lipdim1973 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Παιδιά καλησπέρα σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με μια αγορά που θέλω να κάνω. Ενδιαφέρομε να αγοράσω μια κονσόλα playstation 2 η Xbox. Εδώ και 2 - 3 μέρες προσπαθώ να διαλέξω πια κονσόλα να πάρω,πια από της δυο είναι η καλύτερη. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτήν την επιλογή. θέλω να μου πείτε πια από της 2 κονσόλες υπερέχει στα παιχνίδια και στα γραφικά, η και πιες δυνατότητες μπορεί να έχει παραπάνω η μια κονσόλα από την άλλη. Και το σπουδαιότερο,πια είναι πιο καλή πάνω στο θέμα του τσιπαρισματος. Ευχαριστώ Δημήτρης.
dreamcast Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 tosa post exoun ginei . fwties theleis na anapseis pali? des ti paignidia se endiaferoun kai apofasise! egw san gamer tha sou proteina na mhn dwseis shmasia mono sthn epifaneia p.x graphics alla sto bathos twn paignidiwn pou se endiaferoun!
BlizardBill Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Εγώ κλασικά λέω Ps2 αν υπάρχει pc, γιατί έχει πολλά φοβερά παιχνίδια που δεν θα βρεις εκεί. (α, και γιατί δεν είναι Microsoft και γιατί δεν αντέχω το joypad του xbox ) To xbox έχει ελαφρός καλύτερα γραφικά , τσιπάρεται ευκολότερα, ενώ έχει και το HD. Κάνε και search, υπάρχει πρόσφατο ίδιο θέμα.
lipdim1973 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Basika moy aresoyn paixnidia toy stil resident evil,silent hill.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Για μενα το μονο πλεονεκτημα του ps2 ειανι οι πιο πολοι τιτλοι.Κατα τα αλαλ το xbox υπερτερει σε ολα και τωρα βρισκεις και σε αυτο σχεδον ολα τα παιχνιδια.Το εχω παρει του γιου μου 5 μηνες και εχει ανω απο 100 παιχνιδια!!!Ενα βασικο του πλονεκτημα οτι συνδεεται με το pc με καρτες δικτυου και ενα μειονεκτημα οτι τα γνησια παιχνιδια γινοντε backup πιο δυσκλα απο του ps2.
dreamcast Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Basika moy aresoyn paixnidia toy stil resident evil,silent hill. eise atyxos h mia seira einai tou gamecube kai h allh tou ps2!
lipdim1973 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Kalimera sas. Kamia selida poy na exei arketa paixnidia kai gia ths dyo konsoles yparxh ? Oste na do pano kato ti pezete gia thn ka8e konsola se 8ema paixnidion.
Belerefontis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 http://www.gamespot.com http://www.gamerankings.com
ecthelion79 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 To xbox είναι τρεις φορές ισχυρότερο από το ps2, και σε απόδοση γραφικών και σε αναπαραγωγή dvd αλλά το ps2 έχει σαφώς ανώτερα παιχνίδια (ξέρω πολλά άτομα που το πήραν μόνο και μόνο για το pes3 και το gt4, το pes3 βέβαια υπάρχει και στο pc, αλλά είναι πολύ προβληματικό εκεί). Εξαρτάται τι θες, άμα θες απλά να παίζεις παιχνίδια χωρίς να το ψάχνεις και πολύ, πάρε ps2, αν όμως το ψάξεις, το xbox, λόγω του ότι έχει σκληρό, μπορείς να το μετατρέψεις σε κανονικό entertainment station, να ακούς Mp3s, να βλέπεις divx και dvd κλπ. Ένας φίλος μου του έχει βάλει 120άρη σκληρό και το έχει τιγκάρει στα παιχνίδια (καμμιά 30αριά), οπότε αν κάνεις αυτή τη μαγκιά δεν χρειάζεσαι ούτε dvds ούτε τίποτα, περνάς τα παιχνίδια κατευθείαν στο σκληρό. Ένα μειονέκτημα του xbox είναι ότι για να βλέπεις dvds πρέπει να αγοράσεις το remote που κάνει καμμιά 30αριά euros αν δε με απατά η μνήμη μου, πρόβλημα που λύνεται με το evox (με το media player του xbox μπορείς να δεις και dvds οποιασδήποτε region). Αυτά και πολλά άλλα.
lipdim1973 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ για ότι απαντήσεις μου έχετε δώσει. Σήμερα πήγα σε ένα μαγαζί και ρώτησα πόσο έχει την κονσόλα xbox και playstation2. Η τιμές που μου είπε είναι: (ΧΒΟΧ) 200 ευρο η κονσόλα και 100 ευρο το τσιπακι. Τα ίδια και για το playstation2. είναι νορμάλ η τιμές η βαράει κατά κεφαλα ? Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά για το xbox. Διάβασα σε μια σελίδα πως κάτι παίζεται με τους drives του xbox, αν είναι Samsung όλα είναι ρολόι ,αλλά αν είναι Thompson, Philips τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα για μερικές λειτουργίες του μηχανήματος. Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό. αυτό το πράγμα με τους drives μπορείς να το τσεκάρεις πριν πάρεις το μηχάνημα ? Η όλα είναι στα χέρια της τύχης ? Θα ήθελα να μου πείτε όταν θα πάω να παραγγείλω την κονσόλα από το μαγαζί που ανέφερα παραπάνω και τον ρωτήσω τη τσιπακι έβαλε, κατά την γνώμη σας πιο τσιπακι θα είναι το καλύτερο που μπορεί να μου πει,και πιο το πιο άχρηστο. Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να αντιγράφω τα παιχνίδια σε cd και να παίζουν στο xbox κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και να μπορώ να βλέπω καμιά ταινία dvd στην κονσόλα. Τώρα από εκεί και πέρα mame παιχνίδια,divx έργα και και διάφορα άλλα δεν με ενδιαφέρουν προς το παρόν. Ο σκληρός δίσκος που έχει το μηχάνημα μέσα όταν το παίρνεις,πόσα παιχνίδια μπορείς να αποθηκεύσεις ? Παιδιά ευχαριστώ όλους που θα μπουν στον κόπο να απαντήσουν στης ερωτήσεις μου αυτές. ευχαριστώ Δημήτρης
sargos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Geia sou Dimitri... H endiktiki timi tou Xbox einai 200 Euro + 50 Euro to tsipaki Frontise na pareis ti diafani ekdosi pou kykloforei kai tha me thimiytheis... Me to parapano setup, mporeis na kaneis ola auta pou anafereis, me eidika programatakia sto PC/Xbox. Ean theleis bebea (synistate), na topothetiseis kai to software kit, to opoio tha sou dinei tin epipleon dynatothta na syndeseis to Xbox me to PC (diktyo), oste na kaneis kai merika extra pragmatakia. Bebea ena olokliromeno Xbox perilambanei kai ena 120 Gb disko (120 Euro), etsi oste na apofygeis ta polla cd/dvd kai tin fthora tou dvd-rom. Einai alitheia oti mono to Samsung Drive paizei abiasta akoma kai cd-r backups alla epeidi spanizei auto to dvd-rom, tha mporeseis na to breis mono stin mauri agora (+50 stin agora tis konsolas), i tha psaxeis na to breis se metaxeirismeno... Telos oson afora tis tainies to Xbox einai i kaliteri epilogi, kathos den kolaei pouthena, afou paizei ola ta format me ton kalitero dinato tropo! Synepos, dyo einai oi liseis pou sou proteino: 1) Xbox + Tsip + HDD 120 Gb --> 350 Euro 2) Xbox + Tsip xoris na xathei i eggyisi + Software kit --> 280 Euro
Belerefontis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Λοιπόόόόόν... 1)Το παιδί που πάει να σου πουλήσει το Xbox σίγουρα βαράει κατακέφαλα!Η στάνταρ τιμή με την οποία θα συναντήσεις το Xbox είναι στα 250 € τσιπαρισμένο και επαναλαμβάνω,τσιπαρισμένο ενώ αυτή του PS2 κυμαίνεται στα 270-280.Και για του λόγου το αληθές,ρίξε μια ματιά και εδώ : http://www.modchip.gr/online/catalog/default.php?cPath=21_30 http://www.modchip.gr/online/catalog/default.php?cPath=22_23 http://www.consoleworld.gr/greek/index.htm 2)Είναι εν μέρη σωστό αυτό που διάβασες.Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι οτι η πρώτη γενιά Thompson drives ήταν πολύ picky στο τί μάρκες dvd μπορούσε να διαβάσει και ο κάθε κάτοχος xbox με thompson drive έμπαινε σε μεγαλύτερα έξοδα προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδιοτροπίες του drive του,αγοράζοντας ακριβές μαρκες dvd ή και DVD-RW πολλές φορές.Αυτο βέβαια στην πρώτη γενιά Xbox.Απο εκεί και πέρα,απο την δεύτερη (1.1) μέχρι την πέμπτη γενιά (1.4),τα drives που φορούσε το μηχάνημα ήταν Philips και samsung,με πολύ καλή αναγνωσιμότητα και τα δύο αλλά με τα Samsung να δίνουν ρέστα.Διάβαζαν ότι μαρκα DVD και να τους τοποθετούσες όπως και Cd.Η τελευταία γενιά Xbox τώρα(1.5) φοράει πάλι thompson αλλά όχι τα thompson που μας πίκραναν όλους στην πρώτη έκδοση της κονσόλας αλλά σκάλες ανώτερα αγκίζοντας τις επιδόσεις των Philips.Δέν θα έχεις κανένα απολύτων πρόβλημα.Ά,όσο για την αναγνωρισιμότητα,όλα τα Xbox v 1.0 φοράνε thompson,1.1-1.3 ανάμεικτα Philips kai Samasung,1.4 μόνο Samasung και 1.5 μόνο νέα γενιά Thompson.Επίσης μπορείς να ελέγξεις τι Drive φοράει κάνοντας eject και ελέγχοντας τις τρύπες του Drive,εκεί που τοποθετείς το DVD.Αν έχει μια μεσαίου μεγέθους ή μεγάλη τρύπα,τότε είναι εξοπλισμένο με Thompson ή Philips,ενώ άν εχει τρείς μικρές,τότε είναι Samsung.Αλλα,άν πας για καινούργιο(και σου το συνιστώ),πάς κατευθείαν για Thompson. http://www.xbox-scene.com/versions_1.php http://www.xbox-scene.com/versions_0.php 3)X-BIT ( top of the top αλλά δέν έρχεται ακόμα Ελλάδα),X-ecuter (κορυφαίο),x-tasis 4)Όσο για αντιγραφές,άν έχεις Pc με κάρτα δικτύου,κάνεις ότι θές.Αν δέν έχεις.θα σε απογοητεύσω λέγοντάς σου ότι για κάθε αντιγραφή παιχνιδιού Xbox που θα θές θα βάζεις το χέρι στην τσέπι. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Founes Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 exw edw kai ligo kairo mia 28ara tv sto saloni kai me trwei na parw consolitsa... emena mou aresoun sports kai racing... kai gia auto to logo lew na parw to PS2 podosfairaki ralaki kai agios o theos... aaa mipws xerete tin prosfora to PS2 me 2 controlers kai memory card = 200E poio katastima tin exei ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.