poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 18 hours ago, GlyfadaTech said: σημερα μου ειπαν απο την wind οτι εστειλαν την βλαβη στον οτε 16/07/2019 ενω ο τεχνικος ειχε ερθει σπιτι μ για ελεγχο 12/07/2019 απο παρασκευη μεχρι τριτη δεν ειχαν προωθησει την βλαβη στον οτε αρα προφανως και εχουν μεριδιο ευθυνης! το οτι με πανε απο μερα σε μερα και οτι μ λενε συνεχεια για τον οτε με ξεπερναει ! ενας υπαλληλος της wind μου ειπε σημερα να επικοινωνησω με τον οτε και οταν τον ρωτησα τη δουλεια εχω εγω ως πελατης σας να μιλησω με τον οτε μου το εκλεισε ! κρατησα το ονομα του α.ναι αμα καθυστερησαν να την δωσουν και αυτοι τοτε εχουν μεριδιο ευθυνης. βεβαια το Weekend δεν υπαρχει στον οτε ετσι και αλλιως:p δεν εχεις δουλεια να επικοινωνησεις με τον οτε αλλα οτι και να πεις του υπαλληλου δεν μπορει να σου πει κατι παραπανω. σε αλλο παροχο δεν εχει σημασια ποιος 17/7 δωθηκε βλαβη στον οτε για προβλημα.σημερα 19/9 δεν εχει βγει καν απο τον οτε το ποτε θα παει.υποτιθεται οτι καποτε ηταν σε 48 ωρες να φτιαχτει.πλεον σε 48 ωρες δεν εχει περαστει καν ποτε θα παει ο τεχνικος.γενικως υπαρχει μεγαλο Delay και δεν φταιει ο παροχος για αυτο.και το Delay υπαρχει εδω και μηνες αλλο τοσο τωρα με αδειες.οποτε τζαμπα νευριαζεις με τον παροχο.καταλαβαινω το προβλημα σου αλλα... 18 hours ago, Simon_says said: περα απο το να ευχηθω να ξεμπερδεψεις , αν συμβαινει κατι τετοιο τοτε να λενε κοιταξτε θα ερθει απο 18/7 εως 21 βαλε και μια μερα παραπανω για μεγαλυτερη ανεση, αλλα ομως σε αυτην την προθεσμια να ερθει σιγουρα!!! αν μην τι αλλο ειναι εφικτο και οχι δυσκολο! και μενα μου χα νε πει θα ερθει μεχρι σημερα και δεν εχει ερθει κανενας και ουτε που πηρα τηλ γνωριζουν αν θα ρχοταν η οχι δεν γινεται αυτο που λες για πολλους λογους α.ο παροχος βλεπει μια ημερομηνια και στην λεει.αμα σου πει εσενα θα ερθει απο 18 εως 21 εσυ ξερεις τι θα απαντησεις?και που θα ξερω εγω πχ ποια μερα θα ερθει για να αφησω ατομο στο σπιτι.γιατι ο οτε αμα ερθει και δεν ανοιξει καποιος για να μπει στον κατανεμητη θα το βγαλει οτι το βρηκε κλειστο.β.αν σου ελεγε καποιος 17 με 20 παλι δεν ειναι σιγουρο οποτε μετα θα ελεγες οτι σε κοροιδευει.δες και το παραδειγμα που εγραψα πιο πανω 48 ωρες περασαν και δεν εχει βγει ακομα ημερα επισκεψης.και ερχεται Weekend οποτε απο δευτερα και βαλε.το κοβω οτι θα κρατησει βδομαδα. κανεις δεν μπορει να σου πει σιγουρα για τιποτα.το ιδιο γινεται και με τις καλωδιακες.εχεις βλαβη ειναι καλωδιακη και βλεπεις.αρση μεχρι 14/07/2019.μετα αφου φτασει 13 σου λενε νεα ημερομηνια 24 του μηνος.εχω δει και 3 φορες να εχει παρει παραταση.τι να σου πει ο αλλος στο τηλεφωνο?οτι δεν εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ και θα φτιαχτει σε ενα μηνα. ειναι πολλα στην μεση που ο κοσμος δεν τα γνωριζει και λογικο ειναι αφου δεν ειναι η δουλεια του.αν τα ζησεις απο την μεσα πλευρα μετα βλεπεις το μπαχαλο που υπαρχει.γνωστο βεβαια οχι μονο για τις τηλεπικοινωνιες αλλα για ολα σε αυτην την χωρα.
GlyfadaTech Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 υποτιθεται οτι το εφτιαξαν αλλα το ms μου ειναι αρκετα πιο πανω απο οσο ειχα πριν http://prntscr.com/oh9zve
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poulinos είπε α.ναι αμα καθυστερησαν να την δωσουν και αυτοι τοτε εχουν μεριδιο ευθυνης. βεβαια το Weekend δεν υπαρχει στον οτε ετσι και αλλιως:p δεν εχεις δουλεια να επικοινωνησεις με τον οτε αλλα οτι και να πεις του υπαλληλου δεν μπορει να σου πει κατι παραπανω. σε αλλο παροχο δεν εχει σημασια ποιος 17/7 δωθηκε βλαβη στον οτε για προβλημα.σημερα 19/9 δεν εχει βγει καν απο τον οτε το ποτε θα παει.υποτιθεται οτι καποτε ηταν σε 48 ωρες να φτιαχτει.πλεον σε 48 ωρες δεν εχει περαστει καν ποτε θα παει ο τεχνικος.γενικως υπαρχει μεγαλο Delay και δεν φταιει ο παροχος για αυτο.και το Delay υπαρχει εδω και μηνες αλλο τοσο τωρα με αδειες.οποτε τζαμπα νευριαζεις με τον παροχο.καταλαβαινω το προβλημα σου αλλα... δεν γινεται αυτο που λες για πολλους λογους α.ο παροχος βλεπει μια ημερομηνια και στην λεει.αμα σου πει εσενα θα ερθει απο 18 εως 21 εσυ ξερεις τι θα απαντησεις?και που θα ξερω εγω πχ ποια μερα θα ερθει για να αφησω ατομο στο σπιτι.γιατι ο οτε αμα ερθει και δεν ανοιξει καποιος για να μπει στον κατανεμητη θα το βγαλει οτι το βρηκε κλειστο.β.αν σου ελεγε καποιος 17 με 20 παλι δεν ειναι σιγουρο οποτε μετα θα ελεγες οτι σε κοροιδευει.δες και το παραδειγμα που εγραψα πιο πανω 48 ωρες περασαν και δεν εχει βγει ακομα ημερα επισκεψης.και ερχεται Weekend οποτε απο δευτερα και βαλε.το κοβω οτι θα κρατησει βδομαδα. κανεις δεν μπορει να σου πει σιγουρα για τιποτα.το ιδιο γινεται και με τις καλωδιακες.εχεις βλαβη ειναι καλωδιακη και βλεπεις.αρση μεχρι 14/07/2019.μετα αφου φτασει 13 σου λενε νεα ημερομηνια 24 του μηνος.εχω δει και 3 φορες να εχει παρει παραταση.τι να σου πει ο αλλος στο τηλεφωνο?οτι δεν εχεις τηλεφωνο και ιντερνετ και θα φτιαχτει σε ενα μηνα. ειναι πολλα στην μεση που ο κοσμος δεν τα γνωριζει και λογικο ειναι αφου δεν ειναι η δουλεια του.αν τα ζησεις απο την μεσα πλευρα μετα βλεπεις το μπαχαλο που υπαρχει.γνωστο βεβαια οχι μονο για τις τηλεπικοινωνιες αλλα για ολα σε αυτην την χωρα. εν παση περιπτωσει, αυτο το μπαχαλο που λες θα μπορουσε να βελτιωθει ειμαι 10000% σιγουρος ,το γιατι ακριβως δεν! προφανως δεν ξερω απο μεσα πως δουλευουν ειναι λειαν απαραδεκτο να μου λενε εως την πεμπτη χθες απο σκ τωρα! οτι θα ερθει,να μην ερχετε κανενανς, και να μην εχω καμια ενημερωση η να του λει αυτου της wind, οτι εγω δεν εχω καμια δουλεια με το οτε οπως λει ο συμφοριτης παραπανω και να του το κλεινει στην μαπα!!! by the way εγινε σεισμος ( τα χρειαστηκα.......) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 On 19/07/2019 at 15:06, GlyfadaTech said: υποτιθεται οτι το εφτιαξαν αλλα το ms μου ειναι αρκετα πιο πανω απο οσο ειχα πριν http://prntscr.com/oh9zve Μπορει να ησουν Fast/fast και να σε εβαλαν οπως βλεπω σε fast/interleave για αυτο και παραπανω Ms.μπορεις να ζητησεις ξανα Fast/fast αν το κανουν βεβαια. On 19/07/2019 at 15:44, Simon_says said: εν παση περιπτωσει, αυτο το μπαχαλο που λες θα μπορουσε να βελτιωθει ειμαι 10000% σιγουρος ,το γιατι ακριβως δεν! προφανως δεν ξερω απο μεσα πως δουλευουν ειναι λειαν απαραδεκτο να μου λενε εως την πεμπτη χθες απο σκ τωρα! οτι θα ερθει,να μην ερχετε κανενανς, και να μην εχω καμια ενημερωση η να του λει αυτου της wind, οτι εγω δεν εχω καμια δουλεια με το οτε οπως λει ο συμφοριτης παραπανω και να του το κλεινει στην μαπα!!! by the way εγινε σεισμος ( τα χρειαστηκα.......) συμφωνω οτι πολλα θα μπορουσαν να βελτιωθουν.στην πραξη ομως τα πραγματα αλλαζουν αργα και χαλαρα. σημερα πετυχα μια βλαβη.ο οτε λεει καλωδιακη και θα φτιαχτει 10/07 μετα το εκανε 18/07 και τωρα εγινε 25/07. η γραμμη προβλημα απο 24/06 :P. οποτε ναι μεν πολλα ειναι απαραδεκτα αλλα στην πραξη δεν φτιαχνονται. δεν ειπα οτι εχεις δουλεια με τον οτε και να τον παρεις παλι θα σου πει μιλα με τον παροχο.εγω απλα σου λεω πως εχουν τα πραγματα. κοινως χαραλαρααααα.φεεεεετααααα οπως ελεγε η διαφημιση.
GlyfadaTech Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, poulinos είπε Μπορει να ησουν Fast/fast και να σε εβαλαν οπως βλεπω σε fast/interleave για αυτο και παραπανω Ms.μπορεις να ζητησεις ξανα Fast/fast αν το κανουν βεβαια. συμφωνω οτι πολλα θα μπορουσαν να βελτιωθουν.στην πραξη ομως τα πραγματα αλλαζουν αργα και χαλαρα. σημερα πετυχα μια βλαβη.ο οτε λεει καλωδιακη και θα φτιαχτει 10/07 μετα το εκανε 18/07 και τωρα εγινε 25/07. η γραμμη προβλημα απο 24/06 :P. οποτε ναι μεν πολλα ειναι απαραδεκτα αλλα στην πραξη δεν φτιαχνονται. δεν ειπα οτι εχεις δουλεια με τον οτε και να τον παρεις παλι θα σου πει μιλα με τον παροχο.εγω απλα σου λεω πως εχουν τα πραγματα. κοινως χαραλαρααααα.φεεεεετααααα οπως ελεγε η διαφημιση. interleaved και fast τι διαφορες εχουν;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, poulinos είπε συμφωνω οτι πολλα θα μπορουσαν να βελτιωθουν.στην πραξη ομως τα πραγματα αλλαζουν αργα και χαλαρα. σημερα πετυχα μια βλαβη.ο οτε λεει καλωδιακη και θα φτιαχτει 10/07 μετα το εκανε 18/07 και τωρα εγινε 25/07. η γραμμη προβλημα απο 24/06 :P. οποτε ναι μεν πολλα ειναι απαραδεκτα αλλα στην πραξη δεν φτιαχνονται. ισχυει!!! by the way αν θυμασαι για το ping στο lol που ελεγα, σημερα που μπηκα και επαιξα ενα game το pinf 58 οπως πριν επι adsl πρεπει να εχει να κανει με την γραμμή δεν μπορω να πω οτι διορθώθηκε,γιατι δεν εχω καμια ενημερωση βεβαια. 14 λεπτά πριν, GlyfadaTech είπε interleaved και fast τι διαφορες εχουν; με το fast fast εχεις καλυτερο ping oxi φοβερα καλυτερο αλλα καλυτερο, αλλα ομως εγω για καποιο λογο τελικως στα δυο παιχνιδια που παιζω σημερα, ειται fast fast επι adsl που ειχα ειτε interleave interleave τωρα vdsl εχω τα ιδια ping ,τωρα πως γινεται i dont know
