Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι σε αναζητηση καρτας γραφικων για να αναβαθμισω το pc μου. σκεφτομαι να δωσω απο 200-250 ταβανι.. γλυκοκοιταω την Sapphire-Radeon-RX-590-8GB-Nitro.

παιχνιδια, λιγο PubG, dota, cs Go--

καμια γνωμη? καποια αλλη στα ιδια λεφτα? το συστημα που εχω φαινεται στην υπογραφη μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα απο Θεσσαλονικη.

Asus strix Gtx1050 4gb. Οχι amd και τι να τι κανεις τοσο μεγαλη καρτα; 

Πανε fb marketplace.

Εγω παιζω με gtx gta V σε1080p 70-101fps.

Αρα λοιπον.

Ρωτα εσενα. 

Σε τι αναλυση θελω να παιζω;

Ποια παιχνιδια;

Και τι cpu φοραω η θα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

• παιζω σε 1080P, ισως σε 2κ συντομα, μιας και μετα το καλοκαιρι θα παρω και μια 2η οθονη να αντικαταστησω μια 17αρα παλια που εχω σαν 2η.. 
  • pubG, ειναι το πιο βαρυ, τα υπολοιπα ειναι για γελια
  • την καρτα την αγοραζω με μια προοπτικη, 3-4 χρονια, οσο κρατησα και την προηγουμενη μου. φοραω 4ης γενιας, i7, 4790K. 

αλλα, επειδη για να στησεις ενα μηχανημα σημερα θες αρκετα, συνηθως αναβαθμιζω καθε φορα.. οποτε μεσα στα επομενα 2 χρονια θα παω σε 8ης ή 9ης γενιας, αναλογως τι θα αξιζει τοτε. την καρτα θα την καρτησω για κανα 2 χρονια ακομη!

επισης, η gtx 1050 ειναι 30ευρω πιο κατω.. σιγα τη διαφορα..

περα απ αυτα θα προτιμουσα καινουρια καρτα, εκτος αν ειναι απο φιλο-γνωστο. ειδικα απο fb marketplace δνε το ψηνω καθολου!

Επεξ/σία από emperor4her
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αστο φιλος.

Κανε υπομονη δωσε 800€ να παιζεις το pugb σε 8k.

Και ασε εμας στο gta V σε 4k με την 1080ti.

Δημοσ.

Καλησπέρα θα σου έλεγα να κοιτάζει και τις vega 56 που έχουν πέσει οι τιμές αλλά εκει θέλει καλό τροφοδοτικό και καλό airflow στο κουτί 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Salonikios123 είπε

Αστο φιλος.

Κανε υπομονη δωσε 800€ να παιζεις το pugb σε 8k.

Και ασε εμας στο gta V σε 4k με την 1080ti.

αληθεια δεν καταλαβαινω την ειρωνεια σου.. ουτε θα ασχοληθω εκτος και αν εχει να μου πεις κατι που εχει νοημα.. 

6 ώρες πριν, exclood είπε

Καλησπέρα θα σου έλεγα να κοιτάζει και τις vega 56 που έχουν πέσει οι τιμές αλλά εκει θέλει καλό τροφοδοτικό και καλό airflow στο κουτί 

απο airflow ειμαι κομπλε, εχω το corsair 760t  με 7χ140 ανεμιστηρες! απο psu ισψς εχω θεμα.. 600αρι..  

βλεπω καποια πραγματα που δεν τα κατανοω, πχ εχουν πολυ μεγαλο memory bus, αλλα πολυ μικροτερη ταχυτητα.. τι παιζει?

επισης, με τον επεξεργαστη μου (4790K) μηπως εχω  bottleneck?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

GTX 1050 ... με κάθε αγορά δώρο μινιατούρα Jensen Huang με το εκπληκτικο δερμάτινο και μια λεντοταινία σε πράσινο χρώμα!

Η RX 590 είναι μάλλον η πιο "κακιά" επιλογή μιας και είναι μια τρομπαρισμένη RX 580 οπού στα ~220€ πλέον αρχίζουν και παίζουν και τα RX Vega 56(αν και με το Blower). Στα 130~160€ παίζουν οι RX 570/580 απο AMD και απο nVidia μεριά μόνο οι σάπιες 1050/Ti και η 1650 που φυσικά πρέπει να αγνοήσεις. Μετά τα ~170€ αρχίζεις και κοιτάς σε GTX 1660 / 1660 Ti και αν έχεις όρεξη για Undervolt / Tweak ίσως την Vega 56 αλλά με blower fan που σπάει μπάλες. Στα ~280€ αρχίζεις και γλυκοκοιτάς RTX 2060 και μετά τις Custom Vega 56. Η CPU σου δεν έχει θέμα με αυτές τις κάρτες πάντως και με τα παιχνίδια που παίζεις σε 1080P μέχρι και η RX 570 θα τα 'χει χαλαρά.

Επεξ/σία από 50EuroUser
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, 50EuroUser είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

GTX 1050 ... με κάθε αγορά δώρο μινιατούρα Jensen Huang με το εκπληκτικο δερμάτινο και μια λεντοταινία σε πράσινο χρώμα!

Η RX 590 είναι μάλλον η πιο "κακιά" επιλογή μιας και είναι μια τρομπαρισμένη RX 580 οπού στα ~220€ πλέον αρχίζουν και παίζουν και τα RX Vega 56(αν και με το Blower). Στα 130~160€ παίζουν οι RX 570/580 απο AMD και απο nVidia μεριά μόνο οι σάπιες 1050/Ti και η 1650 που φυσικά πρέπει να αγνοήσεις. Μετά τα ~170€ αρχίζεις και κοιτάς σε GTX 1660 / 1660 Ti και αν έχεις όρεξη για Undervolt / Tweak ίσως την Vega 56 αλλά με blower fan που σπάει μπάλες. Στα ~280€ αρχίζεις και γλυκοκοιτάς RTX 2060 και μετά τις Custom Vega 56. Η CPU σου δεν έχει θέμα με αυτές τις κάρτες πάντως και με τα παιχνίδια που παίζεις σε 1080P μέχρι και η RX 570 θα τα 'χει χαλαρά.

καλημερα και ευχαριστω για την απαντηση. 

οι 1660 απ' οτι βλεπω πανε στα 200 η πιο φτηνη που δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι. Η Vega 56 χωρις blower θα εχει καποιο θεμα? θα ειναι καλυτερη επιλογ απο τις προηγουμενες? το τροφοδοτικο μου θα την σηκωνει? 

με λιγα λογια στο budget των 200 ευρω, ποια ειναι καλυτερη ή ακομη καλυτερα θα μπορουσες να μου τις βαλεις σε μια σειρα απο την καλυτερη προς την χειροτερη? 

επισης, επειδη θελω να παρω καινουρια οθονη για να αντικαταστησω την 2η που εχω, σκεφτομουν μηπως επαιρνα καποια 2κ και την εκανα primary monitor. οποτε δεν θα με χαλαγε να παιζει και σε 2κ.

ο λογος που κοιταζα την 590, ειναι επειδη επαιζε στο budget μου και σαν χαρακτηριστικα φαινοταν καλυτερη απο 570 & 580.

θεωρεις οτι η gtx 1660 ειναι καλυτερη απο την 590? 

Δημοσ.

Προσωπικά θα αγόραζα στα ~130€ RX 570 στα ~160€ RX 580 στα ~220€ 1660Ti και στα ~270€ Vega56 Custom. Στα ~220 που κοιτάς εσύ καλύτερα να πας σε 1660Ti θα λέγα.

Δημοσ.
Στις 11/7/2019 στις 5:48 ΜΜ, Salonikios123 είπε

Καλησπερα απο Θεσσαλονικη.

Asus strix Gtx1050 4gb. Οχι amd και τι να τι κανεις τοσο μεγαλη καρτα; 

Πανε fb marketplace.

Εγω παιζω με gtx gta V σε1080p 70-101fps.

Αρα λοιπον.

Ρωτα εσενα. 

Σε τι αναλυση θελω να παιζω;

Ποια παιχνιδια;

Και τι cpu φοραω η θα;

1050? Είναι πρόταση αυτή;

Επισκέπτης
Δημοσ.

μη ρωτας εδω.

googlare και μαθε οπως εκανα εγω.

1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

1050? Είναι πρόταση αυτή;

Προταση γαμου.😈😁😁😁😁.

Ti titan μια χαρα ειναι.

Αναλογα και τι cpu.

Επισκέπτης
Δημοσ.

337dhtypt7731.png

Vega μόνο σε custom ή ref Εάν βρεις μεταχειρισμένο morph. 

Δημοσ.

και εγω Vega 56 η Vega 64 θα σου προτεινα. Ειδικα τωρα που εχουν πεσει και τις βρισκεις σε πολυ καλητερη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...