giannhs13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 καλησπερα στην κοινοτητα αλλαξα την παστα σε artic silver 5 την πηρα απο πλαισιο στα 9 ευρω .....και μετραω θερμοκρασιες σε ful load μετα απο μετατροπη ταινιων πριν με την παλια παστα ειχα 70 βαθμους ...μου τοποθετησε την παστα ενας φιλος μου με την μεθοδο ενως μπιζελιου και τωρα εχω θερμοκρασιες 63 7 βαθμους ποιο κατω...την παλια παστα ειχα να την αλλαξω καμια 5 χρονια λετε να ισχυει αυτη η τοσο διαφορα παιδες ??? παντως πολυ ωραια παστα φαινεται ριχνει θερμοκρασιες ...θερμοκρασια δωματιου 30 βαθμους και με τις δυο μετρησεις που εκανα σας παραθετω και φωτογραφιες με τις θερμοκρασιες ψυκτρα εχω την https://www.skroutz.gr/s/4254816/Thermalright-TRUE-Spirit-120M-BW-Rev-A.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 ναι ειναι σωστες οι θερμοκρασιες γτ σου φαινεται παραξενο ? υπαρχουν και καλυτερες παστουλες απο την Silver που απλωνονται ακομα καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 οκ φιλος καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση απλα δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα δλδ εχει μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες.... καλυτερη παστα εχεις να μου προτεινεις καμια ? για να ξερω για την επομενη φορα οταν αλλαξω !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 οχι μην ανυσηχεις. οι εργοστασιακες δεν ειναι τοσο καλες και με το που βαζεις καποια καλη παστουλα βλεπεις μεγαλη διαφορα ειτε ειναι για επεξεργαστες ή για καρτα γραφικων. Να μην ειμαι υπερβολικος αλλα καθε 3 ετη καλο ειναι να αλλαζεις. Παστουλες καλες εχει πολλες και για ολα τα πορτοφολια. Εγω θα σου προτεινω την ARCTIC MX-4 και την AEronaut/Kryonaut της Thermal Grizzly. Yπαρχει αναλογο θεμα για θερμοαγωγιμες παστες στο ινσομνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, giannhs13 είπε οκ φιλος καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση απλα δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα δλδ εχει μεγαλη διαφορα στις θερμοκρασιες.... καλυτερη παστα εχεις να μου προτεινεις καμια ? για να ξερω για την επομενη φορα οταν αλλαξω !!!!! Βάλε ένα all-in-one watercooler και θα δεις τεράστια διαφορά. Ξεκινάνε απο τα 30€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα