Προς το περιεχόμενο

AMD Ryzen 3000: Τα συμπεράσματα από τα πρώτα reviews είναι εξαιρετικά θετικά

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 160
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dimtsef είπε

όσον και να σφίγγετε η amd την intel δε θα την ξεπεράσει ποτέ .-

μια χαρά την πέρασε ξανά μετά από αρκετά χρόνια βέβαια 

και το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να μπορέσει να απαντήσει και σύντομα η intel και ακόμα και όταν μπορέσει κανείς δεν αποκλείει ότι η amd θα έχει προχωρήσει κι άλλο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mpla mpla mpla...

Όλοι χαίρονται αλλά στο τέλος θέλω να δω ποιος θα πάει σε AMD, είτε για gaming pc είτε για workstation (κάθε είδους)...

Γιατί όλοι ενθουσιάζονται αλλά στο τέλος πάλι στη "μπλε" γυρνάνε...

Για να ορθοποδήσει και να προσφέρει περισσότερα μια εταιρεία χρειάζεται λεφτά, κι αυτά μόνο εμείς τα δίνουμε.

Προσωπικά τα τελευταία pc που έστησα ήταν όλα με Ryzen 5 2600. Όσοι ήταν δύσπιστοι με την παράδοσή τους έβλεπες 

χαμόγελα παντού. Είτε ήταν για gaming είτε για δουλειά.

Η Intel μας άρμεγε κανονικότατα τόσα χρόνια με το +5% κάθε χρονιά, βάλε και νέα m/b... Αει στο διαλο επιτέλους.

Η AMD είναι χαζή που μας άφηνε να στήνεις pc και δεν χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο νέα μητρική; 

Προσωπικά μετά τον 4770K που έχω τόσα χρόνια θα πάω κι ο ίδιος στην 3η γένια Ryzen.

Όταν παίζω κάνα παιχνίδι κι όπως το παίζω, δε θα με σώσουν τα 5-10 fps παραπάνω που μπορεί να δώσει ο Intel.

• Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mohic4n είπε

ποιος θα πάει σε AMD, 

εγώ

και ξέρεις γιατί; γιατί ο intel επεξεργαστής που έχω τώρα είναι γτπ από τη στιγμή που βγήκε από το κουτί του και ας τον χρυσοπλήρωσα 

Επεξ/σία από logistoulis

τα βλέπουμε τα forum γεμάτα με συζητήσεις για AMD με ασυμβατότητες RAM για υψηλές θερμοκρασίες για για για ... προσωπικά εδώ και 12 χρόνια όσες φορές και να έχω στήσει PC δεν το έστησα για παιχνίδια αλλά για workstation και την σταθερότητα και συμβατότητα της Intel η AMD ξαναλέω όσο και να σφίγγεστε δεν την φτάνει !

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 13
  • Sad 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο review που θα βρείτε εκεί έξω όσον αφορά τον Ryzen 5 3600, απίστευτες επιδόσεις!! Ισάξιος του 8700Κ (τιμή: 350€) και περίπου 40% γρηγορότερος στο productivity από τον 9600K (τιμή: 250€). Το απόλυτο VFM

Επεξ/σία από ταΝοs
  • Like 3

9 λεπτά πριν, dimtsef είπε

τα βλέπουμε τα forum γεμάτα με συζητήσεις για AMD με ασυμβατότητες RAM για υψηλές θερμοκρασίες για για για ... προσωπικά εδώ και 12 χρόνια όσες φορές και να έχω στήσει PC δεν το έστησα για παιχνίδια αλλά για workstation και την σταθερότητα και συμβατότητα της Intel η AMD ξαναλέω όσο και να σφίγγεστε δεν την φτάνει !

AMD A8-3850 APU, 8GB Ram @1600, Corsair CX430, 1x SSD, 3x HDD (Hot Plug enabled).

Απο  Σεπτεμβριο του 2012 που ανοιξα το μαγαζι το pcακι κλεινει οποτε δωσει εντολη (στα 5') το ups μετα απο διακοπη ρευματος.

Το τι τραβαει καθε μερα απο αλλαγη δισκων και flashakia και τι load τρωει με 3 διαφορετικους browser και απο 5-6 tabs στους 2,

δε λεγεται... Τα τελευταια χρονια και με Win 10 πανω. Ουτε μια μπλε οθονη λογω σταθεροτητα, ουτε κρεμασματα ουτε ασυμβατοτητες.

Δε θα πω οτι με Intel εχω θεματα. Το αλλο Pc me Ι5 750 εχει κλεισει 10 χρονια και εκεινο τα ιδια...

Σημασια εχει: α) αν σου βγει καλη η μητρικη, β) πως το στηνεις απο h/w και γ) πως το στηνεις απο software.

• Like 6

45 λεπτά πριν, drakoulis είπε

Η καλύτερη cpu της εποχής για κάθε χρήση είναι ο ryzen 5 3600 τα καταφέρνει παντού και είναι γρηγορότερος ακόμα και στα games από τον ακριβότερο 9600Κ. Τα κάνει όλα και συμφέρει με περίπου 200 ευρώ.

Μ αυτή την τιμή και αυτές τις επιδόσεις δεν υπάρχει ανταγωνιστης προς το παρόν.

• Like 1

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Τα παιχνιδια δουλεύουν με έναν πυρήνα οπότε οι ιντελ όταν κλοκαρουν στα 5ghz παίζουν καλύτερα από τα 4.5ghz των amd. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 3
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή οι νέοι επεξεργαστές της amd υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ..αν και θεωρώ ότι κάποιος που θέλει ένα gaming pc και τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και μόνο, η Intel είναι ακόμα πρώτη επιλογή . Ο ryzen 5 3600 είναι μακράν η πιο vfm επιλογή για κάποιον που δεν θέλει να δώσει κάτι παραπάνω 

Επεξ/σία από dimitriskd

35 λεπτά πριν, dimtsef είπε

Τόσα χρόνια εδώ στο φόρουμ δεν έχεις βαρεθεί να γράφεις αρλούμπες και ανακρίβειες. Πραγματικά άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις?

• Like 3
  • Thanks 4
  • Sad 1

18 λεπτά πριν, Aias είπε

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... Τα παιχνιδια δουλεύουν με έναν πυρήνα οπότε οι ιντελ όταν κλοκαρουν στα 5ghz παίζουν καλύτερα από τα 4.5ghz των amd. 

Σταματηστε ορισμενοι να κανετε συγκρισεις μονο με τα ghz, δεν ειμαστε στο 1990.

Οι πυρηνες zen2 ειναι οι ισχυροτεροι αυτη την στιγμη οσο αφορα τους υπολογισμους ανα mhz

Την intel το μονο που την σωζει μεχρι τωρα ειναι το ring bus και το χαμηλο memory latency

• Like 5

47 λεπτά πριν, dimtsef είπε

καλησπέρα

Screenshot_151.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τσίμπησα πάντως.

ryzen 5 3600 

Έχω να πάρω AMD είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι από εποχές Athlon XP. 😂

Ο τιμιότατος κατά τα άλλα i5 3470 (αγορασμένος 120 ευρό που τον έχω κάτι αιώνες) περνάει στο HTPC σε μια βδομάδα.

Επεξ/σία από yiannis_1
  • Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...