Kratos1979 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Γειά σας φίλες και φίλοι του insomnia forum. Επειδή μέχρι και τον Οκτώβρη που θα μας έρθει πάω να δώσω για εξετάσεις σχετικώς με το ECDL (Όλες τις ενότητες) αλλά και για το KeyCert (βλέπετε θέλω να έχω διπλή πιστοποίηση - μαζοχισμός τέλος πάντων) μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει η δεξαμενή των ερωτήσεων με τις απαντήσεις ή που μπορώ να την βρώ? Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο αλλά θέλω να κάνω προπόνηση και δυστυχώς στα φροντιστήρια έξω δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο διότι εργάζομαι. Έχει κάποιος/α να μου προτείνει που μπορώ να βρώ την δεξαμενή των ερωτήσεων με τις απαντήσεις? Υπάρχει δεξαμενή ή είναι "μύθος"?
zx1234r Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 https://www.examtopics.com/ Είναι ένα απο τα πολλά.
sphinxgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι ερωτήσεις είναι διαφορετικές σε κάθε εταιρία, οπότε και τεστ να βρεις, άχρηστο είναι. Δεν υπάρχει κοινή δεξαμενή. Υπάρχει κοινή ύλη. Επίσης όλες οι εταιρίες έχουν την ίδια αναγνώριση. Δεν υπάρχει κάποια καλή και κάποια κακή. Επέλεξε την πιο φθηνή εν ολίγοις Να δώσεις 2 διπλώματα δεν σου προσφέρει τίποτα ούτε σε ιδιωτικό τομέα, ούτε σε δημόσιο, ούτε σε επίπεδο γνώσης, ούτε πουθενά. Αν θες κάτι παραπάνω για σένα και ιδιωτικό τομέα, ψάξε και δώσε επιπλέον κάποια από τις ακόλουθες πιστοποιήσεις: Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από sphinxgr
danielbarret97 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου CompTIA A+ Study Guide es uno de los mejores
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα