Gagaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μήπως ξέρει κανένας πότε περιμένουμε να έρθει το Xiaomi Redmi K20 Pro (Mi9T pro ή Poco f2) ?? Θέλω να αλλάξω κινητό (από το V20 που έχω) και είμαι μεταξύ του παραπάνω και του Huawei Mate 20 (όχι Pro ουτε Lite). Στα χαρτιά φαντάζει καλύτερο το Xiaomi αν δεν κάνω λάθος, σωστά? Για να δω αν αξίζει να περιμένω ή να κινηθώ στην αγορά του Mate20. Με ενδιαφέρει να έχει ραδιόφωνο γιαυτό και έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 συσκευές. Και φυσικά δεν θέλω να δώσω κανα νεφρό, εκεί γύρω στα 400 + - Καμιά άλλη πρόταση ίσως που δεν είδα?
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν σε ενδιαφέρει που δεν είναι αδιάβροχο,δεν υποστηρίζει κάρτα μνήμης,δεν έχει OIS, δακτυλικό αποτύπωμα.....δεν υποστηρίζει την B20 δεν βγαίνει σε Global και δεν έχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας τότε τη να σου πω .... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από saruman123
Gagaras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 😂🤣 Πάλι καλα που ρωτησα δηλαδη.. Σε ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Εμμμμμ έτσι είναι αυτά...... Πήγαινε καλύτερα στο Mate και είσαι κομπλέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα