Chaos3X Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μπορείς να ρίξεις και μία ματιά στην Logitech G920, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια είναι ποιο καινούργια και ποιες είναι οι διαφορές με την G29 πέρα το console limitation και κουμπιών. Νομίζω η 29 έχει rpm led ενώ η άλλη όχι που αν μη τι άλλο ακούγεται εντυπωσιακό.
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, danaosR21 είπε Ξεκίνα με asseto corsα που είναι σε πολύ καλή προσφορά σο steam και περίμενε το automobilista 2 τον Δεκέμβρη !Τo sim racing είναι έτοιμο να εκτιναχθεί αν βγεί κανένας super τίτλος με το vr , rift κτλπ .Πήρα μιά τιμονιέρα έφτιαξα ένα cockpit , πέταξα ενα τριόθονο και εχω πάθει την πλάκα μου .Pubg και λοιπά παιχνίδια τα απεγκατέστησα . υ.γ. Προσοχή στις αγορές σου , κοίταξε την μεταπωλιτική αξία των προιόντων ωστε αν δέν σε γεμίζει να φύγουν εύκολα ή αν πορωθείς να μπορέσεις να τα δώσεις εύκολα για να αλλάξεις επίπεδο εξωμοίωσης! Πολύ δυνατό φαίνεται, άντε να περιμένεις μέχρι Δεκέμβρη τώρα... Για το Assetto Corsa συμφωνώ κι εγώ. Εκτός όλων των άλλων είναι φθηνό (με ή χωρίς τα εξαιρετικά DLC), έχει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων/πιστών για κάθε γούστο και φυσικά πάντα μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν όσα έχουν φτιάξει οι modders, γενικά έχει τεράστια υποστήριξη από την κοινότητα με πάμπολλα mods κάθε είδους (δες πχ. το RaceDepartment). Για cockpit, VR κλπ νομίζω είναι νωρίς ακόμα αν δεν έχει καν αγοραστεί η τιμονιέρα, να παρατηρήσω όμως ότι το αιώνιο πρόβλημα που έχουν αυτά τα περιφερειακά είναι το διαρκές βάλε-βγάλε στο γραφείο. Οπότε κάποια στιγμή καλά θα ήταν να μπει στο παιχνίδι και ένα ανεξάρτητο stand σαν αυτό ή τα αντίστοιχα και (θεωρώ) καλύτερα της GT Omega. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από nzeppos 1
mesfigas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Προτεινω Rfactor 2 και assetto corsa βρισκονται παμφθηνα και τα 2 σε steam sale και δεχονται πιστες και αμαξια mods δεν προτεινω Competizione προς το παρον οσον αφορα τον εξοπλισμο εξαρταται απο το ποσα διαθετεις Thrustmaster T150 και G29 Logitech ειναι τιμονιερες για αρχη, Ασε τον μοχλο , μην παρεις για αρχη δες τι γινετε και το ξανασυζυταμε 1
danaosR21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Για rig πήγαινε σε αλουμίνιο .Αν θες στείλε μου μύνημα, κατασκευάζουμε με κόστος 300 ευρώ rig που αντέχει καί dd wheels
panoskatos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, GoMaR είπε Παλιες καλες εποχες.. παλευα με μια F40 εναντιον ενος Cobra που την οδηγουσε ο @liakjim οπου τελικα κερδισε τον αγωνα.. Δεν έχω ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τίτλο, πάντα παίζω τέτοιου είδους σε φάση εξομοιωτή αλλά από το βίντεο που έχεις ανεβάσει η αίσθηση ταχύτητας που σου δίνει είναι πολύ ψεύτικη. Έχεις σπάσει την 4η και το αμάξι μοιάζει σαν να πηγαίνει με 60χλμ/ωρα ! Ευτυχώς που παίζεις από κάμερα κοκπιτ την θεωρώ την καλύτερη και πιο αληθοφανή.
Cell_7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Πάντως αν θέλεις κάτι με πιο ωραία γραφικά, που να έχει και πλάκα με αρκετό simulation θα σου πρότεινα Forza Horizon 4. Τα υπόλοιπα που βλέπω στις παραπάνω προτάσεις για εμένα είναι λίγο too much, με την έννοια του ότι νιώθω σαν να μαθαίνω με το ζόρι για να τρέχω σε πραγματική πίστα, αλλά προτιμήσεις είναι αυτές.
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Δεν έχω ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τίτλο, πάντα παίζω τέτοιου είδους σε φάση εξομοιωτή αλλά από το βίντεο που έχεις ανεβάσει η αίσθηση ταχύτητας που σου δίνει είναι πολύ ψεύτικη. Έχεις σπάσει την 4η και το αμάξι μοιάζει σαν να πηγαίνει με 60χλμ/ωρα ! Ευτυχώς που παίζεις από κάμερα κοκπιτ την θεωρώ την καλύτερη και πιο αληθοφανή. Παρ' ότι το video τρέχει στα 60fps πιθανότατα αδικείται από την εγγραφή ή την αναπαραγωγή του, γιατί το AC είναι από τα κατ' εξοχήν racing sim που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας και των αλλαγών κατεύθυνσης. Η κίνηση της κάμερας είναι πολύ καλύτερη από τίτλους όπως πχ. το iRacing, ειδικά στα γρήγορα και νευρικά μονοθέσια. Βέβαια για τέτοια παιχνίδια ιδανικά χρειάζονται από 120fps και πάνω άρα και το αντίστοιχο gaming monitor. Στις ευθείες της Monza με 300+ km/h ή στις κλειστές στροφές του Nordschleife πραγματικά αισθάνεσαι την ταχύτητα, κάτι που δεν ισχύει σε όλα τα racing sims. Όσο για την κάμερα κόκπιτ, δεν θα έπρεπε καν να γίνεται συζήτηση για κάτι διαφορετικό. Θα έπρεπε να είναι η μοναδική επιλογή εν μέσω κανονικού αγώνα και να επιτρέπεται να αλλάξει μόνο στα replay. 1
HALF EVIL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, Cell_7 είπε Τα υπόλοιπα που βλέπω στις παραπάνω προτάσεις για εμένα είναι λίγο too much, με την έννοια του ότι νιώθω σαν να μαθαίνω με το ζόρι για να τρέχω σε πραγματική πίστα, αλλά προτιμήσεις είναι αυτές. Αυτό ακριβώς θέλω. Μετά θα πάρω και το GTI και θα σπείρω τον πανικό στους δρόμους.
GoMaR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, nzeppos είπε Παρ' ότι το video τρέχει στα 60fps πιθανότατα αδικείται από την εγγραφή ή την αναπαραγωγή του, γιατί το AC είναι από τα κατ' εξοχήν racing sim που δίνουν την αίσθηση της ταχύτητας και των αλλαγών κατεύθυνσης. Η κίνηση της κάμερας είναι πολύ καλύτερη από τίτλους όπως πχ. το iRacing, ειδικά στα γρήγορα και νευρικά μονοθέσια. Βέβαια για τέτοια παιχνίδια ιδανικά χρειάζονται από 120fps και πάνω άρα και το αντίστοιχο gaming monitor. Στις ευθείες της Monza με 300+ km/h ή στις κλειστές στροφές του Nordschleife πραγματικά αισθάνεσαι την ταχύτητα, κάτι που δεν ισχύει σε όλα τα racing sims. Όσο για την κάμερα κόκπιτ, δεν θα έπρεπε καν να γίνεται συζήτηση για κάτι διαφορετικό. Θα έπρεπε να είναι η μοναδική επιλογή εν μέσω κανονικού αγώνα και να επιτρέπεται να αλλάξει μόνο στα replay. Διαφωνώ πολύ στο τελευταίο κομμάτι και εξηγώ. Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλάκις. Ο καθένας παίζει όπως προτιμάει και μπορεί. Με αυτή τη λογική δε θα πρέπει να υπάρχει επιλογή για fov, θα πρέπει να έχουμε όλοι vr, να μην έχουμε χάρτη πίστας, να μην έχουμε psi / temp table.. Να μην έχουμε χίλια δυο. Μη γινόμαστε τόσο σκληροπυρηνικοί γιατί μη ξεχνάμε πως είναι απλά ένα παιχνίδι και σου δίνει το ίδιο αυτές τις επιλογές και επίσης είναι παιχνίδι που σου χαρίζει όμορφες στιγμές. Με το ασετο ασχολήθηκα 3-4 χρόνια. Έκανα φίλους, τσακώθηκα με φίλους..γέλασα με φίλους και online και in real life. Αγόρασα σέρβερς, φτιάχναμε τουρνουά. Διαχεριζομουν ενα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινότητας. Απέκτησα τρόπαια, έκανα κάποια world records..Έμαθα πολλά πανω στην οδήγηση του αμαξιού που με έχει βοηθήσει και στην πραγματικότητα και όλα αυτά με την κάμερα του καπό γιατί πολύ απλά η εσωτερική κάμερα δεν με βόλευε. Αν με υποχρέωνε κάποιος inside cam απλά δε θα ζούσα όλα τα παραπάνω. Οπότε ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι με τον ρεαλισμό γιατί και αυτός που επιλέγει να παίξει απο μέσα μη νομίζει ότι παίζει ρεαλιστικά. Και για να κλείσω, η κάμερα απο το καπό σου δίνει πολύ καλύτερη αίσθηση της ταχύτητας ενώ απο μέσα Όχι. Για μένα ισχύει, ενώ για άλλους μπορεί όχι. Καλημέρες!! Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από GoMaR 1
mesfigas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Γιατι να χασεις την ωρα σου με παιχνιδια τα οποια εχουν αυτο που λεμε Forgiving physics ? Γιατι ? αφου μπορεις να ασχοληθεις με κατι το οποιο στηριζεται σε οσο το δυνατον ποιο σωστο και λεπτομερες Handling. ασε που η αναδραση στα Arcade τυπου Forza ειναι απαραδεκτο. μη χανετε το χρονο σας με παιχνιδακια
mclein² Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 γνωμη μου (επειδη την επαθα), παρε μονο μια τιμονιερα (καλη) και αφου περασει 1-2 μηνες αγοραζεις και τα υπολοιπα αξεσουαρ. εγω ξεμεινα απο χρονο και τελικα τα εδωσα πολυ γρηγορα ολα τα πραγματα.. 2
danaosR21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Στις 13/7/2019 στις 6:51 ΠΜ, GoMaR είπε Διαφωνώ πολύ στο τελευταίο κομμάτι και εξηγώ. Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλάκις. Ο καθένας παίζει όπως προτιμάει και μπορεί. Με αυτή τη λογική δε θα πρέπει να υπάρχει επιλογή για fov, θα πρέπει να έχουμε όλοι vr, να μην έχουμε χάρτη πίστας, να μην έχουμε psi / temp table.. Να μην έχουμε χίλια δυο. Μη γινόμαστε τόσο σκληροπυρηνικοί γιατί μη ξεχνάμε πως είναι απλά ένα παιχνίδι και σου δίνει το ίδιο αυτές τις επιλογές και επίσης είναι παιχνίδι που σου χαρίζει όμορφες στιγμές. Με το ασετο ασχολήθηκα 3-4 χρόνια. Έκανα φίλους, τσακώθηκα με φίλους..γέλασα με φίλους και online και in real life. Αγόρασα σέρβερς, φτιάχναμε τουρνουά. Διαχεριζομουν ενα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινότητας. Απέκτησα τρόπαια, έκανα κάποια world records..Έμαθα πολλά πανω στην οδήγηση του αμαξιού που με έχει βοηθήσει και στην πραγματικότητα και όλα αυτά με την κάμερα του καπό γιατί πολύ απλά η εσωτερική κάμερα δεν με βόλευε. Αν με υποχρέωνε κάποιος inside cam απλά δε θα ζούσα όλα τα παραπάνω. Οπότε ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι με τον ρεαλισμό γιατί και αυτός που επιλέγει να παίξει απο μέσα μη νομίζει ότι παίζει ρεαλιστικά. Και για να κλείσω, η κάμερα απο το καπό σου δίνει πολύ καλύτερη αίσθηση της ταχύτητας ενώ απο μέσα Όχι. Για μένα ισχύει, ενώ για άλλους μπορεί όχι. Καλημέρες!! Εχεις δίκιο για την κάμερα , γλυτώνεις και την θολούρα του παμπρίζ , στο m3 gt παίζω και εγώ αποκλειστικά απο καπό. Στα dtm e30 κτλπ δέν είναι τόσο αποπνικτικά και παίζω απο μέσα
primeragt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η αισθηση της ταχυτητας παντως δεν ειναι μονο θεμα οπτικης. Ακομα και στα κανονικα αυτοκινητα δεν εχεις καλη αισθηση καθαρα και μονο βλεποντας. Αποκτας καλη αισθηση απο ολες σου τος αισθησεις, ακοη (οχι μονο ηχο μοτερ αλλα και ανεμου τριγμους κλπ κλπ).αισθηση επιτχυνσης κλπ κλπ. Εδω αν πας με 100-120 μες στη πολη σου φαινετε οτι πας του σκωτομου γιατι εχεις απειρα ακινητα η με πολυ μικροτερη ταχυτητα γυρω σου ενω αν βγεις στην εθνικη και εισαι κ σχεδον μονος σου ακομα και με 160-180 αισθανεσε μεν οτι πας (λογο ανεμου ηχου συμπεριφορας) αλλα απο οπτικη καθαρα πλευρα δεν αισθανεσε τοσο εντονα την ταχυτητα. Γιαυτο λενε στα sim οτι ο σωστος τροπος ειναι καλιμπραρισμα του fov σε σχεση με το ποσο μακρυα ειναι το κεφαλι σου απο το μονιτορ και ποσο μεγαλο ειναι το μονιτορ σου. Αυτα για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα, ετσι και αλλιως 100% δεν θα πετυχεις ποτε. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από primeragt
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Παιδια ειμαι ενα βημα πριν την αγορα τιμονιερας. Βλεπω την g29 στα 220 ευρω. Ψηνομαι ομως και για την t300 rs η την Alcantara edition. Βλεπω καποια σχολια οτι η t300 rs ειναι πολυ ανωτερη της g29.αλλα δεν εχει καλη αισθηση στα πενταλ. Δεν ξερω τι να επιλεξω. Καποιος που να εχει δοκιμασει και τις 2;
optimus prime Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αλλαξα τωρα το αρχικο μου ποστ γιατι ειδα οτι σκεφτεσαι για την rs. Η πεταλιερα,ειναι η ιδια με αυτη που εχει το 150αρι τιμονι,ομως με μεταλικα πατακια.. Εγω στα καπακια πηρα αλλη,ηταν πολυ χαλαρα τα πατηματα για τα γουστα μου. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα