ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, MTX είπε Δεν είναι ποιο vfm από τον 9600κ είναι σχεδόν το ίδιο όταν δεν σε ενδιαφέρει το gaming Προσπαθείτε να μας πείσετε ορισμένοι ότι ένα CPU με 2080ti πάνω ότι είναι καλύτερο vfm επειδή έχει 5-10 frames παραπάνω στα 150+; Ας το πάρουμε λίγο πιο ρεαλιστικά. Οι κάρτες που θα μπουν επάνω σε αυτά τα μηχανήματα είναι κατηγορίας περίπου 2060. Οι διαφορές μεταξύ αυτών ποιες είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Α και μιας και ξέχασες οι 60 βαθμοί του με την ψύκτρα του ε; Α ξέχασα πρέπει να σκάσεις και ένα 40άρι ακόμη για μια τέτοια γιατί δεν έχει...α και ξέχασα στα 365 που κάνει είναι καμιά 5-8-10% πιο γρήγορος μόνο σε κάποια παιχνίδια από τον 3600...που κάνει 200...και στις εφαρμογές είναι στα ίδια...α και ξέχασα ο 3700x που είναι τέρας σε σχέση με τον 8700k είναι στα ίδια χρήματα...α και ξέχασα και τα παιχνίδια δεν εκμεταλλεύονται 8 πυρήνες...ΑΚΟΜΗ...του χρόνου θα έχει και αυτός τη μοίρα των 8100 vs 2400g, 7600k vs 1600 κλπ κλπ κλπ...Τώρα αν εσύ βλέπεις λογική την αγορά ενός 9600k / 8700k / 9700k σε σχέση με έναν 3600 / 3700x ΟΛΟΙ οι άλλοι reviewers στο youtube ΔΕΝ την βλέπουν. Στο καλό εύχομαι. Μπλε οθόνη και ο 1600 μου δεν έχει βγάλει 2 χρόνια τώρα...και;;;; Α ξέχασες να μας πεις γιατί με τον amd , στο last fight , έφαγες freeze και πήγε από 120 στα μισά FPS , και μετά ψάχνετε στα φόρουμ να δείτε τη συνέβη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, MTX είπε Δεν είναι ποιο vfm από τον 9600κ είναι σχεδόν το ίδιο όταν δεν σε ενδιαφέρει το gaming Δεν υπάρχει λογική να επιλέξεις έναν CPU με τα μισά threads και χωρίς ψύξη αναγκάζοντας σου να αγοράσεις ψύξη που σου βγαίνει ποιο ακριβά στο σύνολο. Στο gaming οι διαφορές είναι αμελητέες. Όταν παίζεις απολαμβάνεις το παιχνίδι ή έχεις το μάτι σου καρφωμένο στο fps counter και περηφανεύεσαι για τα 5 έξτρα fps; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Αν βγάλεις τα γυαλάκια με τα μπλε τζαμακια θα βρεις λόγους για να προτιμήσεις έναν 3600 από το σαπακι 6/6 της intel... Αλλά δεν πειράζει... Intel rulez γιατί έτσι ρε λέμε!!! Εσύ από με τα κεντρικά της intel έχεις πάρε δώσε ε; Αυτά που σου στέλνουν μην τα καταναλώνεις... Αυτός τους χαλάει... Μην γίνεσαι το ίδιο κρίμα είναι... Έλα ρε αλήθεια τίποτα δεν βλέπετε;;;; Όντως τώρα;;;;; Μόνο σαν αστείο μπορεί να το πάρει κανείς όλο αυτό που λέτε για τον 9600k και τον 8700k... Από τα χέρια μου πέρασε και ο fx8350 και ο 2700χ και με τους δύο χόρτασα επιδόσεις , ποτέ ξανά AMD , ποτέ όμως , προτιμώ τα μπλε γιαλια μου και τα σαπάκια της ιντελ , παρά amd και τα ρέστα ηρεμιστικά 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ταΝοs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, MTX είπε Ξέρετε τη συζητάμε τόσο καιρό , έχουμε δύο ομάδες στη μία ομάδα είναι 8 άτομα τουμπανοι ξέρουν και πολεμικές τέχνες και 16 φιτ , και στην άλλη ομάδα 12 άτομα λιγότερο τούμπανοι και 24 λελεκες , αν είναι να μαζέψουν ελιές θα κερδίσει η δεύτερη ομάδα , αν όμως κάνουν κάτι που δεν θέλει απλά χέρια αλά και δύναμη δεν νομίζω να κάνει τι διαφορά το πόσοι είναι , το παράδειγμα το δώσανε στης Θερμοπύλες , η διαφορά της ιντελ με amd Καλό παράδειγμα αν και σε έχασα λιγάκι! Σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις τι είναι το "IPC" και τι αντιπροσωπεύειι στο δικό σου παράδειγμα? Τελευταία φορά που έψαξα η Ιντελ έχανε και σ'αυτό, τελικά ποια είναι τα τούμπανα? Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από ταΝοs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, MTX είπε Α ξέχασες να μας πεις γιατί με τον amd , στο last fight , έφαγες freeze και πήγε από 120 στα μισά FPS , και μετά ψάχνετε στα φόρουμ να δείτε τη συνέβη Εσύ στο είπα μην έχεις πάρε δώσε με το αρχηγείο... Γιατί ούτε εκεί πιστεύουν ότι ο 9600k είναι καλύτερη επιλογή από τον 3600...α και ξέχασα να σου πω ότι ακόμη και εγώ με τον παππού τον 1600@3,9 γυρίζω σβούρες γύρω από τον 9600k σε multitasking και multithread σενάρια... Με σαπακια 6/6 δεν καταδέχομαι να ασχοληθώ... Που αν ανοίξει κανένα antivirus την ώρα που παίζεις κάνεις alt+ctrl+del να πας να το κάνεις cancel (το γράφω υπερβολικά αλλά εκεί θα φτάσεις πιο γρήγορα ακόμη και από τον παππού 1600 μου)... Άντε βρε... Στο καλό... 6 λεπτά πριν, MTX είπε Από τα χέρια μου πέρασε και ο fx8350 και ο 2700χ και με τους δύο χόρτασα επιδόσεις , ποτέ ξανά AMD , ποτέ όμως , προτιμώ τα μπλε γιαλια μου και τα σαπάκια της ιντελ , παρά amd και τα ρέστα ηρεμιστικά Φαίνεται... Από αυτά που λες τα ηρεμιστικά δες τα σε ημερομηνίες... Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από dimoskoutr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε Δεν υπάρχει λογική να επιλέξεις έναν CPU με τα μισά threads και χωρίς ψύξη αναγκάζοντας σου να αγοράσεις ψύξη που σου βγαίνει ποιο ακριβά στο σύνολο. Στο gaming οι διαφορές είναι αμελητέες. Όταν παίζεις απολαμβάνεις το παιχνίδι ή έχεις το μάτι σου καρφωμένο στο fps counter και περηφανεύεσαι για τα 5 έξτρα fps; Ρε ψιλε θα το πω αλή μια φορά και τελευταία δεν είναι το μέγιστο τον fps το θέμα αλλά τα σταθερά FPS , που στους amd υπάρχει πρόβλημα με ξαφνικό αδικαιολόγητα fps drop 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, MTX είπε Ρε ψιλε θα το πω αλή μια φορά και τελευταία δεν είναι το μέγιστο τον fps το θέμα αλλά τα σταθερά FPS , που στους amd υπάρχει πρόβλημα με ξαφνικό αδικαιολόγητα fps drop stuttering λεγεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, MTX είπε Ρε ψιλε θα το πω αλή μια φορά και τελευταία δεν είναι το μέγιστο τον fps το θέμα αλλά τα σταθερά FPS , που στους amd υπάρχει πρόβλημα με ξαφνικό αδικαιολόγητα fps drop Εγώ μια φορά θα στο πω. Άνοιξε μάτια και δες στο youtube, έχουν τα ελάχιστα fps μέσα. Σε όλα σχεδόν είναι πολύ κοντά με τους intel σε κάποια και μπροστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obijuan1983 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.. Η AMD είναι πλέον μπροστά είτε θέλει να το δει κανείς είτε όχι. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι η Intel είναι τα τελευταία 30 χρόνια πρωτοπόρος, αλλά η AMD είχε την στιγμή της με τους Athlon 64 και πρόσφατα με την Zen αρχιτεκτονική. Όποιος δεν είναι κολλημένος μπορεί να το δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, ταΝοs είπε Καλό παράδειγμα αν και σε έχασα λιγάκι! Σου είναι εύκολο να μου εξηγήσεις τι είναι το "IPC" και τι αντιπροσωπεύειι στο δικό σου παράδειγμα? Τελευταία φορά που έψαξα η Ιντελ έχανε και σ'αυτό, τελικά ποια είναι τα τούμπανα? Στο gaming πάντα σημασία έχει η πρώτη γραμμή τα μεγάλα δυνατά cores για αυτό κάνει τη διαφορά η ιντελ , το πόσα είναι πίσω ητε δεν χρειάζονται ητε δεν προγραμματηστικε σωστά η εφαρμογή να τα χρησιμοποιήσει , αυτό που ανέφερα με της ελιές έχει να κάνει με τα zip και τα multitasking που εκεί , ουσιαστικά βρίσκουν εφαρμογή όλα τα cores kai threads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ταΝοs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, MTX είπε Στο gaming πάντα σημασία έχει η πρώτη γραμμή τα μεγάλα δυνατά cores για αυτό κάνει τη διαφορά η ιντελ , το πόσα είναι πίσω ητε δεν χρειάζονται ητε δεν προγραμματηστικε σωστά η εφαρμογή να τα χρησιμοποιήσει , αυτό που ανέφερα με της ελιές έχει να κάνει με τα zip και τα multitasking που εκεί , ουσιαστικά βρίσκουν εφαρμογή όλα τα cores kai threads Τα μεγάλα δυνατά core κάνουν την διαφορά στο gaming, δηλαδή για να καταλάβω ο fx9590 είναι καλύτερος από όλους τους ryzen? Τι εννοεις "δύναμη"? Πως προσδιορίζεται η "πραγματική δύναμη" ενός επεξεργαστή, Δεν μου απάντησες στην ερώτηση: τι είναι το IPC 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Εγώ μια φορά θα στο πω. Άνοιξε μάτια και δες στο youtube, έχουν τα ελάχιστα fps μέσα. Σε όλα σχεδόν είναι πολύ κοντά με τους intel σε κάποια και μπροστά... Έγινε ένταξη , 15 χρόνια ΝΕΤ καφέ με 40 pc έχουνε περάσει από τα χέρια μου ανάμικτα συστήματα και έχω δουλέψει και της δύο εταιρείες πολλές γενιές , θα μπω να δω βίντεο στο YouTube να ανοίξουν τα μάτια μου , έλα παπού να σου δείξω τα χωράφια σού , αποχώρω από τη συζήτηση πάρτε AMD για gaming και θα περάσετε φίνα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, MTX είπε Ρε ψιλε θα το πω αλή μια φορά και τελευταία δεν είναι το μέγιστο τον fps το θέμα αλλά τα σταθερά FPS , που στους amd υπάρχει πρόβλημα με ξαφνικό αδικαιολόγητα fps drop Τότε στην περίπτωση σου θα είχες πρόβλημα με drivers ή έχεις παλιά BIOS/chipset έκδοση. Έχω R7 1700 απο τότε που πρωτοβγήκε και μέχρις στιγμής δεν έχω κανένα θέμα. (Για να μην παρεξηγηθούν οι Ιντελακηδες, έχω και έναν i7 6700K σε 2ο PC). Gaming διαφορές δεν κατάλαβα γιατί και οι 2 τους παίζουν πάνω απο 60fps σταθερότατα. Στο productivity όμως είναι άλλη ιστορία και στην δουλειά μου ο χρόνος είναι χρήμα. Ο R7 1700 ήταν μονόδρομος, ο αντίστοιχος 8πύρηνος Intel τότε ήταν στο χιλλιάρικο μόνο για τον CPU, (ο i7 6900K). Συμπέρασμα: οι Ryzen προσφέρουν πολύ περισσότερα στα ίδια χρήματα και είναι εξίσου σταθεροί και γρήγοροι με τους Intel. Προσωπική μου άποψη πάντα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrisxr650 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 hour ago, Azerothakis said: Έκλαψα!!!!! Χαχαχαχαχα και μαλιστα τα παρατηρει στα πανω απο 150fps σε 60αρια monitor. Ε μα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα