Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/7/2019 στις 8:20 ΜΜ, mpokwsths είπε

Η αεροψυκτη Sapphire Vega 64 Nitro+ έχει τις ίδιες επιδόσεις με υδροψυκτη. Μέχρι και 10% πάνω από τη reference.

Σε overclock μπορώ να την έχω όλη μέρα στα 1730/1100 και να μην περάσει τους 75 C.

Θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα να έχει μια Nitro+ και να εχει ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις που βλέπεις εκεί. 

Αυτά που βλέπεις στα διάφορα βίντεο στο YouTube είναι συνήθως με reference Vega που κάνουν ασύστολα  throttling. 

Ακριβώς.

16 ώρες πριν, ritzasone είπε

H vega που έχει είναι προβληματική δεν κρατάει σταθερό oc  στις μνήμες παρόλα αυτά κάνει συγκρίσεις  και οc με οc  πιθανόν να έχει και άλλα θέματα , με διάφορα χειρότερη  εκδοσή η δικιά μου η  vega (gigabyte oc) σε 5 παιχνίδια που δοκίμασα  είμαι πάνω 2% έως και 5 %  από τις μετρήσεις του . Μιλάμε  πάντα για οc αποτελέσματα  η δικιά μου   1650/1070 hbm +30 %PL  και παιχνίδια από steam όχι από τον θείο .

Έχεις και εσύ  την  καλύτερη εκδοσή κανε τις  δίκες σου μετρήσεις θα το διαπιστώσεις και μόνος σου όποτε μόνο επαγγελματική δουλειά δεν είναι.

Δεν είναι επαγγελματική δουλειά επειδή σε εσένα, σε άλλο rig, έχεις 1-2 fps διαφορά από τις μετρήσεις του; 😅

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Occultist είπε

Ακριβώς.

Δεν είναι επαγγελματική δουλειά επειδή σε εσένα, σε άλλο rig, έχεις 1-2 fps διαφορά από τις μετρήσεις του; 😅

Η κάρτα του έχει πρόβλημα το αναφέρει και ο ίδιος τι δεν καταλαβαίνεις ; η μικρότερη διάφορα ήταν 4 fps στο ΑΟC  .Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει εσυ πίστευε ότι ασχολήθηκε  για να τεστάρει όλα αυτά που βλέπεις. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ritzasone είπε

Η κάρτα του έχει πρόβλημα το αναφέρει και ο ίδιος τι δεν καταλαβαίνεις ; η μικρότερη διάφορα ήταν 4 fps στο ΑΟC  .Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει εσυ πίστευε ότι ασχολήθηκε  για να τεστάρει όλα αυτά που βλέπεις. 

Πρόβλημα αναφέρει ότι έχει στο oc. Τις τεστάρει και στοκ. τεσπα, ΑΙΤΙ ΦΟΤΩΣ, ΛΑΙΜΑΙ! 😅

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...