Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορια για οσους εχουν ακυρωσει την ασφαλεια που παρεχει με καθε λογαριασμο η alpha bank.

Πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω τι χρειαζεται να κανω για να διακοψω την ασφαλεια.

Μου ειπαν να τους στειλω Ονοματεπωνυμο και κατι αλλα στοιχεια σε email για να γινει η διακοπη της ασφαλειας.

Επίσης μου ειπαν για την επιστροφη του ποσου (15E) που κρατουσε για το πρωτο 6μηνο της ασφαλειας..

Το ποσο αυτο σε τι χρονικο διαστημα ηρθε σε εσας?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Σαν "μη δεδουλευμένα" θα τα πάρεις πίσω. Χωρίς να ορκίζομαι, φαντάζομαι πως μέσα σε 1-2 βδομαδούλες θα σου έχουν πιστωθεί.

Έχω στείλει ένα μήνα + την αίτηση ακύρωσης και επειδή έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας, ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα. Λογικά δεν θα είμαι ο μόνος που θα καθυστερήσουν.

19 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Μια απορια για οσους εχουν ακυρωσει την ασφαλεια που παρεχει με καθε λογαριασμο η alpha bank.

Πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω τι χρειαζεται να κανω για να διακοψω την ασφαλεια.

Μου ειπαν να τους στειλω Ονοματεπωνυμο και κατι αλλα στοιχεια σε email για να γινει η διακοπη της ασφαλειας.

Επίσης μου ειπαν για την επιστροφη του ποσου (15E) που κρατουσε για το πρωτο 6μηνο της ασφαλειας..

Το ποσο αυτο σε τι χρονικο διαστημα ηρθε σε εσας?

Την ασφάλεια στην έκαναν όταν έβγαλες κάρτα? Είναι το feel safe?

Στον πατέρα μου που είναι μεγάλης ηλικίας, όταν πήγε να βγάλει κάρτα, του φόρτωσαν την ασφάλεια χωρίς να τον ενημερώσουν.

Νομίζω πως το έχει παρακάνει η Alphabank με αυτή την απάτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...