Blackgtc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα έχω ένα ibiza 6l του 2008 και θα ήθελα να μετατρέψω το υπάρχον κλειδί σε αναδιπλουμενο, βρήκα στο alliexpress μερικά έτοιμα με τσιπάκι και δέκτη κοντά στα 10 ευρώ και απ ότι κατάλαβα το μόνο που μένει να κάνεις είναι να κόψεις καινούργιο κλειδί ή αν τα καταφέρεις να βάλεις το παλιό και έπειτα ο προγραμματισμός μέσω vag-com. Είδα επίσης ότι έχουν κάποια συχνότητα .παίζει ρόλο σε τι συχνότητα θα δουλεύει το καινούργιο ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Κι εγω ψαχνω για Honda CRV του 2008 αλλα δεν βρισκω. Απο εξω δεν παιρνω γιατι πολυ πιθανο να μην κανει ...
mclein² Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κι εγω ψαχνω για Honda CRV του 2008 αλλα δεν βρισκω. Απο εξω δεν παιρνω γιατι πολυ πιθανο να μην κανει ... νομιζω οτι το αμαξι σου εχει ζωγραφιστο κλειδι. αν θυμαμαι καλα, χρειαζεσαι το παρακατω :
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein² είπε νομιζω οτι το αμαξι σου εχει ζωγραφιστο κλειδι. αν θυμαμαι καλα, χρειαζεσαι το παρακατω : Ναι τετοιο ειναι .Που μπορω να το βρω αυτο ? Σε ευχαριστω. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
mclein² Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι τετοιο ειναι .Που μπορω να το βρω αυτο ? Σε ευχαριστω. νομιζω ebay, σχετικα ευκολα. θελει προσοχη ομως γιατι εχει 2 ποιοτητες. η μια ειναι στα 5-6€ και η αλλη στα 25€. αν θες και μπορεις, παρε τη 2η. 1
Blackgtc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Βρίσκεις πολύ εύκολα το θέμα είναι θα μπει το παλιό κλειδί επάνω ή θα χρειαστεί να κόψεις καινούργιο 1
tornado Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 σε κλειδαραδικο στην καλλιθεα, μου εκανε την εξης μετατροπη με 45 ευρω. Στο νεο κλειδι, δουλευουν ολα, ανοιγμα - κλεισιμο πορτων και το κλεισιμο του κλειδιου. Κυριως το εκανα για να μην δουλευω την κλειδαρια και προκαλω φθορα και επιπλεον για να ανοιγω - κλεινω πιο ευκολα το αυτοκινητο, οταν το πλησιαζω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, tornado είπε σε κλειδαραδικο στην καλλιθεα, μου εκανε την εξης μετατροπη με 45 ευρω. Στο νεο κλειδι, δουλευουν ολα, ανοιγμα - κλεισιμο πορτων και το κλεισιμο του κλειδιου. Κυριως το εκανα για να μην δουλευω την κλειδαρια και προκαλω φθορα και επιπλεον για να ανοιγω - κλεινω πιο ευκολα το αυτοκινητο, οταν το πλησιαζω. Μπορεις με μηνυμα να μου στειλεις στοιχεια του μαγαζιου ?Ευχαριστω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Με 30 ευρω το εφτιαξα ... https://kleidaras-afoilasda.gr/k/ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Είχα... καημό να φτιάξω ένα τέτοιο κλειδί αλλά είχα ακούσει ότι ήταν πιο ακριβό και δύσκολο.. Κάποιοι που ρώτησα αυτές τις μέρες μου είχαν πει ότι δεν γίνεται. Λάθος.
mclein² Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 13 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Είχα... καημό να φτιάξω ένα τέτοιο κλειδί αλλά είχα ακούσει ότι ήταν πιο ακριβό και δύσκολο.. Κάποιοι που ρώτησα αυτές τις μέρες μου είχαν πει ότι δεν γίνεται. Λάθος. να κρατας μια πενσα στο αμαξι για να βγαλεις τη λεπιδα οταν σπασει
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε να κρατας μια πενσα στο αμαξι για να βγαλεις τη λεπιδα οταν σπασει Γιατι να σπασει η λεπιδα ?
mclein² Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Γιατι να σπασει η λεπιδα ? για τον ιδιο λογο που δεν ειναι ισια & οπως πρεπει μεσα στο κελυφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα