Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα ibiza 6l του 2008 και θα ήθελα να μετατρέψω το υπάρχον κλειδί σε αναδιπλουμενο, βρήκα στο alliexpress μερικά έτοιμα με τσιπάκι και δέκτη κοντά στα 10 ευρώ και απ ότι κατάλαβα το μόνο που μένει να κάνεις είναι να κόψεις καινούργιο κλειδί ή αν τα καταφέρεις να βάλεις το παλιό και έπειτα ο προγραμματισμός μέσω vag-com. Είδα επίσης ότι έχουν κάποια συχνότητα .παίζει ρόλο σε τι συχνότητα θα δουλεύει το καινούργιο ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Κι εγω ψαχνω για Honda CRV του 2008 αλλα δεν βρισκω. Απο εξω δεν παιρνω γιατι πολυ πιθανο να μην κανει ...

νομιζω οτι το αμαξι σου εχει ζωγραφιστο κλειδι. αν θυμαμαι καλα, χρειαζεσαι το παρακατω :

honda-flip-keys-replacement-duplicate-ke

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein² είπε

νομιζω οτι το αμαξι σου εχει ζωγραφιστο κλειδι. αν θυμαμαι καλα, χρειαζεσαι το παρακατω :

honda-flip-keys-replacement-duplicate-ke

Ναι τετοιο ειναι .Που μπορω να το βρω αυτο ? Σε ευχαριστω.

TimePhoto_20190711_171745.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι τετοιο ειναι .Που μπορω να το βρω αυτο ? Σε ευχαριστω.

TimePhoto_20190711_171745.jpg

νομιζω ebay, σχετικα ευκολα. θελει προσοχη ομως γιατι εχει 2 ποιοτητες.

η μια ειναι στα 5-6€ και η αλλη στα 25€. αν θες και μπορεις, παρε τη 2η.

• Like 1
Δημοσ.

Βρίσκεις πολύ εύκολα το θέμα είναι θα μπει το παλιό κλειδί επάνω ή θα χρειαστεί να κόψεις καινούργιο 

• Like 1
Δημοσ.

σε κλειδαραδικο στην καλλιθεα, μου εκανε την εξης μετατροπη με 45 ευρω.

honda-key.jpg

Στο νεο κλειδι, δουλευουν ολα, ανοιγμα - κλεισιμο πορτων και το κλεισιμο του κλειδιου.

Κυριως το εκανα για να μην δουλευω την κλειδαρια και προκαλω φθορα και επιπλεον για να ανοιγω - κλεινω πιο ευκολα το αυτοκινητο, οταν το πλησιαζω.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tornado είπε

σε κλειδαραδικο στην καλλιθεα, μου εκανε την εξης μετατροπη με 45 ευρω.

honda-key.jpg

Στο νεο κλειδι, δουλευουν ολα, ανοιγμα - κλεισιμο πορτων και το κλεισιμο του κλειδιου.

Κυριως το εκανα για να μην δουλευω την κλειδαρια και προκαλω φθορα και επιπλεον για να ανοιγω - κλεινω πιο ευκολα το αυτοκινητο, οταν το πλησιαζω.

Μπορεις με μηνυμα να μου στειλεις στοιχεια του μαγαζιου ?Ευχαριστω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Είχα... καημό να φτιάξω ένα τέτοιο κλειδί αλλά είχα ακούσει ότι ήταν πιο ακριβό και δύσκολο.. Κάποιοι που ρώτησα αυτές τις μέρες μου είχαν πει ότι δεν γίνεται. Λάθος. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Είχα... καημό να φτιάξω ένα τέτοιο κλειδί αλλά είχα ακούσει ότι ήταν πιο ακριβό και δύσκολο.. Κάποιοι που ρώτησα αυτές τις μέρες μου είχαν πει ότι δεν γίνεται. Λάθος. 

να κρατας μια πενσα στο αμαξι για να βγαλεις τη λεπιδα οταν σπασει ;) 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι να σπασει η λεπιδα ?

για τον ιδιο λογο που δεν ειναι ισια & οπως πρεπει μεσα στο κελυφος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...