Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Note δεν επρεπε να το καταντησουν ετσι. Αυτα τα τρεντς με τις τρυπες δεν ειναι για το χαρακτηρα του note. Χιλιες φορες λιγο μπαζελακι παρα αυτη η κ......τρυπα στο κεντρο. 

• Like 3
  • Thanks 4
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κάτοχος S9 εδώ, με όλες τις ενημερώσεις. Το κινητό το έχω λιγότερο από χρόνο και ήδη κολλάει. Το καταλαβαίνεις ειδικά από τα animation που πολλές φορές κάνουν stutter. Το swipe up που φέρνει την αναζήτηση έχει ένα εμφανές delay (το animation δεν ξεκινάει καν για περίπου 300ms) κτλ...

To iPhone 8 που είχα πριν, και το iPhone XS της γυναίκας μου έχουν τρελή διαφορά. Μάλλον κάποιοι δεν είχαν ποτέ κινητό που να τρέχουν όλα τόσο άμεσα και ομαλά και δεν έχουν σωστό μέτρο σύγκρισης (no offence).

Δεν ξέρω τι παίζει σε stock android αλλά τα Samsung τουλάχιστον δεν διατηρούν την απόδοσή τους όσο περνά ο καιρός. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί αλλά συμβαίνει.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rikos είπε

Note 2 και 4 η εμπειρία μου από Samsung. Ναυαρχίδα της σονυ ίδιας περιόδου που έχω από τότε, λειτουργεί ακόμα σήμερα. Όλα τα τότε tech freaks και εξυπνάκηδες σαν και του λόγου σου μίλαγαν για κινηταρες και καλά που αξίζουν τα λεφτά τους. Όποτε επέτρεψε μου να κρατάω και μια πισινή στα λεγόμενα σου και να ρίχνω Χ στη Samsung μέχρι να βγάλει κατι πραγματικά καινοτόμο σε λογική τιμή π.χ. Foldable.

Αντίστοιχα, το note 2 που έχω δώσει στην αδερφή μου λειτουργεί μια χαρά ακόμα και σήμερα. 

So... 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, overpower είπε

Αντίστοιχα, το note 2 που έχω δώσει στην αδερφή μου λειτουργεί μια χαρά ακόμα και σήμερα. 

So... 

Καλά κι εγώ αν δώσω το Note 4 στην γυναίκα μου μια χαρά θα τρέχει για τα δίκες τις απαιτήσεις. Όταν όμως παίρνεις ένα κινητό με 800-1000€ δεν περιμένεις να κολλάει με την 1η αναβάθμιση. 

Προσωπικά έχω μείνει με το Note 4 και πάρα τα όποια κολλήματα του από το android 5 και μετά δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος. Είναι και ένα κινητό που δεν το λες και σύγχρονο και μόνο και μόνο επειδή του έχω βγάλει το αίμα με τις εφαρμογές που έχω μέσα, έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Το note 10.... αν και το περίμενα πως και πως, δεν θα το προτιμήσω λόγω εμφάνισης. Μάλλον θα πάω στο 9.  

• Like 3
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ktf είπε

To iPhone 8 που είχα πριν, και το iPhone XS της γυναίκας μου έχουν τρελή διαφορά. Μάλλον κάποιοι δεν είχαν ποτέ κινητό που να τρέχουν όλα τόσο άμεσα και ομαλά και δεν έχουν σωστό μέτρο σύγκρισης (no offence).

Ολα σχετικα ειναι. Και τα Iphone ανα καιρους εχουν δειξει δειγματα stuttering. Δες πχ στον αλλον με το καλημερα τι ωραια που ενιωσε στο 5:31 :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ολα σχετικα ειναι. Και τα Iphone ανα καιρους εχουν δειξει δειγματα stuttering. Δες πχ στον αλλον με το καλημερα τι ωραια που ενιωσε στο 5:31 :P

Αυτό που λες δεν αποκλείω να ισχύει αλλά το βίντεο που παρέθεσες δεν είναι σωστό παράδειγμα, το κινητό μόλις άνοιξε, δεν φόρτωσε πλήρως.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ktf είπε

Κάτοχος S9 εδώ, με όλες τις ενημερώσεις. Το κινητό το έχω λιγότερο από χρόνο και ήδη κολλάει. Το καταλαβαίνεις ειδικά από τα animation που πολλές φορές κάνουν stutter. Το swipe up που φέρνει την αναζήτηση έχει ένα εμφανές delay (το animation δεν ξεκινάει καν για περίπου 300ms) κτλ...

Δεν ξέρω τι παίζει σε stock android αλλά τα Samsung τουλάχιστον δεν διατηρούν την απόδοσή τους όσο περνά ο καιρός. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί αλλά συμβαίνει.

Εργοστασιακές έκανες μετά το update. Γιατί αυτά που λες ούτε για δείγμα δε τα έχω δει και έχω και το 8 plus κάπου παρατημένο  λόγο γηπεδικων μπεζελ 😝

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Eragon1996 είπε

Εργοστασιακές έκανες μετά το update. Γιατί αυτά που λες ούτε για δείγμα δε τα έχω δει και έχω και το 8 plus κάπου παρατημένο  λόγο γηπεδικων μπεζελ 😝

Άμα είναι να κάνω εργοστασιακή επαναφορά την συσκευή μετά από κάθε update,  καλύτερα να το βάψω μπλε και να το πετάξω στην θάλασσα...

• Thanks 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ktf είπε

Άμα είναι να κάνω εργοστασιακή επαναφορά την συσκευή μετά από κάθε update,  καλύτερα να το βάψω μπλε και να το πετάξω στην θάλασσα...

Να αυτά δε μπορώ να ακούσω. Και ένα mac book έχω και το σκουπίδι κάνει update και αρχίζει και κλείνει μόνο του μέχρι και για αλλαγή μητρικής το πήγα ευτυχώς δεν την έκαναν. Και έκαναν εργοστασιακές μπορεί να μη σ έχει κάτσει καλά το update απλα τυχαίνει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Eragon1996 είπε

Να αυτά δε μπορώ να ακούσω. Και ένα mac book έχω και το σκουπίδι κάνει update και αρχίζει και κλείνει μόνο του μέχρι και για αλλαγή μητρικής το πήγα ευτυχώς δεν την έκαναν. Και έκαναν εργοστασιακές μπορεί να μη σ έχει κάτσει καλά το update απλα τυχαίνει 

Είχες ένα πρόβλημα που σε μπλόκαρε από το να λειτουργήσεις την συσκευή σου, ήθελες δεν ήθελες θα έκανες troubleshooting.

Η συσκευή μου λειτουργεί κανονικά, μπορώ να κάνω κλήσεις, να μπαίνω στο ίντερνετ κτλ. Μπορεί να μην λειτουργεί όπως λειτουργούσε την 1η μέρα, αλλά λειτουργεί. Αν κάνω εργοστασιακή επαναφορά θα φάω μία ολόκληρη μέρα μέχρι να το σετάρω ακριβώς όπως ήταν, να ξανακάνω login σε κάθε εφαρμογή κτλ.

Όπως είπα η συσκευή όταν ήταν με φρέσκια εγκατάσταση έτρεχε καλά, με τον καιρό έγινε πιο αργή και αυτή η παρατήρηση δεν είναι μεμονωμένη σε μένα αλλά ένα γενικό φαινόμενο με samsung συσκευές (δεν γενικεύω για android, γιατί δεν έχω δοκιμάσει stock ποτέ μου).

Το πιστεύω ότι αν κάνω επαναφορά θα τρέχει πιο γρήγορα. Όπως και αν κάνω format το PC και τα περάσω όλα από την αρχή, και αυτό θα τρέχει πιο γρήγορα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να μπω σε αυτήν την διαδικασία.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ktf είπε

Είχες ένα πρόβλημα που σε μπλόκαρε από το να λειτουργήσεις την συσκευή σου, ήθελες δεν ήθελες θα έκανες troubleshooting.

Η συσκευή μου λειτουργεί κανονικά, μπορώ να κάνω κλήσεις, να μπαίνω στο ίντερνετ κτλ. Μπορεί να μην λειτουργεί όπως λειτουργούσε την 1η μέρα, αλλά λειτουργεί. Αν κάνω εργοστασιακή επαναφορά θα φάω μία ολόκληρη μέρα μέχρι να το σετάρω ακριβώς όπως ήταν, να ξανακάνω login σε κάθε εφαρμογή κτλ.

Όπως είπα η συσκευή όταν ήταν με φρέσκια εγκατάσταση έτρεχε καλά, με τον καιρό έγινε πιο αργή και αυτή η παρατήρηση δεν είναι μεμονωμένη σε μένα αλλά ένα γενικό φαινόμενο με samsung συσκευές (δεν γενικεύω για android, γιατί δεν έχω δοκιμάσει stock ποτέ μου).

Το πιστεύω ότι αν κάνω επαναφορά θα τρέχει πιο γρήγορα. Όπως και αν κάνω format το PC και τα περάσω όλα από την αρχή, και αυτό θα τρέχει πιο γρήγορα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έπρεπε καν να μπω σε αυτήν την διαδικασία.

Σε κάθε μεγάλο update πάντα συστήνεται επαναφορά...Δεν το λέω εγώ 😝

Δημοσ.

Δεν πειραζει παιδια, δεν ειναι για ολους αυτα τα κινητα, καποιοι μπορειτε να πατε να χτυπησετε ενα αλλο, τωρα στα σοβαρα, θα προτιμουσα την τρυπα στην ακρη, εκει δεν μου αρεσει καθολου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...