GlyfadaTech Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Καλημέρα Πριν 3 ωρες ξαφνικα το rooter μου εχασε το νετ παιρνει την εξηπηρετηση και κανουν τεστ και διαφορα αλλα και εγω περιμενα ΑλλαξαΜε router με.ενα απο τα αλλα που εχω ιδιο μοντελο ιδιας εταιριας παλι τα ιδια. Ειναι η κεντρικη και η μονη μπριζα στον χορο μου και συνδεεται με utp6 με το κεντρικο διανεμιτη του σπιτιου. Δεν χρισιμοποιο σταθερο αλλα το εβαλα ενα πανω για δοκιμη και παιρνει κανονικα τηλεφωνα. Το θεμα ειναι οτι οταν βαζω οποιοδιποτε ρουτερ δεν εχω ιντερνετ
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 17 hours ago, GlyfadaTech said: Καλημέρα Πριν 3 ωρες ξαφνικα το rooter μου εχασε το νετ παιρνει την εξηπηρετηση και κανουν τεστ και διαφορα αλλα και εγω περιμενα ΑλλαξαΜε router με.ενα απο τα αλλα που εχω ιδιο μοντελο ιδιας εταιριας παλι τα ιδια. Ειναι η κεντρικη και η μονη μπριζα στον χορο μου και συνδεεται με utp6 με το κεντρικο διανεμιτη του σπιτιου. Δεν χρισιμοποιο σταθερο αλλα το εβαλα ενα πανω για δοκιμη και παιρνει κανονικα τηλεφωνα. Το θεμα ειναι οτι οταν βαζω οποιοδιποτε ρουτερ δεν εχω ιντερνετ πιθανο προβλημα στο οριο στο kv για αυτο λογικα εχεις tdm teldphony απο το αστικο κεντρο.παει για βλαβη
GlyfadaTech Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, poulinos είπε πιθανο προβλημα στο οριο στο kv για αυτο λογικα εχεις tdm teldphony απο το αστικο κεντρο.παει για βλαβη Στην καμπίνα είμαι απο τους πρώτους χρήστες. Tdm τι είναι;
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 αν δεν εχεις , voip εχεις tdm απο το αστικο κεντρο η οποια παιζει.αρα εσυ εχεις χασει μονο το vdsl αρα θεμα στο kv
bill2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Είδος τηλεφωνίας Στη voip οι συσκευές συνδέονται στο ρουτερ Στη tdm οι συσκευές συνδέονται στη πρίζα του τηλεφώνου
GlyfadaTech Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 56 λεπτά πριν, divo είπε το τηλεφωνο που το εβαλες και δουλευε? Στη πριζα κατευθειαν 'η πανω στο ρουτερ? Ποια εταιρεια εχεις? Wind. Το τηλ το εβαλα στην πριζα και δουλευε κανονικα. Το εβγαλα εβαλα το ρουτερ και broadband δεν αναβει. Ειναι σαν να μην δινει σημα το ιντερνετ να ειναι απλα τηλεφωνο
GlyfadaTech Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, divo είπε δεν εχεις voip. 😉 εχεις αυτο που σου ειπαν tdm. Που σημαινει οτι για να λειτουργει το ρουτερ θες σπλιτερ και συνδεση στο adsl Εσυ πως το εχεις συνδεσει? φιλε μου εως εχθες ειχα το vdsl ροοτερ πανω στην πριζα και επαιζε κανονικα ! ξαφνικα επεσε το νετ και τελος εδω και 6 χρονια εχω κανονικα vdsl 50 μβπς η καμπινα ειναι δυο σπιτια διπλα ! καποια λαθος κινηση εγινε απο μεριας οτε νομιζω !
GlyfadaTech Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, divo είπε μισο λεπτο να το ξεκαθαρισουμε. αν βαλεις μονο του το ρουτερ, χωρις τηλεφωνο πανω αυτο πρεπει να δουλευει, οτι και να εχεις. Ητε ειναι voip ητε tdm. τι ρουτερ εχεις και σε ποια εταιρεια εισαι? αδερφε να στα πω μια λαστ γιατι μαλλον δεν προσεχεις ειναι wind εαν βαλω σκετο σταθερο βαραει κανονικα και μπορω να παρω και να με παρουν ! εαν βαλω ΟΠΟΙΟ ροοτερ δεν αναβει ποτε το broadband και το internet ! και αυτο εγινε εχθες το πρωι σαν να αποσυνδεσε καποιος κατι απο τον οτε/wind/vodafone η οποια αλλη εταιρια ! δεν ειναι το προβλημα στο rooter τοσο καιρο επαιζε κανονικα ! εχω πολλα ροοτερ δοκιμασα τα παντα ! εβαλα κανονικα και adsl και vdsl και voip με το mail/pass κανονικα σαν να το εκανα setup απο την αρχη ! δεν βρισκει βροχο/ρευμα η οπως λεγετε ! σαν τηλ δουλευει σαν ιντερνετ οχι
GlyfadaTech Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, divo είπε οποτε το δινεις βλαβη. και να ερθουν απο τη wind να το δουνε. Δεν εχεις να κανειις κατι εσυ. ηρθε ο τεχνικος τους χθες το ειδε και το εστειλε ΟΤΕ και λεει δεν ξερει τι ειναι ! και ουτε μετρησεις εκανε κατω ουτε τπτ ! απλα εβαλε το μηχανιμα στην πριζα ! και του λεω μετρα και απο κατω μην εχει κοπει κανα καλωδιο η οτιδιποτε ! ποτε δεν ξερεις και μ λεει βαριεμαι ! εμεινα μα....κας εκεινη την ωρα ! και οχι δεν τα παραλεω! προφανως ειναι ο τροπος του να κανει την δουλεια του ! "επαγγελματιας"
GlyfadaTech Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2019 από GlyfadaTech
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 On 13/07/2019 at 22:03, GlyfadaTech said: ηρθε ο τεχνικος τους χθες το ειδε και το εστειλε ΟΤΕ και λεει δεν ξερει τι ειναι ! και ουτε μετρησεις εκανε κατω ουτε τπτ ! απλα εβαλε το μηχανιμα στην πριζα ! και του λεω μετρα και απο κατω μην εχει κοπει κανα καλωδιο η οτιδιποτε ! ποτε δεν ξερεις και μ λεει βαριεμαι ! εμεινα μα....κας εκεινη την ωρα ! και οχι δεν τα παραλεω! προφανως ειναι ο τροπος του να κανει την δουλεια του ! "επαγγελματιας" α.αν δεν κανει προσπαθεια καν για sync κατι εχει γινει στο Kv.να εχει κοπει απο κατω δεν γινεται διοτι δεν θα ειχες τηλεφωνο.αν εκανε προσπαθεια Sync τοτε ναι θα πρεπε να δοκιμασει και κατω.αλλιως για να μην κανει καν προσπαθεια sync και να φταιει η καθετη σου θα πρεπε καποιοςνα εχει βαλει splitter πιο πριν και να το εχει βαλει λαθος.που και παλι παιζει να εβλεπες training.
GlyfadaTech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 για ακόμη μια μέρα η wind με δουλεύει ότι θα έρθει ο ΟΤΕ 11:00 με 15:00 για να μου φτιάξει το πρόβλημα από την τρίτη πάμε έτσι !!! κάθε μέρα " ερχετε ο ΟΤΕ" αλλά δεν βλέπω άνθρωπο ! 1 ώρα πριν, poulinos είπε α.αν δεν κανει προσπαθεια καν για sync κατι εχει γινει στο Kv.να εχει κοπει απο κατω δεν γινεται διοτι δεν θα ειχες τηλεφωνο.αν εκανε προσπαθεια Sync τοτε ναι θα πρεπε να δοκιμασει και κατω.αλλιως για να μην κανει καν προσπαθεια sync και να φταιει η καθετη σου θα πρεπε καποιοςνα εχει βαλει splitter πιο πριν και να το εχει βαλει λαθος.που και παλι παιζει να εβλεπες training. Στο ότι με κοροϊδεύουν μπορώ να κάνω κάτι;
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 hour ago, GlyfadaTech said: για ακόμη μια μέρα η wind με δουλεύει ότι θα έρθει ο ΟΤΕ 11:00 με 15:00 για να μου φτιάξει το πρόβλημα από την τρίτη πάμε έτσι !!! κάθε μέρα " ερχετε ο ΟΤΕ" αλλά δεν βλέπω άνθρωπο ! Στο ότι με κοροϊδεύουν μπορώ να κάνω κάτι; σε αυτο δεν φταιει ο παροχος.εχω δει πολλες φορες ο οτε να γραφει στην βλαβη οτι θα ερθει πχ 18/07 12:00 με 14:00 και μετα να βλεπεις να γινεται 19/07 και μετα να γινεται 20/07.δυστυχως εδω και αρκετους μηνες υπαρχει αρκετα μεγαλο Delay με τις βλαβες.δεν ξερω τι εχει γινει αν δηλαδη ειναι ελλειψη προσωπικου ή δεν ξερω τι.αλλο τοσο που ειναι και καλοκαιρι και ξεκινανε και αδειες. η wind σου διαβαζει οτι λεει ο οτε .αν ο οτε πει 17 θα σου πει 17 αν ο οτε το αλλαξει 18 θα σου πει 18 κτλ.
GlyfadaTech Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, poulinos είπε σε αυτο δεν φταιει ο παροχος.εχω δει πολλες φορες ο οτε να γραφει στην βλαβη οτι θα ερθει πχ 18/07 12:00 με 14:00 και μετα να βλεπεις να γινεται 19/07 και μετα να γινεται 20/07.δυστυχως εδω και αρκετους μηνες υπαρχει αρκετα μεγαλο Delay με τις βλαβες.δεν ξερω τι εχει γινει αν δηλαδη ειναι ελλειψη προσωπικου ή δεν ξερω τι.αλλο τοσο που ειναι και καλοκαιρι και ξεκινανε και αδειες. η wind σου διαβαζει οτι λεει ο οτε .αν ο οτε πει 17 θα σου πει 17 αν ο οτε το αλλαξει 18 θα σου πει 18 κτλ. σημερα μου ειπαν απο την wind οτι εστειλαν την βλαβη στον οτε 16/07/2019 ενω ο τεχνικος ειχε ερθει σπιτι μ για ελεγχο 12/07/2019 απο παρασκευη μεχρι τριτη δεν ειχαν προωθησει την βλαβη στον οτε αρα προφανως και εχουν μεριδιο ευθυνης! το οτι με πανε απο μερα σε μερα και οτι μ λενε συνεχεια για τον οτε με ξεπερναει ! ενας υπαλληλος της wind μου ειπε σημερα να επικοινωνησω με τον οτε και οταν τον ρωτησα τη δουλεια εχω εγω ως πελατης σας να μιλησω με τον οτε μου το εκλεισε ! κρατησα το ονομα του
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) περα απο το να ευχηθω να ξεμπερδεψεις , 2 ώρες πριν, poulinos είπε ο οτε να γραφει στην βλαβη οτι θα ερθει πχ 18/07 12:00 με 14:00 και μετα να βλεπεις να γινεται 19/07 και μετα να γινεται 20/07.δυστυχως εδω και αρκετους μηνες υπαρχει αρκετα μεγαλο Delay με τις βλαβες.δεν ξερω τι εχει γινει αν δηλαδη ειναι ελλειψη προσωπικου ή δεν ξερω τι.αλλο τοσο που ειναι και καλοκαιρι και ξεκινανε και αδειες. αν συμβαινει κατι τετοιο τοτε να λενε κοιταξτε θα ερθει απο 18/7 εως 21 βαλε και μια μερα παραπανω για μεγαλυτερη ανεση, αλλα ομως σε αυτην την προθεσμια να ερθει σιγουρα!!! αν μην τι αλλο ειναι εφικτο και οχι δυσκολο! και μενα μου χα νε πει θα ερθει μεχρι σημερα και δεν εχει ερθει κανενας και ουτε που πηρα τηλ γνωριζουν αν θα ρχοταν η οχι Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα