσμίως όλοι να ασχολούνται με το πόσα fps βγάζει ο τάδε επεξεργαστής και ο τάδε επεξεργαστής με κάρτες που εν τέλει αγοράζει το 1% για να παίζουν σε αναλύσεις 2κ και 4κ ή να βλέπουμε Reviews σαν του Gamer Nexus με i9 9900k στα 5,1 Ghz στα 1,41 volt που λογικό είναι να βγάζει παραπάνω fps αλλά πόσο θα του κρατήσει έτσι δε μας είπε ή πως τον ψύχεις γιατί προσωπικά δε θα θελα το cpu μου να τρέχει στους 100+ βαθμούς όπως βλέπω. Δηλαδή κάπου τα τεζάρουν τα τσιπάκια σε μη πρακτικά όρια για να βγαίνουν τα νούμερα. Όπως και να χει πλέον και οι δύο εταιρίες έχουν επεξεργαστές για τις ανάγκες του καθένα μας απλά πλέον η amd σου δίνει περισσότερες επιδόσεις σε καλύτερη τιμή χωρίς εκπτώσεις σε κάποιο τομέα και χωρίς να νιώθεις πλέον σαν το φτωχό συγγενή.. 4
NT1G Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, songokuy είπε Και ΑΙ του αινσταιν να βγάλουν σε cpu με τιμη 10 ευρο, δε θα ξανα αγοραζα ποτε μα ποτε τον ποτον AMD. η τυποι πουλανε οχταπυρινο cpu που δεν ειναι οχταπυρινο. Φαίνεσαι γνώστης των επεξεργαστών, για ποιον μιλάμε; 🤔 2 2
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, NT1G είπε Φαίνεσαι γνώστης των επεξεργαστών, για ποιον μιλάμε; 🤔 Από το nickname για Γιαπωνέζο μου κάνει. Σούσι, tai rubber και τα σχετικά.
MTX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 στην AMD αναγνωρίζω το γεγονός ότι δίνει τζάμπα ένα πολύ καλο cooler μαζί με τους επεξεργαστές τις και προς τιμήν τους , που στο εμπόριο θες 25-30 ευρώ τολάχιστον για κάτι σε αυτή τι ποιότητα , στην intel από την άλλη είτε το βάλει αυτό το cooler το σάπιο που βγάζει 20 χρονια στο πακέτο είτε όχι δεν μπορώ καν να το βλέπω παρόλο που προτιμώ τα cpu τις , γιατί είναι απλά για τα πανηγύρια και απορώ πως συνεχίζουνε και το κυκλοφορούνε ακόμα 1
Ryzenlake Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, MTX είπε στην AMD αναγνωρίζω το γεγονός ότι δίνει τζάμπα ένα πολύ καλο cooler μαζί με τους επεξεργαστές τις και προς τιμήν τους , που στο εμπόριο θες 25-30 ευρώ τολάχιστον για κάτι σε αυτή τι ποιότητα , στην intel από την άλλη είτε το βάλει αυτό το cooler το σάπιο που βγάζει 20 χρονια στο πακέτο είτε όχι δεν μπορώ καν να το βλέπω παρόλο που προτιμώ τα cpu τις , γιατί είναι απλά για τα πανηγύρια και απορώ πως συνεχίζουνε και το κυκλοφορούνε ακόμα Tα καινούργια Intel έρχονται με chiller 1
babs8 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Η πλειοψηφία των fanboy σαν εσένα και η πλειοψηφία αυτών που είτε διαβάζουν ότι ναναι είτε τα διαβάζουν όπως θέλουν, σαν εσένα δηλ. είναι που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκι ο οποίος δίνει τα χρήματά του, που ειδικά τις εποχές που ζούμε είναι δύσκολες, τα βγάζει πέρα δύσκολα και προσπαθεί με όσο το δυνατόν να κάνει το καλύτερα σύστημα όσο πιο οικονομικά γίνεται. Εν υπήρχε μια αστυνομία διαδικτύου θα σας είχε στείλει σπίτια σας. Διάβασε λοιπόν τα παρακάτω να ξεστραβωθείς. Υπάρχει και κάτι αντίστοιχο λινκ περί κατανάλωσης που δείχνει ότι και σε αυτό γράφεις μπούρδες. πως γινεται να ξετρυπωνεται τοσο ευκολα ενας φανμποις της amd καθε φορα που μιλας για ιντελ ακομα και οταν γραφεις οτι θα πας σε amd πλατφορμα? (ενας φανμποακιας σε κατι τοσο προφανες, κανει τα στραβα ματια και πεταει το "ενας φανμποι σαν εσενα") δηλαδη, εαν ας πουμε δεν ημουν φανμποι τι θα επρεπε να γραφω? οτι παρολο την καινουρια γενια θα παραμεινω ιντελ? 😵 παμε στο κατεβατο τωρα... "average" stand in all cases for the geometric mean average weighted in favor of these reviews with a higher number of benchmarks ε προφανως. not included singlethread results (χαρηκαμε πολυ, singlethread η ιντελ οπως παντα πρωτη σε ολα τα games) μετα πεταει και μερικα συμπερασματα μονος του και λεει : ο ταδε 8/16 ryzen > 4/8 intel συγκρινει τον ιδιο επεξεργαστη μεχρι τον 6/12 8700Κ (τσουτσουριασαμε) μεχρι τον 9700Κ πετοντας και ενα ωραιο 30% σε καθε συγκριση. οπως λεει και πιο πανω εδωσε σημασια μονο εκει που οι ryzen εγραψαν υψηλα νουμερα. on average the Ryzen 7 3700X is +2.2% faster than the Core i9-9900K (and $159 cheaper ερχεται και μια φυσιολογικη συγκριση 8/16 των 7nm - 8/16 των 14nm και κοπαναει ενα 2% φανμποις εγω ομως ε? ναι... on average the Ryzen 9 3900X is +30.1% faster than the Core i9-9900 (12/24 > 8/16 τσουτσουριασαμε) ολα τα παραπανω σε workstation παει και στο gaming και οπως εγραψα με το ζορι ειναι πισω απο την intel μεχρι και με 12πυρηνο επεξεργαστη, οπως παραδεχεται και ο ιδιος το HT δεν ειναι χρησιμο στο gaming ποσο μαλλον απο 8πυρηνους κ μετα (βλ. ryzen) (παραδοξο που η ιντελ μεχρι και σε αυτο ειναι απ'την απεξω) οκ με εδωσες να δω ενα ποστ καποιου αλλου αλλα εσυ δεν βλεπω να απαντας. ποιος ειναι αυτος ο voodoo? μαλλον σε amd θα παω ομως ("φανμποισμος"). Ναι τι? facts... τσουζουν κωλαρακια. Αλλη ορεξη δεν ειχα να δω αμα επηρεασω τον καθε καημενο να παει σε μια συγκεκριμενη πλατφορμα.
songokuy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NT1G είπε Φαίνεσαι γνώστης των επεξεργαστών, για ποιον μιλάμε; 🤔 Δεν ειμαι γνωστης, απλα ημουν παντα με ιντελ και 1 φορα εκανα την μλκια και πηρα αμδ και σε σι πι γιου και σε τζι πι γιου και το σκυλομετανιωσα amd fx8320 ειχα παρει που ελεγε οτι ειναι 8κορ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 4 φυσικοι πυρηνες και 4 κατι που μοιαζει με τα θρεντζ της ιντελ 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Από το nickname για Γιαπωνέζο μου κάνει. Σούσι, tai rubber και τα σχετικά. και σενα απο το νικ σου 8α λεγα οτι εισαι βαμπιρ. Περιοδος , τουαηλαιτ και διαφορα αλλα Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από songokuy
korakios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Το είχα δει το βίντεο και ανέφερε και σε ένα patch που κρατά τα threads στη μια φέτα του Ryzen με ελάττωση του latency . Λογικά θα αποδώσει σε real time audio . Ασχετο τα τρολ μη τα πολυταίζετε γιατί μαζεύονται κι άλλα . Ελπιζω να στραφεί η AMD και σε cpus με χαμηλό tdp για ultrabooks (αν υπάρχει αγορά) μιας και η Intel μας φλόμωσε σε ψόφια Atom , Celeron ή πολυπηρηνα που έχουν 25+ watt 1
IT chef Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, MTX said: ναι , αλλα εγώ την έχω πιο μεγάλη Ναι,αλλα εγώ την εχω πιο χοντρή. 2 hours ago, BlueBlood7 said: Από το nickname για Γιαπωνέζο μου κάνει. Σούσι, tai rubber και τα σχετικά. Και hentai με 250 fps ανα πλοκάμι να 'ούμε.. Η μία εταιρία κρατάει πίσω την τεχνολογία απο καιρό bulldozer,για να κερδίζουν τα τσιπάκια της με το single core στα παιχνίδια.Βάσιμη εικασία. Η ίδια εταιρία εχει εξαγοράσει καθε σοβαρο κατασκευαστη σταθερών και φορητών υπολογιστών,για να χρησιμοποιει τα εν λογω τσιπ κατ'αποκλειστηκότητα.Γεγονός. Η ίδια εταιρία εχει αγοράσει benchmark οταν δεν βγαιναν τα νουμερα πουθενά.Γεγονός. Ή ίδια εταιρία που πουλάει δεκα + χρόνια τώρα μικροαναβαθμίσεις για χρυσάφι.Γεγονός. Η ίδια εταιρία που "αμέλησε"την ασφάλεια σε επίπεδο hw,για να κερδίζει σε επιδόσεις.Γεγονός. Και ενάντια σε όλα αυτά,η Αμδ καταφερε και την ξεπερασε,και δίνει επιδόσεις και νεα τεχνολογια,σε προσιτες τιμές.Γεγονός. Αν λοιπόν συνεχίζεις να ψαχνεις fps σε ιδανικα σενάρια για να υποστηρίξεις αυτον τον καρκίνο που μας κραταει πίσω ,δεν είσαι ουτε φανμποι ούτε ασχετος με την τεχνολογία. Μισάνθρωπος είσαι. Γεγονός. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από IT chef Συμπλήρωσα τα meltdown και τα spectre,και τα υπόλοιπα james bond . 2 5
songokuy Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, IT chef είπε Ναι,αλλα εγώ την εχω πιο χοντρή. Και hentai με 250 fps ανα πλοκάμι να 'ούμε.. Η μία εταιρία κρατάει πίσω την τεχνολογία απο καιρό bulldozer,για να κερδίζουν τα τσιπάκια της με το single core στα παιχνίδια.Βάσιμη εικασία. Η ίδια εταιρία εχει εξαγοράσει καθε σοβαρο κατασκευαστη σταθερών και φορητών υπολογιστών,για να χρησιμοποιει τα εν λογω τσιπ κατ'αποκλειστηκότητα.Γεγονός. Η ίδια εταιρία εχει αγοράσει benchmark οταν δεν βγαιναν τα νουμερα πουθενά.Γεγονός. Ή ίδια εταιρία που πουλάει δεκα + χρόνια τώρα μικροαναβαθμίσεις για χρυσάφι.Γεγονός. Και εναντια σε όλα αυτά,η Αμδ καταφερε και την ξεπερασε,και δίνει επιδόσεις και νεα τεχνολογια,σε προσιτες τιμές.Γεγονός. Αν λοιπόν συνεχίζεις να ψαχνεις fps σε ιδανικα σενάρια για να υποστηρίξεις αυτον τον καρκίνο που μας κραταει πίσω ,δεν είσαι ουτε φανμποι ούτε ασχετος με την τεχνολογία. Μισάνθρωπος είσαι.Γεγονός. ποτε ξανα αμδ.
Noreak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, songokuy είπε Δεν ειμαι γνωστης, απλα ημουν παντα με ιντελ και 1 φορα εκανα την μλκια και πηρα αμδ και σε σι πι γιου και σε τζι πι γιου και το σκυλομετανιωσα amd fx8320 ειχα παρει που ελεγε οτι ειναι 8κορ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 4 φυσικοι πυρηνες και 4 κατι που μοιαζει με τα θρεντζ της ιντελ και σενα απο το νικ σου 8α λεγα οτι εισαι βαμπιρ. Περιοδος , τουαηλαιτ και διαφορα αλλα Οχι φιλε λαθος κανεις, ειναι 4 φυσικοι πυρηνες, 2 χημικοι, και 2 πυρηνικοι.Ποτε ξανα ειεμδι.Και γω εχω τον 6300 που εχει 3 φυσικους πυρηνες, 2 φυσικους χυμους και 1 φυσικο.Με μεταπτυχιακο.Αλλα τι να το κανεις.Αιντε να χαθεις αμδ... μονο ιντελ παιδια! Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Noreak
GoMaR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 εγώ που παίζω πασιέντζα λέτε να πάρω ιντελ Μήπως κερδίσω 5-10 παραπάνω φορές απο τα 150 παιχνίδια;; 😂
Ryzenlake Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, babs8 είπε πως γινεται να ξετρυπωνεται τοσο ευκολα ενας φανμποις της amd καθε φορα που μιλας για ιντελ ακομα και οταν γραφεις οτι θα πας σε amd πλατφορμα? (ενας φανμποακιας σε κατι τοσο προφανες, κανει τα στραβα ματια και πεταει το "ενας φανμποι σαν εσενα") δηλαδη, εαν ας πουμε δεν ημουν φανμποι τι θα επρεπε να γραφω? οτι παρολο την καινουρια γενια θα παραμεινω ιντελ? 😵 παμε στο κατεβατο τωρα... "average" stand in all cases for the geometric mean average weighted in favor of these reviews with a higher number of benchmarks ε προφανως. not included singlethread results (χαρηκαμε πολυ, singlethread η ιντελ οπως παντα πρωτη σε ολα τα games) μετα πεταει και μερικα συμπερασματα μονος του και λεει : ο ταδε 8/16 ryzen > 4/8 intel συγκρινει τον ιδιο επεξεργαστη μεχρι τον 6/12 8700Κ (τσουτσουριασαμε) μεχρι τον 9700Κ πετοντας και ενα ωραιο 30% σε καθε συγκριση. οπως λεει και πιο πανω εδωσε σημασια μονο εκει που οι ryzen εγραψαν υψηλα νουμερα. on average the Ryzen 7 3700X is +2.2% faster than the Core i9-9900K (and $159 cheaper ερχεται και μια φυσιολογικη συγκριση 8/16 των 7nm - 8/16 των 14nm και κοπαναει ενα 2% φανμποις εγω ομως ε? ναι... on average the Ryzen 9 3900X is +30.1% faster than the Core i9-9900 (12/24 > 8/16 τσουτσουριασαμε) ολα τα παραπανω σε workstation παει και στο gaming και οπως εγραψα με το ζορι ειναι πισω απο την intel μεχρι και με 12πυρηνο επεξεργαστη, οπως παραδεχεται και ο ιδιος το HT δεν ειναι χρησιμο στο gaming ποσο μαλλον απο 8πυρηνους κ μετα (βλ. ryzen) (παραδοξο που η ιντελ μεχρι και σε αυτο ειναι απ'την απεξω) οκ με εδωσες να δω ενα ποστ καποιου αλλου αλλα εσυ δεν βλεπω να απαντας. ποιος ειναι αυτος ο voodoo? μαλλον σε amd θα παω ομως ("φανμποισμος"). Ναι τι? facts... τσουζουν κωλαρακια. Αλλη ορεξη δεν ειχα να δω αμα επηρεασω τον καθε καημενο να παει σε μια συγκεκριμενη πλατφορμα. Δεν συμπεριλαμβανει single thread results στα applications μπαρμπα, οχι στα games. Ουτως η αλλος και σε ST μπροστα ειναι stock με stock. 6 ώρες πριν, songokuy είπε Δεν ειμαι γνωστης, απλα ημουν παντα με ιντελ και 1 φορα εκανα την μλκια και πηρα αμδ και σε σι πι γιου και σε τζι πι γιου και το σκυλομετανιωσα amd fx8320 ειχα παρει που ελεγε οτι ειναι 8κορ αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 4 φυσικοι πυρηνες και 4 κατι που μοιαζει με τα θρεντζ της ιντελ Στα αληθεια τωρα, δωσε μου εναν ορισμο του πυρηνα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα