ioankoukos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Ο κατασκευαστης θα πει συνηθως 95αρα εκτος απο καποια πιο δυνατα μοτερ που θα πουν 97/98αρα και ανω. Αυτο δε σημαινει οτι δε θα εχει βελτιωση με την 98αρα ή την 100αρα. Εχει αμεσοτερη αποκριση στο γκαζι και πιο στρωτη λειτουργια (πυρακια κανεις ; ). Απο οικονομια θα ελεγα η 100αρα δεν αξιζει ειδικα μεσα στην πολη, αν οδηγας εκτος σε επαρχιακο δικτυο και το καις ειναι μονοδρομος αν θες το μοτερ σου να δουλευει ιδανικα Τωρα αν καποιος ειναι κουλος κουφος και αμπαλος (πολλοι ειναι ετσι) μια χαρα θα ειναι και με κακη 95αρα, λιγα πραγματα θα καταλαβει εκτος αν το οχημα σκορτσαρει. Εγω εχω χρονια να βαλω 95αρα γιατι πραγματικα λυπαμαι τα οχηματα μου. Η διαφορα Shell 95αρα με Vpower ή με τις 100αρες ειναι απλα χαωδης.
Whargoul Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, jmmys είπε Σε τι αμάξι βάζεις 100αρα; Προφανώς σε Koenigsegg Jesko αφού η Mclaren στο manual της λέει 98ron
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 58 λεπτά πριν, ioankoukos είπε Ο κατασκευαστης θα πει συνηθως 95αρα εκτος απο καποια πιο δυνατα μοτερ που θα πουν 97/98αρα και ανω. Αυτο δε σημαινει οτι δε θα εχει βελτιωση με την 98αρα ή την 100αρα. Εχει αμεσοτερη αποκριση στο γκαζι και πιο στρωτη λειτουργια (πυρακια κανεις ; ). Απο οικονομια θα ελεγα η 100αρα δεν αξιζει ειδικα μεσα στην πολη, αν οδηγας εκτος σε επαρχιακο δικτυο και το καις ειναι μονοδρομος αν θες το μοτερ σου να δουλευει ιδανικα Τωρα αν καποιος ειναι κουλος κουφος και αμπαλος (πολλοι ειναι ετσι) μια χαρα θα ειναι και με κακη 95αρα, λιγα πραγματα θα καταλαβει εκτος αν το οχημα σκορτσαρει. Εγω εχω χρονια να βαλω 95αρα γιατι πραγματικα λυπαμαι τα οχηματα μου. Η διαφορα Shell 95αρα με Vpower ή με τις 100αρες ειναι απλα χαωδης. Κόψε κάτι ρε Hamilton 39 λεπτά πριν, jmmys είπε Σε τι αμάξι βάζεις 100αρα; Σε αυτο που του δίνει η Shell για τη δουλεια του
alexakos89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Κόψε κάτι ρε Hamilton Δεν χρειαζεται να ασχολησε.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Λοιπόν διαβάζω αυτές τις χαώδεις διαφορές μεταξύ 95αρας και 100αρας και γελάω. Μάλλον μονο εγώ δεν μπορώ να το συλλάβω, είτε αυτό είναι στο γκάζι είτε στην κατανάλωση.
ioankoukos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Γελαω με τα σχολια. Ετσι σκεφτομουν πολυ παλιοτερα οταν νομιζα οτι ηξερα. Τωρα κανω συνειδητα πλουσιοτερο τον Βαρδινογιαννη 😂😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα