Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και κατι αλλο μου λενε στην wind οτι πλεον δεν υποστηριζουν fastpath σε vpu γραμμες ;;; μπορω να κανω κατι ; 

Μόλις τώρα, poulinos είπε

για να βλεπω 18 ms πρεπει να εισαι Fast στο Upload και Interleave στο Down

παιζει να το γραφει και μετα στο router

http://prntscr.com/ojcnw9

και κατι αλλο μου λενε στην wind οτι πλεον δεν υποστηριζουν fastpath σε vpu γραμμες ;;; μπορω να κανω κατι ; 

Δημοσ.
54 minutes ago, GlyfadaTech said:

http://prntscr.com/ojcnw9

καλα σου ειπα fast/interleave εισαι. γενικως και εγω ξερω οτι πλεον δεν αλλαζουν το interleave σε Fast.ξερω οτι παλια για να το αλλαξεις το ζητουσες απο τον οτε σαν βλαβη.ισως να ειναι κοστος δεν ξερω.σε καποιον αλλον του το αλλαξαν μονο μια φορα και του λενε δεν ξαναλλαζει.μαλλον η νεα πολιτικη ειναι να μην γινεται καμια φορα???

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

A Σημερα μου ρθε στο ξαφνικο σπιτι μια κοπελα απο την wind, και μου ζητουσε τον αριθμο βροχγου και ποσο πληρωνω και οτι εχουν βαλει οπτικες ινες και κατι για τον οτε, αυτο παλι τι ηταν?

αλλου ηθελα να το ποσταρω αλλου το ποσταρα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

A Σημερα μου ρθε στο ξαφνικο σπιτι μια κοπελα απο την wind, και μου ζητουσε τον αριθμο βροχγου, τον οποιο δεν μου εξηγησε για ποιο λογο τον ηθελε,  και ποσο πληρωνω και οτι εχουν βαλει οπτικες ινες και κατι για τον οτε, αυτο παλι τι ηταν?

Δημοσ.
On 29/07/2019 at 21:46, Simon_says said:

A Σημερα μου ρθε στο ξαφνικο σπιτι μια κοπελα απο την wind, και μου ζητουσε τον αριθμο βροχγου και ποσο πληρωνω και οτι εχουν βαλει οπτικες ινες και κατι για τον οτε, αυτο παλι τι ηταν?

αλλου ηθελα να το ποσταρω αλλου το ποσταρα

να σε παρει πελατη.για ποιο λογο λες να ηρθε? ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...