Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους

Εχει διαφορα η τσαμπα λεφτα?

Παντα σε μηχανη εχω ενα mt 09

Και τι βενζιναδικο ειναι καλυτερο?

Ευχαριστω καλο καλοκαιρι

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mclein² είπε

το μανιουαλ τι λεει ; 

Αυτο^

.

Οτι λεει ο κατασκευαστης

Μετά επάνω στο ρεζερβουάρ πολλές μοτο γράφουν τα οκτάνια του καυσίμου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Διαφορά έχει και μεγάλη μάλιστα. για 300 μηχανη , 350  σκούτερ  που εχω εμπειρία. .τωρα  για το δικό σου το 900αρι μόνος σου πρέπει να το δεις.

Βενζινάδικο πάλι μόνος σου πρέπει να δεις γιατί εδώ που μένω ίδιας εταιρίας βενζινάδικα καμμία σχέση η ποιότητα του ενός από τον άλλο.παραξενο αλλά εγώ αυτό παρατήρησα .

Με λίγα λόγια εσύ πρέπει να βρεις τις απαντήσεις.εδω όλοι μας έχουμε 1000 γνώμες..ευκολο είναι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mp123 είπε

Διαφορά έχει και μεγάλη μάλιστα. για 300 μηχανη , 350  σκούτερ  που εχω εμπειρία

Δηλαδη αν πάρω εγω το σκουτερ σου, αδειάσω οτι βενζινη έχει μέσα το γεμίσω με 95 ή 100αρα, στο φέρω να το οδηγήσεις , θα μου πεις αμέσως πχ "εβαλες 95αρα" ετσι δεν ειναι;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδη αν πάρω εγω το σκουτερ σου, αδειάσω οτι βενζινη έχει μέσα το γεμίσω με 95 ή 100αρα, στο φέρω να το οδηγήσεις , θα μου πεις αμέσως πχ "εβαλες 95αρα" ετσι δεν ειναι;

Ναι.εχει διαφορά.στο dt 350 .και στο mt03 που είχα τα ίδια.ειχα καλύτερη απόκριση του γκαζιού.και στο αυτοκίνητο το ίδιο.οπως λέω στα δικά μου τα οχήματα που ξέρω βλέπω διαφορά.καμμια σχέση απλή με 100αρα.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ναι.εχει διαφορά.στο dt 350 .και στο mt03 που είχα τα ίδια.ειχα καλύτερη απόκριση του γκαζιού.και στο αυτοκίνητο το ίδιο.οπως λέω στα δικά μου τα οχήματα που ξέρω βλέπω διαφορά.καμμια σχέση απλή με 100αρα.

οπως ειπε κ ο Νικος θεωρω απίθανο (αν δεν το προτεινει ο καστασκευαστης) να βλεπεις διαφορα.

αμα σε ενδιαφερει, σε απλη γλωσσα εξηγει τι σημαινει 100αρα --> 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, teo n.irakleio είπε

Μολις ειδα το μανιουαλ λεει 95 και πανω

Οποτε λεω να βαζω 100

Ευχαριστω καλο καλοκαιρι με προσοχη οσοι οδηγαμε μηχανες

δε θα δεις καμια διαφορα. εαν δε σε επηρεαζει το οικονομικο προχωρας !!!

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mclein² είπε

δε θα δεις καμια διαφορα. εαν δε σε επηρεαζει το οικονομικο προχωρας !!!

θα δει μιας και με πιο ελαφρύ πορτοφόλι θα πετάει το μηχανάκι :P

Πέρα από την πλάκα αν έχεις standard διαδρομές, γέμισε 95άρα κάψτην και δες με 100άρα μετά.
Αν και οι παράγοντες πολλοί, αν δεις διαφορά αποφασίζεις να συνεχίσεις αν είναι με 100άρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teo n.irakleio είπε

Μολις ειδα το μανιουαλ λεει 95 και πανω

Οποτε λεω να βαζω 100

Ευχαριστω καλο καλοκαιρι με προσοχη οσοι οδηγαμε μηχανες

Κάθε Τρίτη η shell έχει την v-power 1 λεπτό ακριβότερα από την απλή. Βάζε αυτήν και τέλος.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω για τις δικές μας βενζίνες, στην Αγγλία είχαν κάνει δοκιμή με ενδιαφέροντα αποτελέσματα

Είδαν περίπου ένα 2-3% πάνω σε δυναμομετρο.

Εμένα σε 600αρι τετρακύλινδρο είχε εμφανής διαφορά η 100αρα αλλά μιας και η Yamaha ελεγε 92 οκτάνια minimum έβαζα απλή. 

Επεξ/σία από bkran
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, bkran είπε

Δεν ξέρω για τις δικές μας βενζίνες, στην Αγγλία είχαν κάνει δοκιμή με ενδιαφέροντα αποτελέσματα

Είδαν περίπου ένα 10% πάνω σε δυναμομετρο, καθόλου αμελητέο θα έλεγα.

Εμένα σε 600αρι τετρακύλινδρο είχε εμφανής διαφορά η 100αρα αλλά μιας και η Yamaha ελεγε 92 οκτάνια minimum έβαζα απλή. 

Από που προκύπτει το 10 %;

gasol.PNG.521a83b87e394533f0b19a36b0dcf511.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, NT1G είπε

Από που προκύπτει το 10 %;

gasol.PNG.521a83b87e394533f0b19a36b0dcf511.PNG

Εχεις δίκιο, δεν το θυμόμουν καλά από τότε που είχα δει το βίντεο, το διορθώνω και στο post μου

Έγραψα μ...ια καλή, για να πάρεις 10% θέλεις προγράμματα και πολλές φορές και αλλαγή και σε hardware, αλίμονο αν έπαιρνε 10% από βενζίνη μόνο....

Επεξ/σία από bkran
Δημοσ.

Εξαρτάται το μοτέρ βρε παιδιά και πόσο πουσαρισμένο είναι.

Όσες φορές έχω δοκιμάσει 100άρα στα οχήματά μου, καμία διαφορά δεν είδα. Απο 150cc scooter, 600cc μοτοσυκλέτα, 1.4lt αυτοκίνητο & 1.8lt turbo αυτοκίνητο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...