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 33 minutes ago, GlyfadaTech said: interleaved και fast τι διαφορες εχουν; με πολυ απλα και χαζα λογια. fast καλυτερο ping, μικροτερο sync εκτος αν εχεις μεγαλυτερο attainable απο το max του πακετου σου ,δεν διορθωνει τα λαθη στα πακετα,θεωρητικα πιο ευαισθητη γραμμη σε αποσυνδεσεις. δεν θα εχεις Fec errors σε fast. interleave .μεγαλυτερο ping,μεγαλυτερο sync εκτος αν εχεις πιασει το Max οποτε απλα θα σου μεγαλωσει τα snr margin και το attainable,πιο σταθερη γραμμη σε αποσυνδεσεις και γινεται ελεγχος για λαθη στα πακετα. 15 minutes ago, Simon_says said: ισχυει!!! by the way αν θυμασαι για το ping στο lol που ελεγα, σημερα που μπηκα και επαιξα ενα game το pinf 58 οπως πριν επι adsl πρεπει να εχει να κανει με την γραμμή δεν μπορω να πω οτι διορθώθηκε,γιατι δεν εχω καμια ενημερωση βεβαια. με το fast fast εχεις καλυτερο ping oxi φοβερα καλυτερο αλλα καλυτερο, αλλα ομως εγω για καποιο λογο τελικως στα δυο παιχνιδια που παιζω σημερα, ειται fast fast επι adsl που ειχα ειτε interleave interleave τωρα vdsl εχω τα ιδια ping ,τωρα πως γινεται i dont know λογικα εσυ αμα πας ομως Fast/fastθα εχεις ακομα μικροτερο Ping.οτι εχεις το ιδιο μπορει να οφειλεται σε αλλους λογους.α.να βγαινεις απο αλλη διαδρομη.β.να μειωθηκε το Load στο Server,γ.να επεφτες σε πιταρισμενο dslam ή σε πιταρισμενο Link με εξωτερικο.θεωρητικα και πρακτικα αμα πας σε Fast/fast θαπρεπει να εχει λιγοτερο. πχ σε dns με interleave/interleave εχεις κανα 30αρι με fast/interlave νομιζω κανα 15 αρι και Fast/fast κοντα στο 10 ισως και λιγοτερο. τωρα για το Ping σου που απο 65 ξαναπηγε 58 μπορει να ειναι θεμα γραμμης μπορει ομως και να πηγαινει 65 σε ωρες αιχμης. αλλωστε 7ms ειναι πολυ φυσιολογικο .δεν ειναι οτι ξαφνικα πας +20.σιγουρα καποιες ωρες και ο παροχος εχει παραπανω φορτο αλλα και οι Servers του παιχνιδιου.αλλωστε περνας και απο αρκετα Hops για να φτασεις εκει οποτε 1ms σε καθε Hop παραπανω και τσουπ τα +7ms. αν θες να το ψαξεις ετσι για χαβαλε απλα κανεις tracert και βλεπεις τι αλλαζει στα hops. τα +ms μπορει να ειναι μεχρι και απο καποιον που κατεβαζει λιγακι στο δικτυο σου(χωρις να σημαινει οτι κατεβαζει στο Full).εκει πχ με ενα qos μπορει να ειναι καλυτερα διοτι θα δινει προτεραιοτητα σε σενα.μπορει τα 58 να τα βλεπεις οταν πχ δεν ειναι κανεις στο δικτυο σου.υποθεσεις κανω.
GlyfadaTech Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε με πολυ απλα και χαζα λογια. fast καλυτερο ping, μικροτερο sync εκτος αν εχεις μεγαλυτερο attainable απο το max του πακετου σου ,δεν διορθωνει τα λαθη στα πακετα,θεωρητικα πιο ευαισθητη γραμμη σε αποσυνδεσεις. δεν θα εχεις Fec errors σε fast. interleave .μεγαλυτερο ping,μεγαλυτερο sync εκτος αν εχεις πιασει το Max οποτε απλα θα σου μεγαλωσει τα snr margin και το attainable,πιο σταθερη γραμμη σε αποσυνδεσεις και γινεται ελεγχος για λαθη στα πακετα. http://prntscr.com/oie758 αυτο το θεωρεις ενταξει; σε διαφορα games που παιζω διαπιστωνω lag στα click (keyboard) μου και το ping απο 49 εχει πατησει το 80 στο min τσιμπαω 150/200 αν παιζω και εχω και youtube !
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 15 minutes ago, GlyfadaTech said: http://prntscr.com/oie758 αυτο το θεωρεις ενταξει; σε διαφορα games που παιζω διαπιστωνω lag στα click (keyboard) μου και το ping απο 49 εχει πατησει το 80 στο min τσιμπαω 150/200 αν παιζω και εχω και youtube ! αν παιζεις και εχεις utube θελει qos αλλιως λογικο να στο πηγαινει στα υψη γιατι μπορει να σου πιταρει την γραμμη σε χρονο Dt οταν παει να κανει buffering και τραβαει οτι εχει και δενεχει το utube. το να κανεις spikes μπορει να ειναι θεμα wifi αλλα μπορει να ειναι και επειδη καποιος αλλος ειναι στο ιντερνετ και ανοιγει πχ μια σελιδα κτλ.κατα τα αλλα μια χαρα γραμμης εχεις.και Fast/fast μπορει να σηκωσει χωρις θεμα
GlyfadaTech Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, poulinos είπε αν παιζεις και εχεις utube θελει qos αλλιως λογικο να στο πηγαινει στα υψη γιατι μπορει να σου πιταρει την γραμμη σε χρονο Dt οταν παει να κανει buffering και τραβαει οτι εχει και δενεχει το utube. το να κανεις spikes μπορει να ειναι θεμα wifi αλλα μπορει να ειναι και επειδη καποιος αλλος ειναι στο ιντερνετ και ανοιγει πχ μια σελιδα κτλ.κατα τα αλλα μια χαρα γραμμης εχεις.και Fast/fast μπορει να σηκωσει χωρις θεμα το fast/fast το ζητησα μολις και μου ειπαν θα με ενημερωσουν ! στο rooter μπαινω μονο εγω ενσυρματα οχι ασυρματα ! τωρα 50mbps γραμμη να την λιωνει το youtube μου φαινεται too much !
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, GlyfadaTech said: το fast/fast το ζητησα μολις και μου ειπαν θα με ενημερωσουν ! στο rooter μπαινω μονο εγω ενσυρματα οχι ασυρματα ! τωρα 50mbps γραμμη να την λιωνει το youtube μου φαινεται too much ! το utube οταν ανοιξεις video θα σου τραβηξει παρααααα πολυ απο την γραμμη ειδικα αμα εισαι ethernet μεχρι να κανει buffering.δοκιμασμενο σε κατι adsl γραμμες που εβλεπες 17mbit γραμμη και το utube να τραβαει Full για μερικα secs μεχρι να κανει το buffering.ειναι στιγμιαιο αναλογως την γραμμη σου αν ειναι adsl ή vdsl οπως και αναλογως τι video θα βαλεις.αμα βαλεις 4k video θα τραβηξει για παραπανω ωρα. εσυ αν παιζεις εκεινη την ωρα θα δεις ενα ωραιο spike που εστω και για λιγο ειναι ενοχλητικο.οποτε η θα πρεπει να βαλεις οριο στον αλλο (bandwidth) ή θα πρεπει να ορισεις με qos οτι εσυ θα εξυπηρετησε απο τον Router με προτεραιοτητα No matter what
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, poulinos είπε η θα πρεπει να βαλεις οριο στον αλλο (bandwidth) ή θα πρεπει να ορισεις με qos οτι εσυ θα εξυπηρετησε απο τον Router με προτεραιοτητα No matter what και αυτα γινονται μεσα απο το ρουτερ? εγω εχω βρει την λυση εαν πχ παιζω ενα game και εχω και το twitch ανοιχτο πχ στο tablet κατεβαζω την ποιτητα του stream που βλεπω στο ελαχιστο και δεν βλεπω αυξηση των Ping στο game ισως πολυ λιγο
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 12 minutes ago, Simon_says said: και αυτα γινονται μεσα απο το ρουτερ? εγω εχω βρει την λυση εαν πχ παιζω ενα game και εχω και το twitch ανοιχτο πχ στο tablet κατεβαζω την ποιτητα του stream που βλεπω στο ελαχιστο και δεν βλεπω αυξηση των Ping στο game ισως πολυ λιγο ναι αν υποστηριζει κατι απο τα δυο το router.συνηθως qos υποστηριζουν.μετα υπαρχει και το Net limiter><δεν οριζεις Priorities αλλα βαζεις ορια.ειναι προγραμμα που τρεχει ανα pc. εννοειται βεβαια οτι αμα χρησιμοποιεις μικρη αναλυση στο utube οτι θα σου κανει μικροτερο buffering.για αυτο ειπα εξαρτατε τι συνδεση εχεις και τι ποιοτητα video βαζεις. το λιγο δεν θα σε επηρεασει.τα spikes θα σε επηρεασουν οταν παει να κανει buffering και ειδικα στην αρχη του video.
GlyfadaTech Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στις 22/7/2019 στις 2:57 ΜΜ, poulinos είπε το utube οταν ανοιξεις video θα σου τραβηξει παρααααα πολυ απο την γραμμη ειδικα αμα εισαι ethernet μεχρι να κανει buffering.δοκιμασμενο σε κατι adsl γραμμες που εβλεπες 17mbit γραμμη και το utube να τραβαει Full για μερικα secs μεχρι να κανει το buffering.ειναι στιγμιαιο αναλογως την γραμμη σου αν ειναι adsl ή vdsl οπως και αναλογως τι video θα βαλεις.αμα βαλεις 4k video θα τραβηξει για παραπανω ωρα. εσυ αν παιζεις εκεινη την ωρα θα δεις ενα ωραιο spike που εστω και για λιγο ειναι ενοχλητικο.οποτε η θα πρεπει να βαλεις οριο στον αλλο (bandwidth) ή θα πρεπει να ορισεις με qos οτι εσυ θα εξυπηρετησε απο τον Router με προτεραιοτητα No matter what εχω μια απορια ! η γραμμες πως μπορουμε να δουμε αν ειναι fast path ?
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2019 13 hours ago, GlyfadaTech said: εχω μια απορια ! η γραμμες πως μπορουμε να δουμε αν ειναι fast path ? δυο απλοι τροποι. α.κανεις Ping στον Dns του παροχου σου. αν παρεις κοντα στα 30 εισαι Interleave/interleave αν παρεις κανα 15-20 εισαι Interleave/fast και αν παρεις κοντα στα 10 ή και λιγοτερο εισαι Fast/fast β.μεσα απο το Web interface του Modem router αν το αναφερει.τα πιο πολλα το αναφερουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα