Nick22ink Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Ρε παλικάρια δικό μου θέμα.....Το αμάξι δεν κυκλοφορεί έχω 6 και είμαι πλούσιος....ξέρετε να απαντήσετε...τώρα κατάσχεση και κακο για το περιβάλλον μου τα λέει και η μάνα μου εγώ άλλο ρώτησα
ritchie77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Nick22ink είπε έχω 6 και είμαι πλούσιος θα αμφεβαλλα για αυτο αλλα υστερα απο αυτα που ειπες ειμαι σιγουρος 2 ώρες πριν, Nick22ink είπε ρεπό μετά από 1 βδομάδα 2 ώρες πριν, Nick22ink είπε καίει παραπάνω??
Nick22ink Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Έπεσα σε κομπλεξαρες ελλιναραδες np Ευχαριστώ πολύ
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Nick22ink είπε Έπεσα σε κομπλεξαρες ελλιναραδες np Ευχαριστώ πολύ 24 χρονών και έχεις αυτά τα μυαλά;Μπράβο σου.
korakios Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Αμέσως να το φάτε το παλικάρι, έχει φάει κράξιμο και τον περνάνε για φλώρο που είχε τον καταλύτη . Αντί να τον υποστηρίξετε κατευθείαν να τον φάτε.... Και εσυ Νικολάκι ,μιας και έχεις λεφτά ,τράβα το σε ένα μάστορα της προκοπής , βάλε τον καταλύτη μιας και τώρα δεν τραβά γιατί σε κόβουν οι αισθητήρες και αν το συνεχίσεις θα σε περνά παπί λαμπάδα....υπάρχουν χίλιοι τρόποι να ανεβάσεις ιπποδύναμη, η αφαίρεση καταλύτη δεν είναι ,άσχετα με το τι άκουσες
Nick22ink Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 1:44 ΜΜ, korakios είπε Αμέσως να το φάτε το παλικάρι, έχει φάει κράξιμο και τον περνάνε για φλώρο που είχε τον καταλύτη . Αντί να τον υποστηρίξετε κατευθείαν να τον φάτε.... Και εσυ Νικολάκι ,μιας και έχεις λεφτά ,τράβα το σε ένα μάστορα της προκοπής , βάλε τον καταλύτη μιας και τώρα δεν τραβά γιατί σε κόβουν οι αισθητήρες και αν το συνεχίσεις θα σε περνά παπί λαμπάδα....υπάρχουν χίλιοι τρόποι να ανεβάσεις ιπποδύναμη, η αφαίρεση καταλύτη δεν είναι ,άσχετα με το τι άκουσες Αδερφέ πηγα και τον έβαλα σίγουρα υπάρχουν χίλιοι τρόποι αλλά είναι όλα δύσκολα με το ένα με γράφουν με το άλλο δεν με αφήνουν να κυκλοφορώ έχω ένα 300zx kai ena 200ari και τα τρώει η σκονη
teddy71 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Τι δουλειά κάνεις και είχες ρεπό σήμερα (χθες)?? Ντελιβερας, σερβιτόρος, υπάλληλος σε σουπερμάρκετ ??? για να ξέρω να πιάσω μια τέτοια δουλειά να γίνω πλούσιος να αγοράσω και εγώ 2-3 αυτοκίνητα. Όχι βέβαια 6 όπως εσύ, μιας και δεν θέλω να γίνω τόσο πλούσιος.
tedkald Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Στο σημείο αυτό ο δάσκαλος μας βάζει να κλίνουμε το ουσιαστικό το troll του troll... Ώ troll.....
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, Nick22ink είπε Αδερφέ πηγα και τον έβαλα σίγουρα υπάρχουν χίλιοι τρόποι αλλά είναι όλα δύσκολα με το ένα με γράφουν με το άλλο δεν με αφήνουν να κυκλοφορώ έχω ένα 300zx kai ena 200ari και τα τρώει η σκονη Για βάλε καμιά φωτο απο τα αμάξια σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα