Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανενας που να σπουδαζει στο τμημα πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων στη λαμια και μπορεί να με κατατοπισει λιγο για την κατάσταση εκει, τις εγκαταστασεις, τα μαθηματα, τους καθηγητές και γενικα αν ειναι οργανωμένα εκει τα πράγματα; Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bump γιατί κι εγώ θέλω να μάθω 😶

Αα επίσης νομίζω τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι καλό να τις ρωτάμε στο Μπλα μπλα, εδώ έχει περισσότερο ερωτήσεις για προβλήματα στον προγραμματισμό απ' ότι βλέπω. (Νέο μέλος είμαι δεν είμαι απόλυτα σίγουρη).

Επεξ/σία από epsa_lemonada
Δημοσ.
1 ώρα πριν, epsa_lemonada είπε

Αα επίσης νομίζω τέτοιου είδους ερωτήσεις είναι καλό να τις ρωτάμε στο Μπλα μπλα, εδώ έχει περισσότερο ερωτήσεις για προβλήματα στον προγραμματισμό απ' ότι βλέπω. (Νέο μέλος είμαι δεν είμαι απόλυτα σίγουρη).

Ισχύει αυτό. Θα το δουν και περισσότερα άτομα εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το πρώην Τει Λαμίας που αποφοίτησα λέτε, που πλέον λέγετε Τει Στερεάς Ελλάδας (εάν δεν έχει αλλάξει);

Εαν ναι τότε διαβάστε παρακάτω:

Βασικά πέρα από την τύχη να περάσω στη σχολή αυτή που ήταν η μοναδική που είχα δηλώσει, πέρασα καλά, τα μαθήματα τα έρνούσα σχετικα εύκολα και μάλιστα μου δώσαν υποτροφία (που ακόμα απορώ γιατί την πήρα). Τώρα που ανακαλώ τα χρόνια θα την έλεγα μέτρια αλλά η προσπάθεια αναδικνύετε. Όμως μην περιμένεις εάν θες το εξτραδάκι να το πάρεις (βέβαια αυτό ισχύει σε όλες τις σχολές) στην πτυχιακή μου την πέρασα με minimum supervision.

Σε μερικά μαθήματα θα παρατηρήσεις έλλειψη του "I am pouring my heart and soul in it" αλλά από την άλλη θα έχεις καθηγητές (κοντά στην ηλικία σου) που θα είναι και γ** τα άτομα, και ΝΑΙ δεν ήταν από το μόνιμο προσωπικό και ναι ήταν άτομα τα οποία σου κέντριζαν την προσοχή, και ΝΑΙ κάναν και γ*** το μάθημα. Στη σχολή αυτή τα δυσκολότερα μαθήματα ήταν Ψηφιακά 2 (λόγο ότι τα θέματα στην εξεταστική ήθελαν την ΑΠΟΛΥΤΗ συγκέντρωση για να τα ολοκληρώσεις και η ύλη δεν ήταν κάτι το σπουδαίο) όμως δεν είναι κάτι το τρελό εάν παρακολουθείς τα μαθήματα.

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.

Είχα περάσει δεύτερο εξάμηνο στο ΤΕΙ Λαμίας το 2001 και η σχολή είχε μόνο ένα εξάμηνο που προηγήθηκε και κανέναν που να έχει πάρει απολυτήριο ακόμα. Τότε ήταν τα δύσκολα χρόνια. Θυμάμαι πως στο πρώτο μάθημα προγραμματισμού κάναμε pascal και όχι c για κάποιο λόγο. 

Από τότε έχουν αλλάξει τα πράγματα και όταν αποφοίτησα (2008)  υπήρχε καλύτερη οργάνωση από τότε που μπήκα. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά γενικά, απ' ό,τι έχω καταλάβει και από άλλους, ανεξάρτητα από το prestige της σχολής έχει περισσότερο να κάνει με το πόσο αγαπάς το αντικείμενο και θέλεις να ασχοληθείς. Οπότε μην σε απασχολεί ιδιαίτερα αν εσύ έχεις όρεξη να μάθεις περισσότερα από αυτά που σου μαθαίνουν σε οποιαδήποτε σχολή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...