gdriver Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 εφόσον ξεχύθηκαν τα υγρά της μπαταρίας , καθαρισμός στα σημεία που έπεσε το υγρό. 1
zio10 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, gdriver είπε εφόσον ξεχύθηκαν τα υγρά της μπαταρίας , καθαρισμός στα σημεία που έπεσε το υγρό. Έμειναν μόνο πάνω στην παλιά μπαταρια. 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Νου είπαν ότι για να έγινε αυτό με τη μπαταρία είναι πιθανό να έχω και κάποιο άλλο πρόβλημα που μπορεί να μου χαλάσει και την καινούργια μπαταρία, πχ δυναμό. Είναι καλό να πάω να το κοιτάξω; Ή θα έδειχνε κάποια σημάδια ότι υπάρχει θέμα; Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από zio10
Whargoul Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, zio10 είπε Νου είπαν ότι για να έγινε αυτό με τη μπαταρία είναι πιθανό να έχω και κάποιο άλλο πρόβλημα που μπορεί να μου χαλάσει και την καινούργια μπαταρία, πχ δυναμό. Είναι καλό να πάω να το κοιτάξω; Ή θα έδειχνε κάποια σημάδια ότι υπάρχει θέμα; Να σκάσει και να βγαίνουν υγρά πάντως συμβαίνει όταν υπερφορτίζεται οπότε καλό θα ήταν να το ελέγξεις (παράγεται υδρογόνο σε υψηλότερες τάσεις). Σαν μια γρήγορη διάγνωση, εάν έχεις κανενά πολύμετρο μέτρα την τάση με το αμάξι να λειτουργεί. Εάν είναι 14.8V και πάνω μάλλον έχει πρόβλημα το δύναμο/εναλλάκτης/voltage regulator οπότε σίγουρα χρειάζεται να το δει κάποιος. 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Whargoul είπε Να σκάσει και να βγαίνουν υγρά πάντως συμβαίνει όταν υπερφορτίζεται οπότε καλό θα ήταν να το ελέγξεις (παράγεται υδρογόνο σε υψηλότερες τάσεις). Σαν μια γρήγορη διάγνωση, εάν έχεις κανενά πολύμετρο μέτρα την τάση με το αμάξι να λειτουργεί. Εάν είναι 14.8V και πάνω μάλλον έχει πρόβλημα το δύναμο/εναλλάκτης/voltage regulator οπότε σίγουρα χρειάζεται να το δει κάποιος. Μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο το ότι πριν χαλάσει την φορτίσαμε με εξωτερικό φορτιστή επειδή είχε πέσει;
Joshua21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, zio10 είπε Μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο το ότι πριν χαλάσει την φορτίσαμε με εξωτερικό φορτιστή επειδή είχε πέσει; Μπορεί αν ο συγκεκριμένος φορτιστής που χρησιμοποιήσατε την υπερ-φόρτισε. 1
zio10 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 46 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μπορεί αν ο συγκεκριμένος φορτιστής που χρησιμοποιήσατε την υπερ-φόρτισε. Υποτίθεται ότι σταματάει όταν τη φορτίσει αλλά δεν ξέρω και σίγουρα... επειδή εκεί που είναι το αμάξι δεν υπάρχει πολύμετρο μπορώ να τη μετρήσω με το φορτιστή;
Whargoul Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, zio10 είπε Μπορεί να έπαιξε κάποιο ρόλο το ότι πριν χαλάσει την φορτίσαμε με εξωτερικό φορτιστή επειδή είχε πέσει; 4 ώρες πριν, zio10 είπε Υποτίθεται ότι σταματάει όταν τη φορτίσει αλλά δεν ξέρω και σίγουρα... επειδή εκεί που είναι το αμάξι δεν υπάρχει πολύμετρο μπορώ να τη μετρήσω με το φορτιστή; Ναι. Αρκετά πιθανό να φταίει αυτός. Δεν είναι μόνο να σταματάει όταν φορτίσει, αλλά κυρίως να μην την φορτίζει με υψηλότερη τάση απ ότι πρέπει. Μετά τα ~14.5V, αρχίζει να διασπάται ο ηλεκτρολύτης και να παράγεται υδρογόνο, η παραγωγή του αυξάνεται όσο αυξάνεται και η τάση που εφαρμόζεται στην μπαταρία, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πίεση μέσα, να πετάει έξω τον ηλεκτρολύτη, να διογκώνεται ή να σκάει. Ειδικά σε περιόδους με ζέστη. Αφού ο φορτιστής ίσως να είναι προβληματικός, καλύτερα να ελέγξεις με κάποιο ανεξάρτητο όργανο. 1
zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Υπάρχει πρόβλημα αν κάποιος χρησιμοποιεί εφεδρική μπαταρία αυτοκινήτου αντί για jump starter; Ή ξεφορτίζει η μπαταρία αν απλά την κουβαλάς μαζί σου;
Nick22ink Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα...Νικολάκης εδώ ετών 24...καγκουρακος και σήμερα το πρωί ξύπνησα κατά της 10 ωραία μέρα ρεπό μετά από 1 βδομάδα και λέω τι να κάνω?δεν πάω να βγάλω τον καταλύτη κρίμα είναι το μοναδικό honda με καταλύτη είμαι ας γίνω ένας κοινός...μη τα πολυλογώ άναψε λαμπάκι check αυτό το καλό το κίτρινο με την μηχανή επάνω....ειναι από τον λάμδα.?καταργήτε?καίει παραπάνω??Τι να κάνω το πρωί πρώτα ο Θεός 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εγκλημα έκανες που σε πάει για κατάσχεση . Απαράδεκτος .
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, Nick22ink είπε Γιατί? Γιατί αυτό που έκανες είναι παράνομο αλλά και επιβλαβές για όλους μας. Τι δεν καταλαβαίνεις; Για μόστρα τον έχει τον καταλύτη;
ritchie77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Nick22ink είπε μη τα πολυλογώ άναψε λαμπάκι check αυτό το καλό το κίτρινο με την μηχανή επάνω. καταργήτε? Τι να κάνω το πρωί πρώτα ο Θεός Βαλε ενα αυτοκολλητο να μην το βλεπεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα