Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psaris είπε

η 2080 μου πάντως τραβάει 150-180w..... και αυτο με το power sto 129%

Toτε εχεις τον ορισμο του bottleneck μιας και η καρτουλα συμφωνα με τα specs της Nvidia τραβαει 215W σε full load, νουμερo που εχει επιβεβαιωθει σε αμετρητα review.

Eδω μαλιστα την βλεπουμε σε ενα χαλαρο 240W https://www.tomshardware.com/reviews/gigabyte-geforce-rtx-2080-gaming-oc-8g,5879-4.html

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, voltmod said:

ναι, το paper launch λέω.

Πολύ κακή αντίληψη της πραγματικότητας. Κρίμα που έχει αλλάξει τόσο το insomnia τα τελευταία χρόνια...

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Psaris είπε

η 2080 μου πάντως τραβάει 150-180w..... και αυτο με το power sto 129% αλλα τωρα που βλεπω στα benchmark η 5700xt εχει τρομερό αποδοση τιμή... απλα οι θερμοκρασίες 80c+ δηλαδή στο ελληνικό καλοκαιρι θα ψήνεται...

Τοτε δεν την χρησιμοποιεις στα μεγιστα. Στα βαρια παιχνιδια ειδα και 210 βαττ καταναλωση  στο Mining 230.

Αν οι 5700 εχουν καταναλωση κατω απο 200 βαττ θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος για αυτα που δινει

Δημοσ.

Αναμένουμε απο σεπτέμβριο και μετά να μπαίνει πακέτο Ryzen που τα σπάει με Custom Saphire η Asus κάρτα,θα χρειαστώ βέβαια και ανάλογο M/B :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FYI, ο Timmy Joe PC Tech κατάφερε να βάλει μία ψύκτρα του R9 390 της Visiontek (link), και ο θόρυβος έπεσε απίστευτα και με λίγο καλύτερες θερμοκρασίες. Για αυτούς που δεν έχουν υπομονή, μπορείτε να πάρετε ένα Arctic Accelero Twin Turbo/Xtreme και να το βάλετε πάνω στην κάρτα, αφού είναι συμβατή με την R9 390, και λογικά θα χωράει στην 5700/5700XT επίσης.

EDIT: Οι κάρτες επίσης δεν υποστηρίζουν Crossfire. Μπορεί κάποιος να πει ότι κανείς δεν νοιάζεται για αυτό, αλλά κάποιος θα είναι αρκετά τρελός να αγοράσει 2 για το συστημά του. Συμπέρασμα; Για multi-GPU, ή κάθεσε με τις Vega 56/64, ή γίνεσαι βάζελος και πετάς 2000+€ για 2 2080 ti.

Επεξ/σία από apleistos_gatos
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Rizas είπε

Λογικό να γίνονται release απο AMD ,νεοι Ryzen cpu,νεες Navi gpu και ούτε ένα άρθρο... απόλυτη σιωπή.

Δηλαδή απο όλες τις εξελίξεις τις τελευταίες μέρες αυτό που ήταν το ποιό ενδιαφέρον να ανεβεί στο site ήταν το κακό blower που έχουν βάλει στα Navi που ούτος ή άλλως το 95% που θα πάρει gpu(είτε είναι AMD είτε NVDIA)  θα πάρεί custom λύση....

Sorry αλλά επειδή είναι απο τα ελάχιστα ελληνικά site το Insomnia που φροντίζω να ενημερώνομαι τα τελευταία χρόνια(απο το 2013΄) θεωρώ ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχει όσο γίνεται καλύτερη ενημέρωση πάνω στα τεχνολογικά θέματα και πόσο μάλλον τόσο hot!!

Εντωμεταξύ νέο άρθρο στο Insomnia: Νέα παγωτομηχανή βάζουν στα κεντρικά γραφεία της Intel για να δροσίζονται οι υπάλληλοι καθώς ασχολούνται πάνω στους νέους επεξεργαστές 10nm!!

Αν συνεχίσεις να λες αλήθειες να είσαι σίγουρος ότι στο ξεκάρφωτο θα φας ban. Δεν υπάρχει δημοκρατία ή ελευθερία λόγου στο διαδίκτυο,  όλα είναι στημένα φίλε. 

Ξέρεις πόσοι πληρώνονται για να φαίνονται απλοί χρήστες αλλά στην ουσία κάνουν έμμεση διαφήμιση ή αποτρέπουν ανταγωνιστικά προϊόντα? 

• Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Πεταγομαι στο φουρνο για ζεστο ψωμι και μετα απεναντι για νεες cpu-gpu.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panoskatos είπε

Ξέρεις πόσοι πληρώνονται για να φαίνονται απλοί χρήστες αλλά στην ουσία κάνουν έμμεση διαφήμιση ή αποτρέπουν ανταγωνιστικά προϊόντα? 

χαχα ειλικρινα θα σε δουλευα και θα σου ελεγα οτι μας κατασκοπευουν η Γη ειναι επιπεδη και τετοια αλλα μολις κοιτουσα καποια σχολια για τους Ryzen 3000 στο αλλο αρθρο και ηταν 2-3 τυποι που υποστηριζαν οτι καλυτερα να παρεις 9600Κ παρα εναν 3600 γτ ειναι και καλυτεροι στα παιχνιδια οι 9600Κ (δεν ειναι με βαση ολα τα review) ΚΑΙ πιο φτηνοι (δεν ειναι βαση ΟΛΩΝ των σελιδων που πουλανε pc parts σε ολο το καταραμένο ιντερνετ και ειδικα αν αναλογιστεις οτι ΔΕΝ σου δινουν μαζι ανεμιστηρακι). Λοιπον ποτε δεν υποτιμησα ουτε προκειται να το κανω στην ζωη μου την εκταση της ανθρωπινης βλακειας αλλα αυτοι οι συγκεκριμενοι μονο αν πληρώνονται απο καπου θα μπορουσαν να τα υποστηριζαν αυτα. Κανεις δεν ειναι τοσο βλαξ. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μακριά από RX Navi μέχρι να δούμε υλοποίησης και από τις γνωστες εταιρίες ,από θέμα απόδοσης τιμής δεν είναι άσχημες αλλα με τέτοιες θερμοκρασίες είναι απαγορευτικές και το GPU usage βαράει 100% , πολύ απογοητευτικό για 7nm

17 ώρες πριν, panoskatos είπε

Αν συνεχίσεις να λες αλήθειες να είσαι σίγουρος ότι στο ξεκάρφωτο θα φας ban. Δεν υπάρχει δημοκρατία ή ελευθερία λόγου στο διαδίκτυο,  όλα είναι στημένα φίλε. 

φιλε με αυτά που έχω περάσει εγώ τα τελευταία δέκα χρονια στο NET μου με τα AMD , ζημιες , ταλαιπωρία ,ασυμβατότητες , άγχος , δεν χρειάζομαι κάποιον να με πληρώσει. το κάνω δωρεάν και στο κάτω κάτω είναι και η πραγματικότητα , θα πρέπει να περάσουνε πολλά χρονια και να βγάλει πραγματικά καλά προϊόντα η AMD για να με ξανακερδίσει , είναι δυνατόν τώρα με την RX σειρά που ανακοίνωσε να χτυπάνε 90 και 100 βαθμούς θερμοκρασίας η κάρτες , όταν τα αντίστοιχα τις nvidia είναι κοντά στα 65-70 , δηλαδή έλα εσύ τώρα στη θέση μου να έχεις ένα NET καφέ με 40 pc , και δες το επαγγελματικά από θέμα κατανάλωσης ρεύματος και θερμοκρασίας χώρου με τέτοιο θερμικό φορτίο , 5 βαθμούς διαφορα θερμοκρασία χώρου θα είναι κάτω το μαγαζί με nvidia για πλακα , θα εξοικονομήσω και ρεύμα από τα airconditions , και μακροπρόθεσμα θα έχω λιγότερες ζημιες , γιατί με 100 βαθμούς δεν θα βγάλουνε πάνω από 2 χρονια είναι standart

Επεξ/σία από MTX
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 13/7/2019 στις 3:50 ΜΜ, MTX είπε

μακριά από RX Navi μέχρι να δούμε υλοποίησης και από τις γνωστες εταιρίες ,από θέμα απόδοσης τιμής δεν είναι άσχημες αλλα με τέτοιες θερμοκρασίες είναι απαγορευτικές και το GPU usage βαράει 100% , πολύ απογοητευτικό για 7nm

φιλε με αυτά που έχω περάσει εγώ τα τελευταία δέκα χρονια στο NET μου με τα AMD , ζημιες , ταλαιπωρία ,ασυμβατότητες , άγχος , δεν χρειάζομαι κάποιον να με πληρώσει. το κάνω δωρεάν και στο κάτω κάτω είναι και η πραγματικότητα , θα πρέπει να περάσουνε πολλά χρονια και να βγάλει πραγματικά καλά προϊόντα η AMD για να με ξανακερδίσει , είναι δυνατόν τώρα με την RX σειρά που ανακοίνωσε να χτυπάνε 90 και 100 βαθμούς θερμοκρασίας η κάρτες , όταν τα αντίστοιχα τις nvidia είναι κοντά στα 65-70 , δηλαδή έλα εσύ τώρα στη θέση μου να έχεις ένα NET καφέ με 40 pc , και δες το επαγγελματικά από θέμα κατανάλωσης ρεύματος και θερμοκρασίας χώρου με τέτοιο θερμικό φορτίο , 5 βαθμούς διαφορα θερμοκρασία χώρου θα είναι κάτω το μαγαζί με nvidia για πλακα , θα εξοικονομήσω και ρεύμα από τα airconditions , και μακροπρόθεσμα θα έχω λιγότερες ζημιες , γιατί με 100 βαθμούς δεν θα βγάλουνε πάνω από 2 χρονια είναι standart

θα έπρεπε να λες και ευχαριστώ που το gpu usage βαράει 100% . Άλλοι παρακαλάμε να έχουμε GPU usage 100% και εσυ κράζεις.  Δυστυχώς τέτοια άτομα βγαίνουν δημόσια και υποβαθμίζουν προϊόντα, άσχετοι που δεν γνωρίζουν. Αν έχεις ίντερνετ καφέ όπως γράφεις θα ήθελα πολύ να μάθω ποίο hardware της AMD σε ταλαιπωρεί εδώ και 10 χρόνια! 

Δημοσ.
Στις 1/9/2019 στις 8:04 ΠΜ, panoskatos είπε

θα έπρεπε να λες και ευχαριστώ που το gpu usage βαράει 100% . Άλλοι παρακαλάμε να έχουμε GPU usage 100% και εσυ κράζεις.  Δυστυχώς τέτοια άτομα βγαίνουν δημόσια και υποβαθμίζουν προϊόντα, άσχετοι που δεν γνωρίζουν. Αν έχεις ίντερνετ καφέ όπως γράφεις θα ήθελα πολύ να μάθω ποίο hardware της AMD σε ταλαιπωρεί εδώ και 10 χρόνια! 

έλα ρε guru τις γνώσης που ήσουνα τόσο καιρό, εσένα περίμενα στο insomnia να μου ανοίξεις τα ματια γιατί είμαι άσχετος , όταν έχουνε full cpu και gpu usage η άλλες εταιρίες βγαίνετε και τις κράζετε όταν συμβαίνει στην AMD είναι προτέρημα , για χαλαρώστε λίγο και βγάλτε τις παρωπίδες σας , ότι hardware είχα στο μαγαζί από AMD δεν άντεξαν στο χρόνο είτε κάηκαν είτε ξεπεράστηκαν , τι θέλεις να σου πω τώρα για ζημιες , θερμοκρασίες η για τα blue screens , φάγανε πόδι όλα  ησυχάσαμε , κάρτες γραφικών μονο nvidia για την ώρα , για cpu ok δεν είμαι κολλημένος γιατί κοιτάω και το πορτοφόλι μου δεν είναι το προσωπικό μου pc για να βάλω μπροστά τα φανιλικια και το συναίσθημα, φέτος που αναβάθμισα μια σειρά 10pc τα έβαλα ryzen 2600 δοκιμαστικά , για την ώρα καλά είμαστε και από επιδόσεις και από θερμοκρασίες  για τα λεφτά που έδωσα πάντα .είχαμε κάτι bluescrens αλλα μαλακίζονται και τα windows επίσης με τις ram θέλει λίγο ψάξιμο , παντος αν πάνε καλά και δεν έχουμε ζημιες και αλλα περίεργα θα αναβαθμιστούνε και τα υπόλοιπα cpu σε ryzen, και που είσαι, μετά εμενα τον άσχετο θα ρωτήσεις για real benchmarks δεν θα κοιτάς youtube γιατί εγώ τα κάνω 24 ώρες χρήση την ημερα σε όλο το φάσμα λειτουργίας τους ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, MTX είπε

έλα ρε guru τις γνώσης που ήσουνα τόσο καιρό, εσένα περίμενα στο insomnia να μου ανοίξεις τα ματια γιατί είμαι άσχετος , όταν έχουνε full cpu και gpu usage η άλλες εταιρίες βγαίνετε και τις κράζετε όταν συμβαίνει στην AMD είναι προτέρημα , για χαλαρώστε λίγο και βγάλτε τις παρωπίδες σας , ότι hardware είχα στο μαγαζί από AMD δεν άντεξαν στο χρόνο είτε κάηκαν είτε ξεπεράστηκαν , τι θέλεις να σου πω τώρα για ζημιες , θερμοκρασίες η για τα blue screens , φάγανε πόδι όλα  ησυχάσαμε , κάρτες γραφικών μονο nvidia για την ώρα , για cpu ok δεν είμαι κολλημένος γιατί κοιτάω και το πορτοφόλι μου δεν είναι το προσωπικό μου pc για να βάλω μπροστά τα φανιλικια και το συναίσθημα, φέτος που αναβάθμισα μια σειρά 10pc τα έβαλα ryzen 2600 δοκιμαστικά , για την ώρα καλά είμαστε και από επιδόσεις και από θερμοκρασίες  για τα λεφτά που έδωσα πάντα .είχαμε κάτι bluescrens αλλα μαλακίζονται και τα windows επίσης με τις ram θέλει λίγο ψάξιμο , παντος αν πάνε καλά και δεν έχουμε ζημιες και αλλα περίεργα θα αναβαθμιστούνε και τα υπόλοιπα cpu σε ryzen, και που είσαι, μετά εμενα τον άσχετο θα ρωτήσεις για real benchmarks δεν θα κοιτάς youtube γιατί εγώ τα κάνω 24 ώρες χρήση την ημερα σε όλο το φάσμα λειτουργίας τους ,

Αν εσυ είσαι επαγγελματίας εγω είμαι αστροναύτης !

Εγω δεν έγραψα πουθενά οτι οι κάρτες της AMD είναι καλύτερες ή το αντίθετο , αυτες τις ανοησίες τις γράφουν τα μικρά παιδάκια. Εγω έγραψα για το gpu usage οτι πρέπει να είναι  100% χωρίς frames cap .Αυτος ακριβώς είναι ο ρόλος της κάρτας γραφικών , να δουλέυει στο μαξιμουμ.

Τώρα ολα τα υπολοιπα που γράφεις δεν αξίζει να τα σχολιάσω,απλά εσυ εκτίθεσαι .

Επεξ/σία από panoskatos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...