Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντί για Bosch θα έβαζα Varta. Επίσης σου προτείνω να πάρεις τουλάχιστον μια 60αρα (για να μην σου πω 70) αν την χωράει στο σημείο που μπαίνει.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι καμμια ενδειξη πριν...Την φορτισε αλλα ..

Πηγα πριν λιγο 

Μπαταρια 

Θα βαλω παλι Bosch αλλα 55αρα που χωραει με 80 ευρω

Υπαρχουν κια πιο φτηνες Bosch απο οτι ειπα αλλα κατασκευαζοντε σε Ισπανια και δεν εχουν σχεση με τις αλλες. 

Έχω δοκιμάσει 2 φορές bosch μετά από προτροπή μαστόρων σε μαγαζιά που και οι δύο έλεγαν ότι πουλάνε τις καλές και οι άλλες είναι μούφα(η μια σε μηχανή και η άλλη σε αμάξι).Δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί κράτησαν 3 χρόνια η μία και 4 η άλλη.Περίμενα περισσότερο γιατί τα οχήματα με κάθε τους εκκίνηση έκαναν πολλά χιλιόμετρα και δεν είχαν εκτεθεί σε ακραίες θερμοκρασίες.Ο πατέρας μου βάζει σε ένα accent που έχει πάντα hankook και την αλλάζει κάθε 7 χρόνια(με τα ίδια λεφτά).Και τελικά μου έχει μείνει η απορία αν υπάρχουν όντως καλες bosch ή αν λένε όλοι τα ίδια για να πουλήσουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Την εχω σε Honda CRV από 3/2015 .

Πριν λιγες μερες χαλασε το δυναμο του αυτοκινητου και το  αλλαξα 240 ευρω παρακαλω.Εμεινε το αυτοκινητο μετα από 7 χλμ διαδρομή

Σημερα με δυσκολια πηρε εμπρος το αυτοκινητο με τοχαρακτηριστικο γκρρρ μια δυο φορες . Μετα από 5 χλμ διαδρομή το αφησα μια ωρα και παλι τα ιδια .

Μαλλον θελει και αυτή αλλαγμα

55αρα δεν ειναι μικρη για 2000 κυβικα αμαξι ?

Αν  δεν  κανω   λαθος   οι  διαστασεις   της  μπαταριας   σου  ειναι   αυτες...

Μήκος:

175 mm

Μήκος:

207 mm

Ύψος:

190 mm

οποτε   πρεπει   να   ψαξεις   με   γνωμονα   αυτο.

https://batterycenter.gr/mpataries-autokinitwn/?gclid=CjwKCAjwvJvpBRAtEiwAjLuRPQPdfsSA7Up6AMKNXio1NKpl3vOQgKZICtImxba4H2fVvXPpjBT7yhoC_HgQAvD_BwE&features_hash=10-367-86-92-116_12-199

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Την εχω σε Honda CRV από 3/2015 .

Πριν λιγες μερες χαλασε το δυναμο του αυτοκινητου και το  αλλαξα 240 ευρω παρακαλω.Εμεινε το αυτοκινητο μετα από 7 χλμ διαδρομή

Σημερα με δυσκολια πηρε εμπρος το αυτοκινητο με τοχαρακτηριστικο γκρρρ μια δυο φορες . Μετα από 5 χλμ διαδρομή το αφησα μια ωρα και παλι τα ιδια .

Μαλλον θελει και αυτή αλλαγμα

55αρα δεν ειναι μικρη για 2000 κυβικα αμαξι ?

55αρα είναι πολύ μικρή.

Εγώ στο clk 2300  κυβικά,έχω τη μανισια της Mercedes,100αρα,κατασκευαστης Varta,εδώ και 10 χρόνια και είναι ακόμα φουλ ενεργή.

Αν χωράει,βάλε την 100αρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jmmys είπε

55αρα είναι πολύ μικρή.

Εγώ στο clk 2300  κυβικά,έχω τη μανισια της Mercedes,100αρα,κατασκευαστης Varta,εδώ και 10 χρόνια και είναι ακόμα φουλ ενεργή.

Δεν χωραει πιο μεγαλη .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jmmys είπε

55αρα είναι πολύ μικρή.

Αν   ειναι   η  W208   που   εχει   την  μπαταρια   πισω   στο   πορτμπαγκαζ    λογικο   ειναι   να   ειναι  100αρα   καθοτι   εχει   σχεδον   3  μετρα   καλωδιωση   για   να   φτασει   μπροστα

το   ρευμα.  Αν  ειχε   50-60ΑΗ     δεν  θα   εκανε   ουτε   τσακ.....:lol:

Ασε   που   εχει   καμμια   30αρια   μοτερ   ολο   το  αυτοκινητο    που   καταναλωνουν   τ  αντερα   τους..

Ειχα   την  430   για   εναμιση   χρονο   και   ειχε   επανω   μια   τυπου   AGM   120AH   αλλα   παρ  ολα   αυτα   μετα   απο   4μηνη    ακινησια   δεν   ειχε  ρευμα.

2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν χωραει πιο μεγαλη .

Παντως   επειδη   δεν  αξιζει   να   χωνεις   λεφτα   για   κατι   που   πιθανοτατα   μετα   τα   2  χρονια     θα   σου   βγαλει  θεμα   παρε  μια   ιδια   εφοσον  σου   κρατησε   τοσο.

Εκτος   φυσικα   και  αν  ηταν   μπαταρια   "πρωτης  τοποθετησης"   που   ειναι   πολυ   υψηλοτερων   προδιαγραφων  και  δεν  υπαρχουν   στο  εμποριο.

Η  παλια   μπος   με  πισα   κρατησε   στον   σκαραβαιο   του   πατερα   μου   11  χρονια  (69-80)   παροτι   δεν  ειχε   αλτενεητορ   αλλα   δυναμο!!!!!!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν χωραει πιο μεγαλη .

Εάν έχει το κατάστημα δείτε μαρκες είτε Banner ή Hankook.

Οι Bosch είναι υπερτιμημένες.

5 ώρες πριν, turbat0s είπε

Νομίζω οι bosch είναι πολύ υπερτιμημένες μπαταρίες.

Mitsuba έχει δοκιμάσει κανείς?

Είχα στο φορτηγο έβγαζαν 4 ετια άνετα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Αν   ειναι   η  W208   που   εχει   την  μπαταρια   πισω   στο   πορτμπαγκαζ    λογικο   ειναι   να   ειναι  100αρα   καθοτι   εχει   σχεδον   3  μετρα   καλωδιωση   για   να   φτασει   μπροστα

το   ρευμα.  Αν  ειχε   50-60ΑΗ     δεν  θα   εκανε   ουτε   τσακ.....:lol:

Ασε   που   εχει   καμμια   30αρια   μοτερ   ολο   το  αυτοκινητο    που   καταναλωνουν   τ  αντερα   τους..

Ειχα   την  430   για   εναμιση   χρονο   και   ειχε   επανω   μια   τυπου   AGM   120AH   αλλα   παρ  ολα   αυτα   μετα   απο   4μηνη    ακινησια   δεν   ειχε  ρευμα.

Παντως   επειδη   δεν  αξιζει   να   χωνεις   λεφτα   για   κατι   που   πιθανοτατα   μετα   τα   2  χρονια     θα   σου   βγαλει  θεμα   παρε  μια   ιδια   εφοσον  σου   κρατησε   τοσο.

Εκτος   φυσικα   και  αν  ηταν   μπαταρια   "πρωτης  τοποθετησης"   που   ειναι   πολυ   υψηλοτερων   προδιαγραφων  και  δεν  υπαρχουν   στο  εμποριο.

Η  παλια   μπος   με  πισα   κρατησε   στον   σκαραβαιο   του   πατερα   μου   11  χρονια  (69-80)   παροτι   δεν  ειχε   αλτενεητορ   αλλα   δυναμο!!!!!!

Ναι την W208,απλά μου κάνει εντύπωση πως αντέχει ακόμα η μπαταρία.

Clk430🤩φανταστικο μοτέρ.Ενταξει το V8 είναι άλλη φάση.

Δημοσ.

Ψάξε στο ίντερνετ να βρεις τον κατάλογο της bosch με τις μπαταρίες που προτείνει η bosch ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα για το αυτοκίνητο.

Θα πρότεινα αντί για την s4 blue να έβαζες s5 silver οι οποίες ειναι καλύτερες και δίνουν για τα ίδια αμπερωρια περισσότερα αμπέρ εκκίνησης.

Αν δεν καταφέρεις να βρεις τον κατάλογο γράψε το μοντέλο του αυτοκινήτου να σου πω πια προτείνεται. Το έχω αποθηκευμένο στο υπολογιστή μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, teddy71 είπε

Ψάξε στο ίντερνετ να βρεις τον κατάλογο της bosch με τις μπαταρίες που προτείνει η bosch ή οποιαδήποτε άλλη μάρκα για το αυτοκίνητο.

Θα πρότεινα αντί για την s4 blue να έβαζες s5 silver οι οποίες ειναι καλύτερες και δίνουν για τα ίδια αμπερωρια περισσότερα αμπέρ εκκίνησης.

Αν δεν καταφέρεις να βρεις τον κατάλογο γράψε το μοντέλο του αυτοκινήτου να σου πω πια προτείνεται. Το έχω αποθηκευμένο στο υπολογιστή μου.

Καλημερα .Αυτη την ασημι στα 55 αμεπρωρια θα μου βαλει 

Θα παω σε λιιγο .

Εχω Honda CRV του 2008

Ευχαριστω.

10 ώρες πριν, tigergreg είπε

Ετσι ακριβως.Την ιδια θα βαλω με 55 αμπερωρια

Η αρχικη ηταν στα 52 παλο Bosch

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tigergreg είπε

Ετσι ακριβως.Την ιδια θα βαλω με 55 αμπερωρια

Η αρχικη ηταν στα 52 παλο Bosch

Μολις μπηκε .

TimePhoto_20190713_094453.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μπαταρίες της Recor που είναι Ελληνικής κατασκευής έχει δοκιμάσει κανένας; Τον χειμώνα θα χρειαστώ καινούργια λογικά (4 χρόνια) οπότε μετά απο 2 mitsuba λέω να δοκιμάσω ντόπιο πράγμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lary7 είπε

Μπαταρίες της Recor που είναι Ελληνικής κατασκευής έχει δοκιμάσει κανένας; Τον χειμώνα θα χρειαστώ καινούργια λογικά (4 χρόνια) οπότε μετά απο 2 mitsuba λέω να δοκιμάσω ντόπιο πράγμα.

Πανακριβες νομιζω

https://www.skroutz.gr/c/1103/vehicle_batteries/m/12503/Recor/f/355543/aytokinitou.html?order_by=pricevat&order_dir=asc 

Μονο ενας τις εχει σε skroutz

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...