DreadKnight Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα το ταμπλετ του τίτλου. Έχω μια κάρτα SIM με gigabyte και μπαίνει στο internet όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγω το Wi-Fi, συνδέω αλλά κινητά πάνω του και ενώ λέει ότι συνδέονται στο internet, δεν ανοίγει τίποτα. Την συγκεκριμένη κάρτα την είχα σε άλλο ταμπλετ πριν και δεν είχα κανένα θέμα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από DreadKnight
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 εχω πετυχει κινητο lg που ενω ειχε ιντερνετ με sim το hotspot(wifi tethering) ηταν lock και συνδεονταν συσκευες αλλα δεν επαιζε. On 11/07/2019 at 22:15, DreadKnight said: Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα το ταμπλετ του τίτλου. Έχω μια κάρτα SIM με gigabyte και μπαίνει στο internet όλα καλά. Το πρόβλημα είναι ότι ανοίγω το Wi-Fi, συνδέω αλλά κινητά πάνω του και ενώ λέει ότι συνδέονται στο internet, δεν ανοίγει τίποτα. Την συγκεκριμένη κάρτα την είχα σε άλλο ταμπλετ πριν και δεν είχα κανένα θέμα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα