TheGrisGrisMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Genuine question (δεν παρακολουθώ τον χώρο): ξερει κάποιος πόσα notchless κινητά υπάρχουν/έχουν ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του 2020; Απο τα σχόλια φαντάζομαι ότι πρέπει να μιλαμε για δεκάδες μοντελα; Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από TheGrisGrisMan
AtiX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Nikolas7_7 είπε Τραγικο απλα να εκμεταλλευονται το hype του ονοματος που εχτισαν πριν χρονια και να δινουν εξελιξη με το σταγονομετρο. 37 λεπτά πριν, desosav είπε Λέτε εκεί στην apple να εχουν παρει χαμπάρι οτι υπαρχουν συσκευές σαν το oneplus 7 pro που προσφερουν ηδη τεχνολογια που η apple θα υιοθετήσει σε 2 χρόνια? Και μιλάμε για εταιρειες με το ένα εκατομμυριοστο του budget που διαθέτει η apple για R&D. Η ολη φαση σε κανει να αναρωτιέσαι με τα άλματα ανάπτυξης που γίνονται στην Κίνα. Κοίτα διαφωνώ όταν μένουμε μόνο σε ένα τμήμα και ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα... ενα κινητό δεν είναι μονο το notch, αυτή την στιγμή εκτός από τους πολύ καλούς επεξεργαστές και τις σχεδόν αριστες οθόνες, η apple προσφέρει ταχύτατες μνήμες, γρήγορες μονάδες αποθήκευσης, το καλύτερο face id και ένα λειτουργικό που λειτουργεί άψογα στην συσκευή... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα αυτά επειδή δεν μας αρέσει το notch... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από AtiX 6 1
zodiacskipper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, pacahontas III milagros είπε Kαι μετά εντελώς συμπτωματικά το 2021 θα εξαφανιστεί το notch και απο ολο το Android... Προφανώς δεν ασχολείσαι με κινητά , πολλά Android το έχουν ήδη αφαιρέσει και έχουν full οθόνη ... Δες mi mix 3, redmi k20 pro, mi9t,OnePlus 7 pro, oppo renno, Asus zen phone 6, Galaxy a80 .. 6 1
Regulus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Αυτή την εμμονή που έχετε με τα notch ρε παιδιά συγχωρήστε με αλλά δεν την καταλαβαίνω. Υ.Γ. Και τα bezel ξέχασα.. 1 1
desosav Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AtiX είπε Κοίτα διαφωνώ όταν μένουμε μόνο σε ένα τμήμα και ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα... ενα κινητό δεν είναι μονο το notch, αυτή την στιγμή εκτός από τους πολύ καλούς επεξεργαστές και τις σχεδόν αριστες οθόνες, η apple προσφέρει ταχύτατες μνήμες, γρήγορες μονάδες αποθήκευσης, το καλύτερο face id και ένα λειτουργικό που λειτουργεί άψογα στην συσκευή... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα αυτά επειδή δεν μας αρέσει το notch... Δεν ειναι μονο το notch. Συγκεκριμενα το one plus 7 pro εχει οθονη στα 90Hz, την καλυτερη καμερα σε κινητα, δακτυλικο αποτυπωμα στην οθονη με αμεση αποκριση, ταχυφορτιστη απο τους καλυτερους σε επιδοσεις, ερχεται με τουλαχιστον 6gb ram, snapdragon 855, liquid cooling και ολα αυτα με 700€. Σκεψου λοιπον το 2021 η apple με τα δισεκατομμύρια που ριχνει σε ερευνα και αναπτυξη, να προσφερει την ιδια τεχνολογια (ισως και κατωτερη) με τα διπλασια ευρουλακια. Βασικα περίμενα απο ενα κολοσσο σαν την apple να ειναι αυτη που θα μας "δειχνει" το μελλον... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από desosav 3
azuli Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 2 minutes ago, Regulus said: Αυτή την εμμονή που έχετε με τα notch ρε παιδιά συγχωρήστε με αλλά δεν την καταλαβαίνω. Υ.Γ. Και τα bezel ξέχασα.. Εμενα τα μπεζελ δεν με πειραζουν,ισα ισα που τα βρισκω χρησιμα. Τωρα εχω bezeless κινητο και δε με βολευει σε καποιες στασεις οταν πεφτω για υπνο και το κραταω στα πλαγια ορθιο με το χερι γιατι δεν εχω απο που να το ακουμπησω και πιανω οθονη,που ξερεις,παταει πραγματα! Θα προτιμουσα ενα εκατοστο μπεζελ και μαλιστα αν ηταν και τα κουμπια εκει οπως παλια,τα capasitive,ακομα καλυτερα. Αλλα το νοτς ειναι οτι πιο ασχημο εχει βγει στα κινητα,ειδικα για τυπους σαν εμενα με τα ocd τους.Αν ειχα κινητο με νοτς (που δεν θα επαιρνα ποτε βεβαια τετοιο πραγμα) θα παθαινα ταραχη να ειναι μες τη μουρη μου 24/7 να χωνεται σε ολες τις εφαρμογες. 1
panathatube Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 44 λεπτά πριν, desosav είπε Δεν ειναι μονο το notch. Συγκεκριμενα το one plus 7 pro εχει οθονη στα 90Hz, την καλυτερη καμερα σε κινητα, δακτυλικο αποτυπωμα στην οθονη με αμεση αποκριση, ταχυφορτιστη απο τους καλυτερους σε επιδοσεις, ερχεται με τουλαχιστον 6gb ram, snapdragon 855, liquid cooling και ολα αυτα με 700€. Σκεψου λοιπον το 2021 η apple με τα δισεκατομμύρια που ριχνει σε ερευνα και αναπτυξη, να προσφερει την ιδια τεχνολογια (ισως και κατωτερη) με τα διπλασια ευρουλακια. Βασικα περίμενα απο ενα κολοσσο σαν την apple να ειναι αυτη που θα μας "δειχνει" το μελλον... Δεν έχει την καλύτερη κάμερα σε κινητά. Για τα υπόλοιπα συμφωνώ. 4
pacahontas III milagros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AtiX είπε Κοίτα διαφωνώ όταν μένουμε μόνο σε ένα τμήμα και ξεχνάμε όλα τα υπόλοιπα... ενα κινητό δεν είναι μονο το notch, αυτή την στιγμή εκτός από τους πολύ καλούς επεξεργαστές και τις σχεδόν αριστες οθόνες, η apple προσφέρει ταχύτατες μνήμες, γρήγορες μονάδες αποθήκευσης, το καλύτερο face id και ένα λειτουργικό που λειτουργεί άψογα στην συσκευή... Μην τα ισοπεδώνουμε όλα αυτά επειδή δεν μας αρέσει το notch... Ειναι η μοναδική σοβαρή εταιρεία στο χώρο και δείχνει να σέβεται την ιδιωτικοτητα. Ας το κανει για marketing ολο αυτο, δε με νοιάζει! Σέβεται! Και μιας και ανεφεραν τωρα οι γνωστοι αγνωστοι οτι oneplus δε θα γίνει ποτε η apple, αυτη η κινεζικη εταιρία δεν εχει βγει στη σεντρα δυο τρεις φορες οτι παρακολουθει? Η xiaomi το ιδιο δε κανει? Η huawei δεν εχει γινει το trip advisor και το booking. Com του android? 😂 😂 H μήπως το s10 plus των 1400 ευρω δεν ξεκλειδώνει με μια κλεμμένη σελφι? 😂 😂 😂 😂 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από pacahontas III milagros 3 3
apos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Regulus είπε Αυτή την εμμονή που έχετε με τα notch ρε παιδιά συγχωρήστε με αλλά δεν την καταλαβαίνω. Υ.Γ. Και τα bezel ξέχασα.. Εντάξει, δεν ξέρω από ποιο σημείο και μετά ορίζεις την εμμονή, αλλά γενικά εγώ το καταλαβαίνω να "μετράνε" και τα δύο στην επιλογή που θα κάνει κάποιος. Εγώ έχω κινητό με notch (ήθελα το mi8 ντε και καλά, οπότε το "κατάπια"), αλλά παραδέχομαι ότι είναι μια βλακεία και μισή. Έχει σταματήσει να με ενοχλεί (το αγνοώ), αλλά το θεωρώ κακή ιδέα. Για τα bezels επίσης, αν συνηθίσεις σε πολύ μικρά, δύσκολα επιστρέφεις. Κοίταζα πριν κάμποσο καιρό το iPhone 8 plus συναδέλφου και απορούσα πώς... επιτρέπεται να πωλούνται premium κινητά με τέτοια bezels, το 2019 (και δεν είμαι καθόλου αντι-Apple). Όπως και να το κάνεις, όταν πληρώνεις αρκετά χρήματα, κοιτάς και την αισθητική. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από apos 1
Black Demis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, desosav είπε Δεν ειναι μονο το notch. Συγκεκριμενα το one plus 7 pro εχει οθονη στα 90Hz, την καλυτερη καμερα σε κινητα, δακτυλικο αποτυπωμα στην οθονη με αμεση αποκριση, ταχυφορτιστη απο τους καλυτερους σε επιδοσεις, ερχεται με τουλαχιστον 6gb ram, snapdragon 855, liquid cooling και ολα αυτα με 700€. Σκεψου λοιπον το 2021 η apple με τα δισεκατομμύρια που ριχνει σε ερευνα και αναπτυξη, να προσφερει την ιδια τεχνολογια (ισως και κατωτερη) με τα διπλασια ευρουλακια. Βασικα περίμενα απο ενα κολοσσο σαν την apple να ειναι αυτη που θα μας "δειχνει" το μελλον... ολα καλα τα λες πέρα απο την camερα δεν έχει την καλύτερη camera οσο για τα apple σε ενα σημείο δεν εχουν ανταγωνιστή (λόγο της πολιτικής τους) σέβονται την ιδιοτικοτιτα κατι για το οποίο άνετα σκαω 1000+ 1 1
Skylined Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μικρότερο notch για το iPhone το 2020, εξαφάνισή του το 2021 και το 2023 θα βλέπουμε νοτς (και δάκρυα και τρύπες) και θα γελάμε
pacahontas III milagros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, apos είπε Εντάξει, δεν ξέρω από ποιο σημείο και μετά ορίζεις την εμμονή, αλλά γενικά εγώ το καταλαβαίνω να "μετράνε" και τα δύο στην επιλογή που θα κάνει κάποιος. Εγώ έχω κινητό με notch (ήθελα το mi8 ντε και καλά, οπότε το "κατάπια"), αλλά παραδέχομαι ότι είναι μια βλακεία και μισή. Έχει σταματήσει να με ενοχλεί (το αγνοώ), αλλά το θεωρώ κακή ιδέα. Για τα bezels επίσης, αν συνηθίσεις σε πολύ μικρά, δύσκολα επιστρέφεις. Κοίταζα πριν κάμποσο καιρό το iPhone 8 plus συναδέλφου και απορούσα πώς... επιτρέπεται να πωλούνται premium κινητά με τέτοια bezels, το 2019 (και δεν είμαι καθόλου αντι-Apple). Όπως και να το κάνεις, όταν πληρώνεις αρκετά χρήματα, κοιτάς και την αισθητική. Και μη ξεχναμε οτι το νοτς της apple ειναι το μοναδικό με νοημα καθως ήταν από την πρώτη στιγμή ενα xbox kinect τσεπης.... Τα notch του Android ηταν απλα μιμηση στο original Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από pacahontas III milagros 2
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Το notch για μένα είναι προτιμότερο από την τρύπα στην οθόνη πάντως... 1
Leo360 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Ξεχνάτε όλοι το βασικό: το notch βγήκε γιατί σχεδιαστικά η Apple ηθελε ελάχιστα bezels και κάπως να χωρέσει τις μπροστά κάμερες (μαζί με το ηχείο). Οπότε ναι, υπήρχε λόγος στο iPhone X, δε θα πω ότι συμφωνώ, αλλά υπήρχε, χωρίς το ρίσκο να υπάρχουν κινητά μέρη στη συσκευή. Πάμε τώρα στο Android: η καλύτερη υλοποίηση είναι το waterdrop, αν δε θέλει κάποιος κινητά μέρη. Τα υπόλοιπα notch που βγήκαν δεν είχαν κανέναν λόγο ύπαρξης, εκτός ότι δεν υπήρχε καν συμμετρία (με τόσο chin στο κάτω μέρος στα περισσότερα χωρούσαν άλλες 5 κάμερες!). Οπότε, αφού χρειαζόταν μόνο χώρος για την μία και μοναδική κάμερα, ναι, το waterdrop είναι η σωστή λύση (ίσως και το cut της Samsung). Τα γελοία notch που βλέπουμε τα τελευταία 2 χρόνια σε πολλές Android συσκευές είναι απλά για να μοιάζουν στο iPhone. Προσωπικά δε φοβάμαι τα κινητά μέρη, οπότε ένα OnePlus 7 Pro είναι λουκούμι για μένα που δεν θέλω να έχω κάτι να ενοχλεί στην οθόνη μου. Αλλά όπως είπα, μόνο για το πρώτο iPhone X μπορώ να δικαιολογήσω την υπάρξει του notch. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα