Προς το περιεχόμενο

sata xoris floppy?

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βoot με το cd των ΧΡ...

Κοίτα επίσης αν ο sata controller σου έχει δικούς του drivers (σε cd και αυτοί) και στην αρχή της εγκατάστασης πάτα το F8 και κάνε εγκατάσταση πρώτα πριν προσωρήσεις με τα XP.

Δημοσ.

Όχι, ktiniatros, ο Toufas έχει ήδη βάλει να γίνει boot από CD. Το πρόβλημα του δεν είναι αυτό.

Απλά, μιας και τα XP δεν αναγνωρίζουν από μόνα τους τον SATA conroller, πρέπει στην αρχή της εγκατάστασης (αφού έχει ήδη γίνει boot από το CD των Windows) να πατήσεις το F6 όταν σε προτρέψει η εγκατάσταση και να βάλεις τους drivers του SATA Controller σε ΔΙΣΚΕΤΑ, ώστε να μπορέσει το πρόγραμμα εγκατάστασης να αναγνωρίσει το δίσκο και να συνεχίσει η εγκατάσταση...

Toufas, δεν έχεις κανένα floppy να συνδέσεις προσωρινά? Εγώ δεν ξέρω άλλη λύση... :(

EDIT: Ρε σεις πόσες φορές έβαλα τη λέξη "εγκατάσταση" στην ίδια πρόταση? lol :D :D :oops:

Δημοσ.

georgeadams lol eilikrina oute tin kalodiotainia den exo re si...persi otan alaksa case to petaksa to floppy..poli spastika pragmata gmt

kapos na ta pernaga mesa sto cd kserogo :/

Δημοσ.
EDIT:[/b'] Ρε σεις πόσες φορές έβαλα τη λέξη "εγκατάσταση" στην ίδια πρόταση? lol :D :D :oops:

4 :P :P :P

Toufas, εαν δεν έχει κάποιο οδηγό δισκέτας, μπορώ να σου δώσω εγώ εναν προσωρινά :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος να τους ενσωματώσεις στο CD των Windows.

Η δισκέτα είναι ο μόνος τρόπος ( εκτός και αν επιτέλους η Microsoft καταλάβει ότι η δισκέτα πέθανε , και βγάλει νέον installer , που να βγάζει Browse Box , ώστε να χρησιμοποιείς και CD... )

Δημοσ.

ego gi'afto kratisa to floppy stin periptosi pou balo sata disko kapoia stigmi!!!

aposo ksero kai ego den iparxei allos tropos!

(to idio simvainei kai me IDE controller gia RAID se ATA diskous)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...