Sadako Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά, χρησιμοποιώ το Teamviewer αρκετά χρόνια τώρα, έχει 1-2 που μου έβγαλε ξαφνικά ότι "υποψιάζεται" ότι χρησιμοποιείται για commercial σκοπό. Το ψιλοαγνόησα, αλλά σήμερα ξαφνικά διαπίστωσα ότι με πετάει μετά από κανά λεπτό κάθε φορά που μπαίνω. Δεν άλλαξα κάτι στην χρήση μου, μπαίνω 2-3 φορές τον μήνα σε ένα PC στο πατρικό μου και συγχρονίζω κάτι αρχεία (δεν γίνεται ο συγχρονισμός μέσω Teamviewer, έχω στήσει remote FTP access, απλά τον ενεργοποιώ μπαίνοντας σε εκείνο το PC μέσω teamviewer). Δεν ξέρω με ποια λογική χαρακτηρίζεται κάποια χρήση ως commercial, αλλά υπάρχει τρόπος να παρακάμψω τον περιορισμό; Εναλλακτικά υπάρχει κάποιο άλλο δοκιμασμένο software για την ίδια δουλειά; Microsoft Remote Desktop είχα δοκιμάσει σε κάποια φάση να σετάρω αλλά δεν είχα βγάλει άκρη για λόγο που δεν θυμάμαι τώρα.
zx1234r Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Ναι το TeamViewer τον τελευταίο καιρό έχει περιορίσει πολύ την προσωπική χρήση και αν το χρησιμοποιείς συχνά σε φλαγκάρει με κάποια δικά του κριτήρια. Σκοπός είναι όλοι να το αγοράσουν. Δοκίμασε anydesk.
Alexandros_D Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Συχνά και εμένα με flagάρει για ένα διάστημα και με περιορίζει σε 5λεπτες συνδέσεις, αλλά μετά από κανά 2 βδομάδες φεύγει το flag και είναι οκ. Βέβαια υπάρχει και εναλλακτική, το AnyDesk που και αυτό έχει unatented access.
dimitris_sal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sadako είπε Καλησπέρα παιδιά, χρησιμοποιώ το Teamviewer αρκετά χρόνια τώρα, έχει 1-2 που μου έβγαλε ξαφνικά ότι "υποψιάζεται" ότι χρησιμοποιείται για commercial σκοπό. Το ψιλοαγνόησα, αλλά σήμερα ξαφνικά διαπίστωσα ότι με πετάει μετά από κανά λεπτό κάθε φορά που μπαίνω. Δεν άλλαξα κάτι στην χρήση μου, μπαίνω 2-3 φορές τον μήνα σε ένα PC στο πατρικό μου και συγχρονίζω κάτι αρχεία (δεν γίνεται ο συγχρονισμός μέσω Teamviewer, έχω στήσει remote FTP access, απλά τον ενεργοποιώ μπαίνοντας σε εκείνο το PC μέσω teamviewer). Δεν ξέρω με ποια λογική χαρακτηρίζεται κάποια χρήση ως commercial, αλλά υπάρχει τρόπος να παρακάμψω τον περιορισμό; Εναλλακτικά υπάρχει κάποιο άλλο δοκιμασμένο software για την ίδια δουλειά; Microsoft Remote Desktop είχα δοκιμάσει σε κάποια φάση να σετάρω αλλά δεν είχα βγάλει άκρη για λόγο που δεν θυμάμαι τώρα. Είχε τύχει και σε μένα αυτό πριν αρκετό καιρό Άνοιξα ticket και τους ζήτησα να το ξαναδούνε καθώς η χρήση που κάνω δεν ειναι commercial Μου απαντήσανε οτι εγινε έλεγχος και οτι δέχτηκαν την άποψη μου,οπότε και μου αφαιρέσανε το flag Απο τότε δεν ειχα ξανα το ίδιο πρόβλημα Εδω ειναι η φόρμα για να ανοίξεις ticket Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από dimitris_sal
kormos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 12/7/2019 στις 10:53 ΠΜ, Sadako είπε Καλησπέρα παιδιά, χρησιμοποιώ το Teamviewer αρκετά χρόνια τώρα, έχει 1-2 που μου έβγαλε ξαφνικά ότι "υποψιάζεται" ότι χρησιμοποιείται για commercial σκοπό. Το ψιλοαγνόησα, αλλά σήμερα ξαφνικά διαπίστωσα ότι με πετάει μετά από κανά λεπτό κάθε φορά που μπαίνω. Δεν άλλαξα κάτι στην χρήση μου, μπαίνω 2-3 φορές τον μήνα σε ένα PC στο πατρικό μου και συγχρονίζω κάτι αρχεία (δεν γίνεται ο συγχρονισμός μέσω Teamviewer, έχω στήσει remote FTP access, απλά τον ενεργοποιώ μπαίνοντας σε εκείνο το PC μέσω teamviewer). Δεν ξέρω με ποια λογική χαρακτηρίζεται κάποια χρήση ως commercial, αλλά υπάρχει τρόπος να παρακάμψω τον περιορισμό; Εναλλακτικά υπάρχει κάποιο άλλο δοκιμασμένο software για την ίδια δουλειά; Microsoft Remote Desktop είχα δοκιμάσει σε κάποια φάση να σετάρω αλλά δεν είχα βγάλει άκρη για λόγο που δεν θυμάμαι τώρα. Οπως ήδη αναφέρθηκε δες το AnyDesk
Sadako Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Το πέρασα το anydesk στο PC που το 95% του χρόνου είναι το "remote pc" . Σε λίγες μέρες μέρες που θα επιστρέψω στο "κύριο" PC θα το δοκιμάσω εκτενέστερα. Με μια σύντομη δοκιμή πάντως φάνηκε εξίσου απλό ως προς την χρήση. Ως προς τιε επιδόσεις πώς τα πάει συγκριτικά με το TeamViewer; Τα ίδια ή καλύτερα; Πάντως από ότι είδα αυτοδιαφημίζεται ότι τα πάει καλύτερα ως προς την απόκριση και την ομαλότητα στον χειρισμό του remote PC.
kormos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, Sadako είπε Το πέρασα το anydesk στο PC που το 95% του χρόνου είναι το "remote pc" . Σε λίγες μέρες μέρες που θα επιστρέψω στο "κύριο" PC θα το δοκιμάσω εκτενέστερα. Με μια σύντομη δοκιμή πάντως φάνηκε εξίσου απλό ως προς την χρήση. Ως προς τιε επιδόσεις πώς τα πάει συγκριτικά με το TeamViewer; Τα ίδια ή καλύτερα; Πάντως από ότι είδα αυτοδιαφημίζεται ότι τα πάει καλύτερα ως προς την απόκριση και την ομαλότητα στον χειρισμό του remote PC. Ενδέχεται σε κάποιες ιδιαίτερες ενέργειες που να ζητάει δικαιώματα διαχειριστή να χρειάζεται συγκατάθεση από το χρήστη.... Για απλή χρήση είναι κατά τα άλλα αρκετά γρήγορο και το βασικότερο, χωρίς πολλά πολλά, copy/paste από το ένα μηχάνημα στο άλλο... μια απλή ευκολία!
mindreader Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μετα απο παρομοια προβληματα με το teamviewer, αλλαξα κι εγω σε anydesk. Δεν θα καθομαι να 'παιζω'! Αν αυτοι δεν μπορουν να εντοπισουν σωστα, τι ειναι personal και τι commercial use, προβλημα τους! Ειχα να συνδεθω, και εγω, και το αλλο μηχανημα (εξακριβωμενο!), με teamviewer, για πανω απο 1 μηνα! Και συνδεομαι, και πανω στο 15λεπτο, μου λες οτι με κοβεις για commercial use? Στα τσακιδια! Οτι ανεβαινει, κατεβαινει. Καποιος να τους το σφυριξει εκει στην teamviewer. Κι άλλοι κατα καιρούς 'την είδαν', και εντος ολίγου βρέθηκαν σε τάρταρα...
snbblp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Ανοίγεις ticket, επισυνάπτεις τα logs, και τους γράφεις "Bullshit detected. Migrating to Anydesk, extortion ignored". Θα ακυρώσουν το ban, αλλά ΜΗΝ κάνεις πίσω. 1
yioula Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 ΑΝΥDESK.. κρατας σε χρηση το τημβιουερ μονο οταν θες να μπεις σε κινητο ανδροιδ, εκει το ενυδεσκ εχει θεματακια εναρξης κ ευκολης χρησης.. καποιοι κολλημενοι με το τeamviewer απλα στηνουν μια παλια βερζιον νομιζω την 7, εκει δεν εχει ''commercial use'' 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα