Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιάννη δε σε πρόλαβα, οι Bosch έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα. Βγάζουν πολλά ελαττώματα.

καλύτερα να έβαζες μια Varta ή ακόμα καλύτερα μια banner-σκυλιά μαύρα οι τελευταίες. 

• Like 2
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δειξει ...Εχω μεινει ικανοποιημενος απο τις δυο προηγουμενες οποτε...

Ειναι η τριτη σε 11 χρονια .Ολες ιδιες.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Γιάννη δε σε πρόλαβα, οι Bosch έχουν πέσει πολύ σε ποιότητα. Βγάζουν πολλά ελαττώματα.

καλύτερα να έβαζες μια Varta ή ακόμα καλύτερα μια banner-σκυλιά μαύρα οι τελευταίες. 

Και για τις varta νομίζω ότι ακούγονται τα ίδια.

Όσο αφορά τις bosch άλλο πράγμα οι blue και άλλο οι silver,  καμμία σχέση μεταξύ τους. Οι blue ειναι η οικονομική σειρά με ότι συνεπάγεται στην απόδοση τους. 

Επεξ/σία από teddy71
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, teddy71 είπε

Και για τις varta νομίζω ότι ακούγονται τα ίδια.

Όσο αφορά τις bosch άλλο πράγμα οι blue και άλλο οι silver,  καμμία σχέση μεταξύ τους. Οι blue ειναι η οικονομική σειρά με ότι συνεπάγεται στην απόδοση τους. 

Τη varta silver agm τη φοράω 4 χρόνια ήδη χωρίς πρόβλημα και το start stop δουλεύει ακόμη. Για τις Bosch (όλες) οι πάντες μιλάνε για τρελα προβλήματα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τη varta silver agm τη φοράω 4 χρόνια ήδη χωρίς πρόβλημα και το start stop δουλεύει ακόμη. Για τις Bosch (όλες) οι πάντες μιλάνε για τρελα προβλήματα. 

Εμενα αντεξε σχεδον 4,5 χρονια .Νομιζω καλα ηταν .

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο παντως που μου εκανε εντυπωση με την μπαταρια ειναι οτι οι προηγουμενες απλα πηγαινα να βαλω εμπρος και δεν επερνε το αμαξι.Με αυτη δυσκολευοταν 3 μερες αλλα εστω με δυσκολια επερνε μπροστα.

Δημοσ.

@@Γιάννης PlatanoPlatanoPlataPlatanPlatanoPlatanoPlata

Τελικά κάνατε κάποια χιλιόμετρα με τη καινούργια μπαταρία να φορτίσει;

* Το παραπάνω που εμφανίζει πολλές φορές το ψευδώνυμο δεν ξέρω γιατί το εμφανίζει, γράφω πάντως από κινητό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

@@Γιάννης PlatanoPlatanoPlataPlatanPlatanoPlatanoPlata

Τελικά κάνατε κάποια χιλιόμετρα με τη καινούργια μπαταρία να φορτίσει;

* Το παραπάνω που εμφανίζει πολλές φορές το ψευδώνυμο δεν ξέρω γιατί το εμφανίζει, γράφω πάντως από κινητό

Τιποτα το ιδιαίτερο όπως με όλες τις μπαταρίες μέχρι τώρα. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται. 

Για να γράψει αυτό που λες γράφουμε @ και μετά πληκτρολογοντας το όνομα με το πρώτο γράμμα ανοίγει πεδίο να διαλέξουμε

@meletis_m

Και από κινητό όπως τώρα και από υπολογιστή. 

Οταν γραφουμε ετσι το ονομα σε μενα τουλαχιστον που εχω ενεργοποιησει ειδοποιησεις με email μου ηρθε και email :

Γεια σου Γιάννης Platano,
Έχει αναφερθεί το όνομα από τον meletis_m στο μια ανάρτηση στο θέμα, Μπαταρια Bosch S4002 52AH 470A
Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...