Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Παραγγειλα από την εταιρεία Fitflop τρία ζευγάρια σαγιονάρες ,συνολικού κόστους 99€ .Η αποστολή έγινε μέσω dhl. Εχτές παρέλαβα. όταν τα άνοιξα ,τα κουτιά ήταν σκισμένα ,διαλυμένα. Το καλύτερο? Έλειπε το ένα ζευγάρι! Πήρα αμέσως την DHL και μου είπαν ότι έτσι παρέλαβαν από Ολλανδία ,σε κακή κατάσταση και θα στείλουν μέιλ στην Ολλανδία για το χαμένο ζευγάρι .Εγώ εστειλα μέιλ στην εταιρεία παπουτσιών αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ?
Kostasspil Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 hour ago, Des1 said: Παραγγειλα από την εταιρεία Fitflop τρία ζευγάρια σαγιονάρες ,συνολικού κόστους 99€ .Η αποστολή έγινε μέσω dhl. Εχτές παρέλαβα. όταν τα άνοιξα ,τα κουτιά ήταν σκισμένα ,διαλυμένα. Το καλύτερο? Έλειπε το ένα ζευγάρι! Πήρα αμέσως την DHL και μου είπαν ότι έτσι παρέλαβαν από Ολλανδία ,σε κακή κατάσταση και θα στείλουν μέιλ στην Ολλανδία για το χαμένο ζευγάρι .Εγώ εστειλα μέιλ στην εταιρεία παπουτσιών αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ? Πλήρωσες με PayPal?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Οχι με πιστωτική. Ειναι ορθοπαιδικές σαγιονάρες, αντί για παπούτσια . Τα αλλάζω καθε δύο χρόνια .γιατί έχω πρόβλημα .Δεν είναι για παραλία!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Des1 είπε Οχι με πιστωτική. Ειναι ορθοπαιδικές σαγιονάρες, αντί για παπούτσια . Τα αλλάζω καθε δύο χρόνια .γιατί έχω πρόβλημα .Δεν είναι για παραλία! Καλά, δεν είναι ανάγκη να απολογείσαι για το που θα διαθέσεις τα λεφτά σου. Τηλέφωνο δεν μπορείς να πάρεις την εταιρία και να εξηγήσεις την κατάσταση; Αν δε βγάλεις άκρη, πήγαινε στη τράπεζα και κάνε αίτηση chargeback με την αιτιολογία ότι σου έστειλαν ελλιπή τα προϊόντα και σε κακή κατάσταση. Επίσης, ξαναπάρε τηλέφωνο την dhl να μάθεις αν επικοινώνησαν με την εταιρία ή όχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Τελικά με πήραν μετά από αρκετές οχλήσεις από τα κεντρικά της DHL και μου είπαν ότι βρέθηκαν Είχαν λέει παραπέσει από έναν υπάλληλο .Θα παραδοθεί τη Δευτέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα