Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια, ψαχνω για την θεια μου 40+ ετων ενα κινητο, το μονο που μου ζητησε ειναι να την βγαζει η μπαταρια και να βγαζει καλες φωτογραφιες στις διακοπες.

Ουτε games παιζει ουτε τιποτα, τωρα εχει ενα σαπιο κινητο με windows καμια 3+ χρονια, οποτε θα ηθελα να τις παρουμε κατι featureproof γιατι δεν τα χαλαει τα κινητα και τα κραταει, και αυτο το αλλαζει γιατι κλεινει μονο του και κανει μαγκιες, αλλιως θα το κρατουσε 25 χρονια 😛.
Οποτε να μην ειναι τερμα σαπιο π.χ. 1-2gb ram και αυριο μεθαυριο να μην σηκωνει το facebook, αλλα πιο πολυ καιγεται για καμερα/μπαταρια. Νομιζω υπαρχουν αξιολογες επιλογες σε αυτα τα φραγκα αλλα δεν ξερω που να καταληξω. 

Ευχαριστω!

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Εως 200
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργια
5) Μέγεθος οθόνης; Οσο μικρότερο τοσο καλυτερο αλλα no problem.
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Nope
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Να βγαζει τιμιες φωτογραφιες!
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι πολυ!
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Nope
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, skype, φωτογραφιες, αυτα νομιζω.

Επεξ/σία από ExTaCy1337
Δημοσ.

Το Redmi note 7 το έχει ο Γερμανός 249€ με επιστροφή Euroback σου βγαίνει 200€.

Και θα έχει και εγγύηση αντιπροσωπείας.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Redmi Note 7 
τα εχει ολα σε σωστη τιμη εκτος του μικρου μεγεθους που θα ηθελες 

Και εγώ για αυτό έλεγα παιδιά αλλά κάπου που ρώτησα πρότειναν το p20 Lite και το HTC U ultra 64gb βέβαια δεν έχω ιδέα από τα δύο συγκεκριμένα. Για το Lite διάβασα ότι σβήνει κάρτες μνήμης και η θεία δεν είναι του backup θα με βρίζει. 

1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Το Redmi note 7 το έχει ο Γερμανός 249€ με επιστροφή Euroback σου βγαίνει 200€.

Και θα έχει και εγγύηση αντιπροσωπείας.

Χαλάνε τα xiaomi αδερφέ; 3 χρόνια το redmi red rice αλλά 3 μισή το redmi note 3 mtk και τώρα pocophone 6 μήνες. Τα προηγούμενα πουλήθηκαν το note ζει το άλλο το έσπασε ο φίλος σε ερωτικό καυγαδακι

Όλα αγορασμένα από Κίνα χωρίς εγγύηση. Αλλά καλή φάση θα το δω κ αυτό αν έχει EUROBANK. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε

Και εγώ για αυτό έλεγα παιδιά αλλά κάπου που ρώτησα πρότειναν το p20 Lite και το HTC U ultra 64gb βέβαια δεν έχω ιδέα από τα δύο συγκεκριμένα. Για το Lite διάβασα ότι σβήνει κάρτες μνήμης και η θεία δεν είναι του backup θα με βρίζει. 

Χαλάνε τα xiaomi αδερφέ; 3 χρόνια το redmi red rice αλλά 3 μισή το redmi note 3 mtk και τώρα pocophone 6 μήνες. Τα προηγούμενα πουλήθηκαν το note ζει το άλλο το έσπασε ο φίλος σε ερωτικό καυγαδακι

Όλα αγορασμένα από Κίνα χωρίς εγγύηση. Αλλά καλή φάση θα το δω κ αυτό αν έχει EUROBANK. 

Το HTC αν πάθει κάτι επειδή δεν υπάρχει αντιπροσωπεία το στέλνουν έξω.

Ο λιγότερος χρόνος αναμονής 1-2 μήνες (ανάλογα την περίπτωση).

Για το Lite δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά.

Αλλά τα Xiaomi είναι "σκυλιά"

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το HTC αν πάθει κάτι επειδή δεν υπάρχει αντιπροσωπεία το στέλνουν έξω.

Ο λιγότερος χρόνος αναμονής 1-2 μήνες (ανάλογα την περίπτωση).

Για το Lite δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά.

Αλλά τα Xiaomi είναι "σκυλιά"

1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε
1 ώρα πριν, chios είπε

Σκυλιά είναι τα άτιμα,  τώρα γράφω από ένα Redmi note 3G του 14, ακόμα τρένο πάει.

8 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Redmi Note 7 
τα εχει ολα σε σωστη τιμη εκτος του μικρου μεγεθους που θα ηθελες 

Παίζει προσφορά στην Vodafone και το Samsung Α8 στα 200 λέει τίποτα; σκρουτζ έχει 300

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Παίζει προσφορά στην Vodafone και το Samsung Α8 στα 200 λέει τίποτα; σκρουτζ έχει 300

Έχει μικρή μπαταρία.

Κατά τα άλλα αν σε ικανοποιεί δεν είναι άσχημο.....

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε

Καλησπέρα παιδια, ψαχνω για την θεια μου 40+ ετων ενα κινητο, το μονο που μου ζητησε ειναι να την βγαζει η μπαταρια και να βγαζει καλες φωτογραφιες στις διακοπες.

Ουτε games παιζει ουτε τιποτα, τωρα εχει ενα σαπιο κινητο με windows καμια 3+ χρονια, οποτε θα ηθελα να τις παρουμε κατι featureproof γιατι δεν τα χαλαει τα κινητα και τα κραταει, και αυτο το αλλαζει γιατι κλεινει μονο του και κανει μαγκιες, αλλιως θα το κρατουσε 25 χρονια 😛.
Οποτε να μην ειναι τερμα σαπιο π.χ. 1-2gb ram και αυριο μεθαυριο να μην σηκωνει το facebook, αλλα πιο πολυ καιγεται για καμερα/μπαταρια. Νομιζω υπαρχουν αξιολογες επιλογες σε αυτα τα φραγκα αλλα δεν ξερω που να καταληξω. 

Ευχαριστω!

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Εως 200
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργια
5) Μέγεθος οθόνης; Οσο μικρότερο τοσο καλυτερο αλλα no problem.
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Nope
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Να βγαζει τιμιες φωτογραφιες!
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι πολυ!
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Nope
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook, skype, φωτογραφιες, αυτα νομιζω.

,Μπορεις να δεις τα huawei p20 lite,τα nokia 5.1 και 7.1 και το samsung a20e.Σε καλυπτουν απολυτα.Οσο για το p20 lite δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που υποθυηκαν μονο ισως σε ελαχιστες περιπτωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...