epsa_lemonada Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Έδωσα πανελλήνιες και θέλω να περάσω σε ένα τμήμα στο Παν. Πελοποννήσου στην Τρίπολη αλλα έχω βρει λίγες σχετικά αγγελίες για διαμερίσματα (με 200 Ε και κάτω). Μένω Αθήνα και δεν θέλω να μεταφέρομαι με τα λεωφορεία κάθε τρεις κ λίγο. Ξέρει κανείς αν είναι εύκολο να βρεθεί διαμέρισμα κάτω των 200 Ε κατά τις αρχές Οκτωβρίου ή έστω τέλη Σεπτεμβρίου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Αν δεν βρεις απο τωρα παρα πολύ δυσκολο τοτε .Αν εισαι σιγορος/η ότι περνας εκει πηγαινε από τωρα ή το αργοτερο την ιδια μερα που θα βγουν οι βασεις . Μετα...ότι περισεψει αν περισεψει . 1
epsa_lemonada Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν βρεις απο τωρα παρα πολύ δυσκολο τοτε .Αν εισαι σιγορος/η ότι περνας εκει πηγαινε από τωρα ή το αργοτερο την ιδια μερα που θα βγουν οι βασεις . Μετα...ότι περισεψει αν περισεψει . Αυτό σκέφτομαι, υπάρχουν μόνο 30 αγγελίες με τόσο χαμηλό κόστος. Σκεφτόμουν για δεύτερη επιλογή την Λαμία που έχει κοντά στις 290 αγγελίες έως 200 Ε. Εκεί θα έχω περισσότερες πιθανότητες να βρω τον Οκτώβριο πιστεύεις; Edit: Θα έκανα κρατήση αλλά νομίζω θέλει προκαταβολή ή κάτι παρόμοιο. Ο ιδιοκτήτης δεν πρόκειται να με περιμένει τσάμπα Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από epsa_lemonada
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα