voltmod Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των φημών και την συχνότητα που έκαναν την εμφάνιση τους στο Internet επεξεργασμένες φωτογραφίες και διάφορα στοιχεία για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, μπορούμε να υποθέσουμε ότι μέχρι την επίσημη παρουσίαση της στις 7 Αυγούστου θα έχουν μείνει ελάχιστα πράγματα για την φαντασία μας. Πράγματι, τουλάχιστον όσον αφορά στην αισθητική και τον σχεδιασμό του νέου Galaxy Note10, δεν μένουν παρά ελάχιστα πράγματα ακόμη για να μάθουμε από την ίδια την Samsung σε μερικές εβδομάδες. Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον Roland Quandt του WinFuture και τον Ishan Agarwal του MySmartPrice που θεωρείται ότι έχουν αξιόπιστες πηγές. Όπως μπορείτε να δείτε, το Galaxy Note10 και το μεγαλύτερο Note10+ για να προσφέρουν μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη και ανεπηρέαστη εμπειρία θέασης, επιδεικνύουν ελάχιστα περιθώρια στην οθόνη –σχεδόν ανύπαρκτα- και έχουν μία μικρή οπή για την εμπρόσθια κάμερα (punch hole). Η οθόνη βεβαίως, όπως συνηθίζεται στις ναυαρχίδες της Samsung, καμπυλώνει αριστερά και δεξιά και από ότι φαίνεται θα διαθέτει under-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων «ultrasonic» τεχνολογίας όπως συμβαίνει και με τη σειρά Galaxy S10. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε Black και θα συνοδεύονται από μαύρου χρώματος S Pen αλλά και σε Silver Prism χρωματισμό (με ιριδίζον φινίρισμα) με μπλε χρώματος S Pen. Galaxy Note10 Το Galaxy Note10+ θα διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα σε κάθετη διάταξη (όπως και το απλό Note10 αλλά χωρίς τον αισθητήρα βάθους). Δίπλα από την διάταξη παρατηρείται το διπλό LED flash, ένας αισθητήρας βάθους (3D ToF sensor) ενώ φαίνεται να απουσιάζει από την συσκευή το πλήκτρο Bixby και η υποδοχή 3.5mm για τα ακουστικά. Η εμπρόσθια κάμερα θα βασίζεται σε αισθητήρα 10 Megapixels με dual-pixel PDAF (Phase Detection AutoFocus) και η τριπλή κύρια κάμερα αναμένεται να αποτελείται από μία κάμερα με υψηλής ανάλυσης αισθητήρα (ενδεχομένως 48MP ή 12MP με μεταβλητό διάφραγμα), μία δεύτερη telephoto (ίσως 12MP με 2x οπτικό ζουμ) και μία τρίτη υπερ-ευρυγώνια κάμερα (16MP). Galaxy Note10+ Τα Samsung Galaxy Note10 και Note10+ θα κυκλοφορήσουν με Android 9 Pie και αναμένεται στο εσωτερικό τους να διαθέτουν είτε το Snapdragon 855 SoC, είτε το Exynos 9825 SoC σε συνδυασμό με τουλάχιστον 8GB RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (θα υπάρχουν και εκδόσεις με 256GB, 512GB και 1TB αποθηκευτικού χώρου, ενδεχομένως η τελευταία επιλογή μόνο για στην έκδοση 5G του Note10+). Από τον εξοπλισμό τους δεν αναμένεται να απουσιάζουν τα στερεοφωνικά ηχεία, η πιστοποίηση IP68, τα WiFi6, GPS, NFC και Bluetooth 5.0, η υποστήριξη DeX και Samsung Pay καθώς και η υποστήριξη ασύρματης και γρήγορης φόρτισης. Το Galaxy Note10 θα διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών Dynamic AMOLED και το μεγαλύτερο Note10+ αναμένεται να διαθέτει ίδιας τεχνολογίας οθόνη αλλά διαγωνίου 6,75 ιντσών. Galaxy Note10+ The Verge Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
maou1991 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Τέλειο... Ο συνδυασμός punch hole στο κέντρο μπροστά και πίσω διάταξη αλά p30 pro, νομίζω είναι ότι καλύτερο. 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Mεσα στα 2-3 κορυφαια μοντελα για android και απο τις ελαχιστες επιλογες στην premium κατηγορια . 3
rikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Τσάμπα πράγμα..1000 ευρώ κινητό και σιγά σιγά θα κολλάει όλο και περισσοτερο όπως όλα τα Samsung. Μη σου τύχει.. 1 1 18 1
nikcrf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Στην άκρη η οπή είναι ένταξη στο κέντρο μου ξενίζει κάπως , γούστα είναι αυτά. Θα το δω πολλές φορές και θα το εμπεδώσω.
naka Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, just for today είπε Διασταυρωση p30 pro με sony ακριβως ιδιο με sony 5 χρονια πριν απλα φουλ οθονη 3
taramas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 32 minutes ago, rikos said: Τσάμπα πράγμα..1000 ευρώ κινητό και σιγά σιγά θα κολλάει όλο και περισσοτερο όπως όλα τα Samsung. Μη σου τύχει.. Αυτά ίσχυαν μέχρι s5-6.. Το S8+ μου κοντεύει τα 2 μισι χρόνια και μπορώ να πω ότι είναι και πιο γρήγορο από όταν το πήρα ( λόγο one UI). 12
HateMe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, rikos είπε Τσάμπα πράγμα..1000 ευρώ κινητό και σιγά σιγά θα κολλάει όλο και περισσοτερο όπως όλα τα Samsung. Μη σου τύχει.. Ρικορικορικοκο, άκου εδώ. Όταν πας και μου παίρνεις κάτι GALAXY J ΚΑΙ Α, λογικό είναι να κολλάνε με τον καιρό μιας που δεν έχουν σχέση με τα S. Επίσης, αυτό συνέβαινε παλιά με τα S. Απ το S7 και μετά, έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από HateMe 7 1
iwnas28 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, taramas είπε Αυτά ίσχυαν μέχρι s5-6.. Το S8+ μου κοντεύει τα 2 μισι χρόνια και μπορώ να πω ότι είναι και πιο γρήγορο από όταν το πήρα ( λόγο one UI). 2 λεπτά πριν, HateMe είπε Ρικορικορικοκο, άκου εδώ. Όταν πας και μου παίρνεις κάτι GALAXY J ΚΑΙ Α, λογικό είναι να κολλάνε με τον καιρό μιας που δεν έχουν σχέση με τα S. Επίσης, αυτό συνέβαινε παλιά με τα S. Απ το S7 και μετά, έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα. Μην τσιμπατε με τα τρολ... 1
rikos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, HateMe είπε Ρικορικορικοκο, άκου εδώ. Όταν πας και μου παίρνεις κάτι GALAXY J ΚΑΙ Α, λογικό είναι να κολλάνε με τον καιρό μιας που δεν έχουν σχέση με τα S. Επίσης, αυτό συνέβαινε παλιά με τα S. Απ το S7 και μετά, έχουν φτιάξει αρκετά τα πράγματα. Note 2 και 4 η εμπειρία μου από Samsung. Ναυαρχίδα της σονυ ίδιας περιόδου που έχω από τότε, λειτουργεί ακόμα σήμερα. Όλα τα τότε tech freaks και εξυπνάκηδες σαν και του λόγου σου μίλαγαν για κινηταρες και καλά που αξίζουν τα λεφτά τους. Όποτε επέτρεψε μου να κρατάω και μια πισινή στα λεγόμενα σου και να ρίχνω Χ στη Samsung μέχρι να βγάλει κατι πραγματικά καινοτόμο σε λογική τιμή π.χ. Foldable.
HateMe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, rikos είπε Note 2 και 4 η εμπειρία μου από Samsung. Ναυαρχίδα της σονυ ίδιας περιόδου που έχω από τότε, λειτουργεί ακόμα σήμερα. Όλα τα τότε tech freaks και εξυπνάκηδες σαν και του λόγου σου μίλαγαν για κινηταρες και καλά που αξίζουν τα λεφτά τους. Όποτε επέτρεψε μου να κρατάω και μια πισινή στα λεγόμενα σου και να ρίχνω Χ στη Samsung μέχρι να βγάλει κατι πραγματικά καινοτόμο σε λογική τιμή π.χ. Foldable. Ε έπρεπε να το περιμένω πως δεν θα είχες κάτι αξιόλογο από samsung. Αυτό ακριβώς που σου έγραψα και πιο πάνω. Και εγώ έτσι ήμουν σαν εσένα, δεν κρίνω Ήμουν απ τους πρώτους που πήραν το S και το S2 και είπα ΠΟΤΕ ξανά samsung. Ανα καιρούς έβλεπα αυτά που έβγαζαν και δεν τα πλησίαζα ΚΑΝ. Έτυχε να δω του κολλητού μου το S7 edge που το είχε 1.5 χρόνο και δεν κολλούσε καν και του έπινε και το αίμα. Ήρθε και η εποχή του 8 και πάλι δεν έκανα κίνηση μέχρι που πήρα το S9 από τον περασμένο Ιούλιο και έχω μείνει υπερ ευχαριστημένος, ειδικά με το ONE UI που λογικά δεν ξέρεις καν τι είναι. Μου θυμίζεις τους μπαμπάδες που πετάγονται όταν τους λέει κάτι ο γιος τους και τους λένε "α, εγώ στην ηλικία σου πιο πολύ" 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα