Ertypo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Έχω μια απορία.Ειναι καλό και ασφαλή πάνω από όλα να εγκαταστήσω μια εφαρμογή παρόμοια με αυτήν που έχω ως προεγκατεστημένη στο κινητό μου που να έχουν τον ίδιο σκοπό.Δηλαδη πχ ενα AntiVirus.Στο κινητό μου όπως και όλων φαντάζομαι υπάρχει μία "ασφάλεια" που υποτίθεται σε καλύπτει από ιούς και "επιθέσεις".Αν κατεβάσω μια αντίστοιχη εφαρμογή και δουλεύουν μαζί θα υπάρξει πρόβλημα.Να πω επισης ότι μιλάω γενικά,κάνουν καλό όμως τέτοιες εφαρμογές που είναι παρόμοιες με τις προεγκατεστημένες και λειτουργούν για ένα σκοπο?. Μια ηλίθι@ απορία θεωρω!.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 hour ago, Ertypo said: Έχω μια απορία.Ειναι καλό και ασφαλή πάνω από όλα να εγκαταστήσω μια εφαρμογή παρόμοια με αυτήν που έχω ως προεγκατεστημένη στο κινητό μου που να έχουν τον ίδιο σκοπό.Δηλαδη πχ ενα AntiVirus.Στο κινητό μου όπως και όλων φαντάζομαι υπάρχει μία "ασφάλεια" που υποτίθεται σε καλύπτει από ιούς και "επιθέσεις".Αν κατεβάσω μια αντίστοιχη εφαρμογή και δουλεύουν μαζί θα υπάρξει πρόβλημα.Να πω επισης ότι μιλάω γενικά,κάνουν καλό όμως τέτοιες εφαρμογές που είναι παρόμοιες με τις προεγκατεστημένες και λειτουργούν για ένα σκοπο?. Μια ηλίθι@ απορία θεωρω!. Το Μπλα-Μπλα φιλοξενεί θεματολογία "[...] για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum [...]". Η ερώτησή σου ανήκει στο Software, όχι εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις